- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.581
Youtube den kolik bebek için anne karnı sesi müziğini dinlet canım sakinleşirKizlar bebegi gaz sancisi ceken varmi
Benim yavru kivraniyor
Denemedigim pozisyon kalmadi.
Gaz dan uyuyamiyor yavrum.
Suan telde gorustugum bir doktorumuz da yok.
Ne yapicam ablam biogaia damla onerdi .
Aldiriyirum şimdi vericem mecbur
Bende 12.06.2016 da 48 cm 2750 gr bir oğlan doğurdum meme savaşları bizdede var.. Kıpkırmızı okuyo çenesi titriyo ucu desen yok memenin çıkartıyorum ama uğraşırken kaçıyor.. Sağıp verdim manuel nasıl alıştırcaz ya bebişleri eve geldiğimizin ikinci gecesi rüyama girdi kalktım ağladım üzüntümden..Kızlar 16.06.2016 da 10.35 de kızımı kucağıma aldım şükürler olsun. Saat 1de suni almaya başladım aksama kadar 10.30 a kadar suni sanci ile normal doğurdum. İçten ve dıştan dikişlerim var ama kaç tane bilemedim ebe söylemedi. 48 cm 2570 kilocuk olan minyon kızımla meme savaşı veriyoruz ağzı küçük henüz alamıyor :) tam kavrayamiyor memeyi
Doktor ne dedi uyumasına bebeğinin..Sariligi atlattik ya seninki de sarilik olmus sanirim gecmis olsun
Ben uyandirayim diyorum cok uyudu diyorum annemle esim izin vermiyor bugun doktora gidecegiz ona soracagim mutlaka uyandirayim mi diye
Bu sefer de surekli uyanmaya alisiyor sonra uyumuyor diyorlar
Ikilemde kaliyor insan
Hiç emziremedim ki, sağıp verin diyorlar. Spinal sırasında öptüğümle kaldım.HK77 geçmiş olsun canım. Tez zamanda şifa diliyorum.
İzin verdikleri saatlerde mutlaka emzirmek için ısrar et. Benim arkadaşın bebeği 12gün kalmıştı. Gece uyuyor dinleniyor süt sağiyordu ve gündüzleri 5-6 saat hastanede bekliyordu. 2-3 kez emzirmek için. Hastanesi yakın olsa saatlerce beklemezdi gider gelirdi ama çok şükür oğlu 3yaşında. 2sene anne sutu emdi.
En kısa sürede evladını kucağına alırsın sağlığına kavuşır inşallah canım..Hiç emziremedim ki, sağıp verin diyorlar. Spinal sırasında öptüğümle kaldım.
Hiç emziremedim ki, sağıp verin diyorlar. Spinal sırasında öptüğümle kaldım.
Canım çırt çırtlı korse var biraz kalın ama terletiyor. Zayıf görünmek için olan korselerden değil. Büyükler belini sıcak tutsun filan diye takar ya onlardan :):) çırt çırtlı olunca sıkılığını ona göre ayarlıyorsun. Canını acıtmayacak şekilde. Daha çok rahat ettim karın aşağı sarkmıyor ya ağrı çok olmuyor.Ben de sarayim nasil yapiliyor?
Canim dr epidural aldirtmadi dogumhneye girerken ikinamican alirsan dedi tum sancilarihissettim ama insan halsizlikten ikinamiyo. Normal dogum yapcklar kuvvetli yiyin lutfen
Amin canım. Hiçbir acı kalıcı değil sonuçta. Hepsi geçer miniklerimiz sağlıklı bir şekilde bizle olsun yeter :)ne güzel anlattın..
sıcacık yazın..
bundan aylar öncesinde acaba hamile kalabilecek miyim diye düşünp, türlü tedavi yolları seçenekleri bakarken ,telaşlanıp üzülüp her an gözlerim dolarken...şimdi içimde Rabb imin var ettiği yavruyu düşünüp düşünüp şükrediyorum.. acısıyla tatlısıyla ağrısıyla üstesinden geleceğiz evelallah ın izni ile..oflamalar püflemeler yok'' olmasının yanında hiç bir şey...
