- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.561
Bence kısa kol giyindirme tatlım ya bi kat ince tuşum yada zıbın takımı falan giyindir üşür bebişlerKizlar herkes bebeklerini saglikla buyutsun.dogurmayanlarda ins en kisa zamanda saglikla bebeklerini kucaklarina alsin.
Kizimi 7 haziranda kucagima aldim. yaklasik 10 gun oldu.istanbulda yasiyorum.malum havalar isindi bu bikac gunde.kizima halen tulum giydiriyorum.kisa kollu giydirmeye cesaret edemiyorum.siz ne durumdasiniz ne giydiriyorsunuz.bu arada bir haftada yaklasik 450 gram falan aldi kizim.kilosu da toparlaniyor yani.3 kilo dogmustu.gunduzleri iki gundur kisa kollu badiyle dolastiriyorum bu arada.
:) aynen öyle. resmen uzatmaları oynuyoruz. Doktor en son kontrolde herşey çok iyi. 41 e kdr duracak gelmeye niyeti yok dedi. ben de nst de sancı bile çıkmıyo anlamadım gitti ya. İnşallah normal doğururuz. Doktor beklicez böyle devam. Daha var diyo. Hatta beni hastanenin ebesine bile yolladı.Sadece rahim ağzı yumuşak ama daha çok var dediÇıkmayan çocuk yapmışız
Rabbim minik yavrunun yardımcısı olsunKızlar ben de dün oğlumuzu spinal sezaryen ile dünyaya getirdim. Ameliyatım ve sonrası güzel geçti ancak bebeğim sezaryen komplikasyonu son anda su yutmuş. Normal doğumda olmazmış bu. Neyse 3-7 gün arası yenidoğan yoğun bakımda küvezde tutacağız dediler dün. Ama bu sabah gelen tahliller kanda da enfeksiyon varlığını saptamış. Sizden geçmiş dediler, doğumdan 3 gün önce boğazım ağrıyordu hasta olmuştum hakkaten. Şimdi minicik yavruma antibiyotik tedavisine başladılar. 10-15 gün arası kalacakmış. Dün sütüm geldi sağdım yolladım ama gece hiç uyumadım bugün sütüm yok o yüzden. Rahat edeyim diye erken taburcu ettiler, birazdan eve dönüyoruz, oğluşumu burada bırakarak. Eğitim verecekler birazdan süt için. Hergün sağıp getirmem lazım. Oğlum için dualarınıza ihtiyacım var, şu mübarek günlerde Allah herkesin yavrusunu bağışlasın..
Baş ağrısı için nescafe iç bol bol tatlım birde günde 3lt suDoğumun şekli ne olursa olsun gözünüzde büyütmeyin. Koynunuzda yatan minik meleği düşünün. Sezeryan oldum evet ağrısı oturup kalkması zor. En berbatı o baş ağrısı. Ama şikayet etmiyorum gerçekten. Hiçbir güzellik kolay elde edilmez. Rabbim acılarımızı günahlarımıza kefaret eylesin inşallah. Bu duyguya değer diyorum. Yerimde olmak isteyecek o kadar çok kişi var ki varsın olsun canım yansın ama yanımda bir melek yatsın diyecek. O yüzden her ağrının arkasından yavruma bakıyorum elhamdulillah diyorum.
Ben sardım karnımı :)Korse kullanabiliriz biraz iyilestikten sonra
Su içiyorum canım da neskafeyi bugün içtim işe yaradı gerçekten :)Baş ağrısı için nescafe iç bol bol tatlım birde günde 3lt su
Ben iç zıbın yani üst ve ayaklı pantolon bir de üstüne tulum giydiriyorum daha minikler üşüyebilirler diye. battaniye de var tabi. fazla mı acaba?Bence kısa kol giyindirme tatlım ya bi kat ince tuşum yada zıbın takımı falan giyindir üşür bebişler
Biraz fazla gibi geldi banaBen iç zıbın yani üst ve ayaklı pantolon bir de üstüne tulum giydiriyorum daha minikler üşüyebilirler diye. battaniye de var tabi. fazla mı acaba?
Doğumun şekli ne olursa olsun gözünüzde büyütmeyin. Koynunuzda yatan minik meleği düşünün. Sezeryan oldum evet ağrısı oturup kalkması zor. En berbatı o baş ağrısı. Ama şikayet etmiyorum gerçekten. Hiçbir güzellik kolay elde edilmez. Rabbim acılarımızı günahlarımıza kefaret eylesin inşallah. Bu duyguya değer diyorum. Yerimde olmak isteyecek o kadar çok kişi var ki varsın olsun canım yansın ama yanımda bir melek yatsın diyecek. O yüzden her ağrının arkasından yavruma bakıyorum elhamdulillah diyorum.
Ben dogdugundan beri biberon veriyorum
Yaa bu dogal emzirme isini anlamadim he sen de silikonsuz emzirmissin ucu olmauan bussuru insan silikonsuz emzirmis ben beceremedim bi turluAfrdersin bebegim sadece yaliyor agzini acmiyor bile, ama kocaman silikonu gorunce kocaman aciyor agzini alisti tabi silikona
39+4 BUGUNSen kaç haftalıksın canım
Normal dogum mu yaotin ben gormedim yazdiysanda nasil gecti ben de bugun 39+4 deyimAz zıplamadım ben de top üstünde. 39+5te geldi minnoşum. Sabır :)
Kizlar bebegi gaz sancisi ceken varmi
Benim yavru kivraniyor
Denemedigim pozisyon kalmadi.
Gaz dan uyuyamiyor yavrum.
Suan telde gorustugum bir doktorumuz da yok.
Ne yapicam ablam biogaia damla onerdi .
Aldiriyirum şimdi vericem mecbur
Kızlar sütümüzü yettiğinin nasıl anlarız benim bebek hep memede kalmak istiyor
Ben sardım karnımı :)
Canimm Allah razi olsun. Bende guya daha dogurmadan lansinoh surdumki yara olmasin ! Hic bi halta yaramiyo kesinlikle. Malesef yara oldu artik bundan sonra iyilestirici biseyler lazim. Suan emzirmeyi birak acisindan duramiyrum oldugum yerde. Kendi elim yanlislikla carpsa acisindan bagiriyorim kan oturdu resmen. Mama aldik dun gece veriyorim ama yetmiyo sanirim hep uyuyo uyandirmak icin cok caba sarfediyoruz 10 cc 10 cc zorla veriyoruz. Insallah atlatiriz su goguslerime bi care bulmam lazim acilen. Iyilesmesi icin doktora gitsem ilac falan yokmudur ya off. Cok zor bisey yavrunu doyuramamak. Kendimi cok kotu hissediyorum.Canim hayırlı olsun.güzel haberlerini aldik cok sukur allah saglikla büyütmek nasip etsin.bak dusunuyodun nasıl olcak diye endiseleniyodun kucağına alinca hepsini unutuyorsun .
Süt için kuru incir çok fayda ediyor.bol su ve bol uyku.
Meme ucu için ben zeytinyağı kullandım sadece her emdikten sonra surdum emzirmeden öncede karbonatli suyla sildim şükür yara olmadan atlattım.
Benimde ilk gün gelmedi sutum ağladım hatta oğlum aç kalıyo diye ama inan geliyo sonrasında.mama vermiyorum diye direnme sarılık olmasından iyidir.ben biberonla vermedim.bebek hemsireleri siringayla verdiler.hatta mememi emerken kenarindan siringayla ağzına damlattim memeden geliyo zannedip daha çok emiyo.
Şu mübarek günler hürmetine Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?