2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben silikonla emziriyorum çıplak memeyi emmiyor çünkü oynuyor bi de daha kolay geliyor tutmam gerekmiyor

Aynen bana da daha kolay geliyor
Senin aciyo mu yine de emerken?
Ben bazen agliyirum ilk 5dk cok aciyor sonra alisiyorum aciya

NAsıl Bİ korse düşünüyorsun
Beni hala hamile sanıyor insanlar sizin de öyle mi ne yapacağız

Hic aklimda bir sey yok korseye dair ya

İstiyorum ama daha anca kendime geliyorum. oturduğum yerden ne yapabilirim bi fikri olan varsa bana da söylesin

Aynen bi fikri olan varsa bana da soylesin
Babalae gunun jutlu olsun babacim yazip bebegin uzerine koyabilirim kagidi aklima enfazla bu geliyo

Hangi merhemi süreceksin? İlişki durumu da kötüymüş aylardııııır bekle bekle :):):)

Hic bilmiyirum merhemleri sen kullaniyo musun? Acaba gec mi jaldim? Dikisinu aldirdin mi?

Ozel hayat knusunda da bir ayin yarisi gcti ztn ramazan dye esim de cok bitkin oluyo sknti olmaz gibi

Gaz için kesin çözüm nedir kızım sabahtan beri kakasini yapamadı çok ağlıyor kızlar acil yardim

Keşke bir çözümü olsa ilaçlar damlalar bile fayda etmiyor ama rahatlatan şeyler var. Benim kızım kolikti..

Sen üşütmeyeceksin gazlı şeylerden uzak duracaksın

Fön sesi açabilirsin pş pş yapabilirsin

Emzirirken bebeğin bacaklarıjı toplayabilirb çömelniş gibi

Gaz öasajı var sil süpür topaela at diye youtube dan onu izle

Banyo yaptır sade su ile ce çörekltu yağı ile masak ayak altına göbeğine..

Ayaklar serbest eller kundak hareket etmeye çalıştıkça gazı çıkar./

Yok Can'ım acımıyor. Sızı oluyor bazen hafif

NAsıl Bİ korse düşünüyorsun
Beni hala hamile sanıyor insanlar sizin de öyle mi ne yapacağız
ben şu nenelerimizin filan belini sıcak tutsun diye sardığı korseden takıyorum cırt cırtlı. Sıkılığını ayarlamak açısından iyi. Ona benzer sporcu bel bantları da var. Ben iki gündür takıyorum geceleri çıkarıyorum. Bayaa fark etti. O bıldır bıldır sallanan hali yok. Daha sıkı duruyor. Biraz da küçüldü göbüş. Bir de aşağı sarkma olmadığı için daha az ağrım oluyor.

kızlar bu ilişki konusunda zaten dinen 40 gün lohusalıkta aynen adetken ki gibi ilişki ibadet vs yasak diye biliyorum ben ama
Canım lohusalığın azami süresi 40 gün. Yani kanamanın bittiği gün lohusalık biter. 40günü geçince hala devam ederse kanaman artık özre girer guslünü alır ibadetini yaparsın.

Yok canım merhem bilmiyorum. salı günü gitcem doktora o zaman alır sanırım dikişleri. Merhemi de sorarım tavsiyesi varsa. Burda bir arkadaş yazmıştı bir merhem ismi ama hatırlamıyorum.

Canım lohusalığın azami süresi 40 gün. Yani kanamanın bittiği gün lohusalık biter. 40günü geçince hala devam ederse kanaman artık özre girer guslünü alır ibadetini yaparsın.

Kanama bittiginde lohusalik bitermis kanama bitmiyorsa azami sure 40 gunmus 40 gunden sonra lohusa sayilmiyormussun kanama devam etse bile

hmm yani adetin 10 günü geçince özür olması gibi ama daha erken biterse de gusül alıp normal hayata devam edilmesi gibi. ok.

Gaz için kesin çözüm nedir kızım sabahtan beri kakasini yapamadı çok ağlıyor kızlar acil yardim
Mrb bu forumdan Değilim ama bebeğinin karın ve Sırt Bölgesi'ni sıcak tut hatta elinle karnını ve Sırtını sıvazla bacaklarını ufak ufak hareket ettir hareket gazı daha çabuk çıkarmasını Sağlar bide kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp makatına biraz içine sürüver inş rahatlar Bebeğin senin yediklerinden ötürü mü gaz yoksa üşüttü mü acaba

Kizlar bugun 3.gunumve sutum hala gelmedi goguslerim yara icinde emziremiyorim mama aldik veriyoruz. Gogus pompasiyla sagmaya calisiyorum gelmiyo gelmedigi gibi goguslerim tas gibi oldu alev alev yabiyolar oyle kotuyumki anlatamam aglamaktan bi hal oldum napicam bi fikir verin nolur cok caresizim suan. Psikolojim berbat durumda

Babalar gunu icin bir sey yapmayi dusunuyor musunuz

Ben bebegimizin agzindan bir mektup yazdim. Dayanamadim verdim tabi :)
Asil planim yrn sabah oglusu babanin yanina koyup üstünde mektubu vermekti ama biz süpriz yapamioz esimle dayanamioz.
Mektup çok duygulandirdi onu gozleri doldu en anlamlı hediyeydi onun icin ilkti.

Sicak dus rahatlatır. Bence dolu yumusak degilse. Uzun sure emzirmediysen de olabilir ama hergun sicak dus rahatlatiyor beni .
Benim sutum tam 5.gun geldi. Sakin ol.
Her saat başı emzirdim ben 10 dk falan.
3 saate birde mama verioduk.mamadan oncede emzirdim unutmasin die

2 gundur emzirmiyorum dun pompayla sagmaya calistim basladim ara ara deniyorum ama gelen giden yok aksine dahada beter oluyor. Uclari zaten felaket durumda emziremiyorum napicagimi sasirdim. Goguslerim tas gibi dokunulmuyo sertliginden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…