2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar bende hala dogurmayanlardanim. Sizlerin hikayelerini okudukça gelsin artik kizim diyorum ama hic gelmeye niyeti yok gibi. Sonunda sezeryana alacaklar diye tedirgin oluyorum.

İnşallah sağlıkla kavusursun. Aceleetme bence temmuzu da bulabilir. Sezeryana Allah mecbur etmesin. Aklına bile getirme. Dogurursun inşallah icgudulerine guven. Sabah aksam yurü
Bennn oğlum artık gel diyorum ama yeri rahat sanki burnumda uçuk çıktı anne sen iyileş önce mi diyor acaba ufaklık

Sağol teşekkür ederim psikolojimi düzeltmem lazım benim de üzülüyorum düşünüyorum hep bazı şeylerden bi emin olabilsem kafam çok karışık allaha sığınıyorum

Doğurmayan kimler kaldı

Ben de bekliyorum... bir yandan zaten 40 hafta dolmadı diyorum kendi kendime ama diğer yandan da hevesleniyorum, hadi biran önce diyorum...

geçen hafta çatı muayenesinde doktor çatın çok geniş değil, 3.500 kg'dan sonra zorlanırsın dedi, o yüzden de telaşlanıyorum, pzt 3.200 civarıydı, ama tabi ölçümler de %100 olmadığı için ondan da emin olamıyorum...

Allah yardımcımız olsun, biz de hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı.. ardından da emzirme, süt çoğaltma, gaz çıkartma konularına dalalım biz de

Şali günü 40 hafta bitiyor. Yarin kontrolün var. Dr nst düzgün cikarsa 1 hafta daha bekleriz net bozuk cikarsa 1 gün bile beklemen dedi. Aksam iftardan sonra yürüyüş yapiyoruz. Hatta dun aksam eve geldim bacak aram çok AĞRIDI.
İnşallah sağlıkla kavusursun. Aceleetme bence temmuzu da bulabilir. Sezeryana Allah mecbur etmesin. Aklına bile getirme. Dogurursun inşallah icgudulerine guven. Sabah aksam yurü

Aynen canimm :)) seninle gunletimiz ayni neredeyse

Ben dogdugundan beri biberon veriyorum

Yaa bu dogal emzirme isini anlamadim he sen de silikonsuz emzirmissin ucu olmauan bussuru insan silikonsuz emzirmis ben beceremedim bi turlu Afrdersin bebegim sadece yaliyor agzini acmiyor bile, ama kocaman silikonu gorunce kocaman aciyor agzini alisti tabi silikona

doğum yapan arkadaşlar hastane çantasına koyduğunuz ama kullanmadığınız yada yanınıza almadığınız ama ihtiyaç duyduğunuz birşey oldu mu hastane çantasını yerleştiriyorum tekrar bi kontrol edeyim sizin de görüşlerinizi alarak

Hastanede 2 gece kaldim cok terliyodum 4 pijama 4 atlet yetmedi onu soyleyeyim:)

Atletlerin geniş olsun valla insan daraliyor

Depend hasta bezi aldin mi o iyi oluyo cok rahat

pijama bnde 3 tane koydum atlet o kadar koymadım sayısını yükselteyim bari tşkler birde hasta bezi almadım onuda dediğin gibi alayım canım

Kizlar herkes bebeklerini saglikla buyutsun.dogurmayanlarda ins en kisa zamanda saglikla bebeklerini kucaklarina alsin.
Kizimi 7 haziranda kucagima aldim. yaklasik 10 gun oldu.istanbulda yasiyorum.malum havalar isindi bu bikac gunde.kizima halen tulum giydiriyorum.kisa kollu giydirmeye cesaret edemiyorum.siz ne durumdasiniz ne giydiriyorsunuz.bu arada bir haftada yaklasik 450 gram falan aldi kizim.kilosu da toparlaniyor yani.3 kilo dogmustu.gunduzleri iki gundur kisa kollu badiyle dolastiriyorum bu arada.

Kızlar ben de dün oğlumuzu spinal sezaryen ile dünyaya getirdim. Ameliyatım ve sonrası güzel geçti ancak bebeğim sezaryen komplikasyonu son anda su yutmuş. Normal doğumda olmazmış bu. Neyse 3-7 gün arası yenidoğan yoğun bakımda küvezde tutacağız dediler dün. Ama bu sabah gelen tahliller kanda da enfeksiyon varlığını saptamış. Sizden geçmiş dediler, doğumdan 3 gün önce boğazım ağrıyordu hasta olmuştum hakkaten. Şimdi minicik yavruma antibiyotik tedavisine başladılar. 10-15 gün arası kalacakmış. Dün sütüm geldi sağdım yolladım ama gece hiç uyumadım bugün sütüm yok o yüzden. Rahat edeyim diye erken taburcu ettiler, birazdan eve dönüyoruz, oğluşumu burada bırakarak. Eğitim verecekler birazdan süt için. Hergün sağıp getirmem lazım. Oğlum için dualarınıza ihtiyacım var, şu mübarek günlerde Allah herkesin yavrusunu bağışlasın..

Maşallah kızına Can'ım

Dudak kremine çok ihtiyaç duydum nedense.. Normal doğum anında dudaklar çok kuruyor.. Onun dışında her şeyi fazla fazla koymuşum:)

Allah sağlık sıhhat versin bebişine tez vakitte annesi hiç üzülme bebeğin emenxexik ynında olacak. Sen beslenmene dinlenmene uyumana ve sütüne bak. Bencilce gelmesin bunlar çocuğuna yaptığın ytırım anne sütü ile çabucak toparlanır inş.. Bir de bebeğinin giydiği şapkasını al kokla sütünü sağarken ve videoya çekersen onu da izleyebilirsin.

Ter daha kötü. İnce giydir üşürse üstüne müslin bez penyr battaniye vs atarsın zaten..

Canim hayırlı olsun.güzel haberlerini aldik cok sukur allah saglikla büyütmek nasip etsin.bak dusunuyodun nasıl olcak diye endiseleniyodun kucağına alinca hepsini unutuyorsun .
Süt için kuru incir çok fayda ediyor.bol su ve bol uyku.
Meme ucu için ben zeytinyağı kullandım sadece her emdikten sonra surdum emzirmeden öncede karbonatli suyla sildim şükür yara olmadan atlattım.

Benimde ilk gün gelmedi sutum ağladım hatta oğlum aç kalıyo diye ama inan geliyo sonrasında.mama vermiyorum diye direnme sarılık olmasından iyidir.ben biberonla vermedim.bebek hemsireleri siringayla verdiler.hatta mememi emerken kenarindan siringayla ağzına damlattim memeden geliyo zannedip daha çok emiyo.
Şu mübarek günler hürmetine Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin

599828"]doğum yapan arkadaşlar hastane çantasına koyduğunuz ama kullanmadığınız yada yanınıza almadığınız ama ihtiyaç duyduğunuz birşey oldu mu hastane çantasını yerleştiriyorum tekrar bi kontrol edeyim sizin de görüşlerinizi alarak [/QUOTE]
[QUOTE="pusatmk, post: 46966933, member:
Toka almayı unutmuşum çok zorluk yaşadım
Ameliyat masasında dahil
Doktor eldiveni kesip toka yaptı bağladı saçımı :)
Aman ha unutma tatlım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…