Rabb im isteyen ve kıymetini bilen herkese nasip eylesin hayırlı evlatlar..
bizlere de sağsalim sağlıklıca kucağımıza almak ve büyütmek nasip eylesin
Normal dogum mu yaotin ben gormedim yazdiysanda nasil gecti ben de bugun 39+4 deyim
Bende 12.06.2016 da 48 cm 2750 gr bir oğlan doğurdum meme savaşları bizdede var.. Kıpkırmızı okuyo çenesi titriyo ucu desen yok memenin çıkartıyorum ama uğraşırken kaçıyor.. Sağıp verdim manuel nasıl alıştırcaz ya bebişleri eve geldiğimizin ikinci gecesi rüyama girdi kalktım ağladım üzüntümden..
Hiç emziremedim ki, sağıp verin diyorlar. Spinal sırasında öptüğümle kaldım.
Israrla tekrar söylüyorum..ayva çekirdeği bulun bir gece bir fincan suda bekletip sabaha sürün bikaç gün devam edin.Ben henüz yaşamadım ama faydasını hemen görenleri gördüm.denemekte fayda var umarım iyi gelir..Canimm Allah razi olsun. Bende guya daha dogurmadan lansinoh surdumki yara olmasin ! Hic bi halta yaramiyo kesinlikle. Malesef yara oldu artik bundan sonra iyilestirici biseyler lazim. Suan emzirmeyi birak acisindan duramiyrum oldugum yerde. Kendi elim yanlislikla carpsa acisindan bagiriyorim kan oturdu resmen. Mama aldik dun gece veriyorim ama yetmiyo sanirim hep uyuyo uyandirmak icin cok caba sarfediyoruz 10 cc 10 cc zorla veriyoruz. Insallah atlatiriz su goguslerime bi care bulmam lazim acilen. Iyilesmesi icin doktora gitsem ilac falan yokmudur ya off. Cok zor bisey yavrunu doyuramamak. Kendimi cok kotu hissediyorum.
Benimki 14gün oldu daha yeni yeni ayrılıp uyuyabiliyor. Bence süt yetiyor da benden ayrılmak istemiyorKızlar sütümüzü yettiğinin nasıl anlarız benim bebek hep memede kalmak istiyor
Cok sagol canim bu yarati iyilestirmek icinmi yoksa yara olmamasi icinmi?Israrla tekrar söylüyorum..ayva çekirdeği bulun bir gece bir fincan suda bekletip sabaha sürün bikaç gün devam edin.Ben henüz yaşamadım ama faydasını hemen görenleri gördüm.denemekte fayda var umarım iyi gelir..
Benim görümcemin göğüsleri artık parçalanmıştı sürekli kan bile geliyodu birsürü krem ilaç hicbişey aylarca fayda etmedi bizde nette bulduk ayva çekirdeği açık yaralara iyi geliyomuş çok faydalıymış suda bekletince çıkan özü.jel gibi oluyo zaten isterseniz sizde araştırın.bir gecede geçirdi şok olmuştuk.işe yaramıyo diyenlerde var ama belli olmaz denemekte fayda var işalah iyi gelir..Cok sagol canim bu yarati iyilestirmek icinmi yoksa yara olmamasi icinmi?
Benim acilen yaralarimi iyilestirmem lazim
Doktor ne dedi uyumasına bebeğinin..
Yanitin icin cok tesekkur ederim, kusura bakma ancak cevap yazabildim. Gun boyu cok aktif kalmaya gayret ettim, dedigin gibi cok su tukettim ve aksam 1 saatlik bi yuruyuse ciktim.. Simdi mola veriyorum ve karnim tas gibi kasiliyor.. Insallah normal dogurabilirim ve bebegimi sizler gibi sag salim kucagima alabilirim bi an once :)Yürüyüş yap canım. İlk doğumda açılma yavaş ve uzun süreli olabilir yarını bekleyebilirsin. Ama bastırırsa zaten hissedersin ve çantani alır gidersin. İnşallah kolay kurtulursun. Sık sık az az atıştır, enerjin olsun. Su da iç tuvalete daha sık gidersin ama kanala daha çabuk yerleşir inşallah yavrun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Ben de buna guveniyorum acikcasi.. kasilmalarim ve sancilarim hala duzensiz bakalim geceyi nasil gecirecegim. Bir de yarin ki muayenemi sabirsizlikla bekliyorum.. Ne guzel olur doktor baslamis dogumun dese :)Anlarsın canım ben doktora sordum sancım olursa nasıl anlıcam diye zaten o sancıyla evde duramazsın dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?