2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Evet ben de farkettim gozu kapali emiyor artik, ztn dedigin gibi baslarda kilo verirmis cocuklar

Cnm igneleri vuruyo musun? Bana soracak olursan vurmuyorum ya valla gogus acisi ameliyat yeri acisi kaburga acisi derken bi de onu cekmek istemiyorum buune kadar 2 ya da 3 kere vurdum sadece

Nenim 15
Canım benim 15.günüm daha şurda 2 -3gündür iyi geliyor o da bebeğim iyi çekmeye başladı m bence sen yetmedigini sanıyorsun

Harikaa

Bebek üşütmüş olanilir banyodan sonra mı kapandı? Gözünü anne sütü ile silebilirsin damlaya gerek yok..

Vuruyor muyduk ki doktor bana bir şey demedi vurmadım hiç.

Ümitsizliğe kapılmak için çok erken Can'ım gelir inşallah daha

@HK77 canim gecmis olsun. Benim bebegimdekuvozde kaldi 6 gun. Agladim ettim uzuldum simdi sutum bile dogru durust yok. Kendini topla uzulme. Emin ellerdedirr bebegin merak etme
Nasıl oldunuz Can'ım. Büyümüşsünüzdür artık
38+4 te ani Doğum yaptım ben de 2 gün sonraya gün almıştık halbuki. Nasip işte

R r0s3n bu arada bugun doktoru aradim ben gelemeyecegim kontrole dedim (12 gun oldu halen daha dikisimi aldirmadim )

O da ordan bi doktora git dedi ama 1. Ayinda mutlaka gel dedi (ozel hayatla ilgili de 1. Ay kontrolune kdr olmaz dedi)

Iz kalmasin diye merhem kullanabilir miyim dedim olur dedi

Bayramda havuza girmek istiyorum dedim kanama biterse olur dedi bitmezse tampon kullanayim mi dedim tampona olmaz dedi

Korseye olur dedi

Kimler silikon ile emziriyor?
Gogus ucum artik var ama silikonsuz emzirirsem kabuk baglayacak yara olacak kanayacak diye korkuyorum
Silikonla da aciyor ama yara olmuyor

NAsıl Bİ korse düşünüyorsun
Beni hala hamile sanıyor insanlar sizin de öyle mi ne yapacağız

Artar inş canım. Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine şu masum yavrumun rızkını ver memelerime diye dua ettim ben geldi. Sana da edelim sen kendin de et. O yavruyu sana veren ona yetecek kadar rızkını da verecektir inş

Hangi merhemi süreceksin? İlişki durumu da kötüymüş aylardııııır bekle bekle :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…