- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.641
Ben silikonla emziriyorum çıplak memeyi emmiyor çünkü oynuyor bi de daha kolay geliyor tutmam gerekmiyor
NAsıl Bİ korse düşünüyorsun
Beni hala hamile sanıyor insanlar sizin de öyle mi ne yapacağız
İstiyorum ama daha anca kendime geliyorum. oturduğum yerden ne yapabilirim bi fikri olan varsa bana da söylesin
Hangi merhemi süreceksin? İlişki durumu da kötüymüş aylardııııır bekle bekle :):):)
Gaz için kesin çözüm nedir kızım sabahtan beri kakasini yapamadı çok ağlıyor kızlar acil yardim
Yok Can'ım acımıyor. Sızı oluyor bazen hafifAynen bana da daha kolay geliyor
Senin aciyo mu yine de emerken?
Ben bazen agliyirum ilk 5dk cok aciyor sonra alisiyorum aciya
Hic aklimda bir sey yok korseye dair ya
Aynen bi fikri olan varsa bana da soylesin
Babalae gunun jutlu olsun babacim yazip bebegin uzerine koyabilirim kagidi aklima enfazla bu geliyo
Hic bilmiyirum merhemleri sen kullaniyo musun? Acaba gec mi jaldim? Dikisinu aldirdin mi?
Ozel hayat knusunda da bir ayin yarisi gcti ztn ramazan dye esim de cok bitkin oluyo sknti olmaz gibi
Göbeğine acı elma yağı sürüyorlarmış ben denemedim De annem söylediGaz için kesin çözüm nedir kızım sabahtan beri kakasini yapamadı çok ağlıyor kızlar acil yardim
Yok Can'ım acımıyor. Sızı oluyor bazen hafif
kızlar bu ilişki konusunda zaten dinen 40 gün lohusalıkta aynen adetken ki gibi ilişki ibadet vs yasak diye biliyorum ben amaHangi merhemi süreceksin? İlişki durumu da kötüymüş aylardııııır bekle bekle :):):)
ben şu nenelerimizin filan belini sıcak tutsun diye sardığı korseden takıyorum cırt cırtlı. Sıkılığını ayarlamak açısından iyi. Ona benzer sporcu bel bantları da var. Ben iki gündür takıyorum geceleri çıkarıyorum. Bayaa fark etti. O bıldır bıldır sallanan hali yok. Daha sıkı duruyor. Biraz da küçüldü göbüş. Bir de aşağı sarkma olmadığı için daha az ağrım oluyor.NAsıl Bİ korse düşünüyorsun
Beni hala hamile sanıyor insanlar sizin de öyle mi ne yapacağız
Canım lohusalığın azami süresi 40 gün. Yani kanamanın bittiği gün lohusalık biter. 40günü geçince hala devam ederse kanaman artık özre girer guslünü alır ibadetini yaparsın.kızlar bu ilişki konusunda zaten dinen 40 gün lohusalıkta aynen adetken ki gibi ilişki ibadet vs yasak diye biliyorum ben ama
kızlar bu ilişki konusunda zaten dinen 40 gün lohusalıkta aynen adetken ki gibi ilişki ibadet vs yasak diye biliyorum ben ama
Yok canım merhem bilmiyorum. salı günü gitcem doktora o zaman alır sanırım dikişleri. Merhemi de sorarım tavsiyesi varsa. Burda bir arkadaş yazmıştı bir merhem ismi ama hatırlamıyorum.Aynen bana da daha kolay geliyor
Senin aciyo mu yine de emerken?
Ben bazen agliyirum ilk 5dk cok aciyor sonra alisiyorum aciya
Hic aklimda bir sey yok korseye dair ya
Aynen bi fikri olan varsa bana da soylesin
Babalae gunun jutlu olsun babacim yazip bebegin uzerine koyabilirim kagidi aklima enfazla bu geliyo
Hic bilmiyirum merhemleri sen kullaniyo musun? Acaba gec mi jaldim? Dikisinu aldirdin mi?
Ozel hayat knusunda da bir ayin yarisi gcti ztn ramazan dye esim de cok bitkin oluyo sknti olmaz gibi
Canım lohusalığın azami süresi 40 gün. Yani kanamanın bittiği gün lohusalık biter. 40günü geçince hala devam ederse kanaman artık özre girer guslünü alır ibadetini yaparsın.
Kanama bittiginde lohusalik bitermis kanama bitmiyorsa azami sure 40 gunmus 40 gunden sonra lohusa sayilmiyormussun kanama devam etse bile
Mrb bu forumdan Değilim ama bebeğinin karın ve Sırt Bölgesi'ni sıcak tut hatta elinle karnını ve Sırtını sıvazla bacaklarını ufak ufak hareket ettir hareket gazı daha çabuk çıkarmasını Sağlar bide kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp makatına biraz içine sürüver inş rahatlar Bebeğin senin yediklerinden ötürü mü gaz yoksa üşüttü mü acabaGaz için kesin çözüm nedir kızım sabahtan beri kakasini yapamadı çok ağlıyor kızlar acil yardim
Pardon üstteki Yazımı şimdi gördüm bide güzel bi banyo yaptır bence çok rahatlarGaz için kesin çözüm nedir kızım sabahtan beri kakasini yapamadı çok ağlıyor kızlar acil yardim
Iyiyiz cok sukur buyuduk biraz tabii. Tam bir aylik oldu bugun.Nasıl oldunuz Can'ım. Büyümüşsünüzdür artık
38+4 te ani Doğum yaptım ben de 2 gün sonraya gün almıştık halbuki. Nasip işte
Ben cok zorda kalinca fitil kullaniyorum canim. Yoksa sabahlara kadar kivraniyo yavrum. Eczaneden recetesiz de alinabilir ama icin rahat etmexse doktora sor da kullan.Gaz için kesin çözüm nedir kızım sabahtan beri kakasini yapamadı çok ağlıyor kızlar acil yardim
Babalar gunu icin bir sey yapmayi dusunuyor musunuz
Kizlar bugun 3.gunumve sutum hala gelmedi goguslerim yara icinde emziremiyorim mama aldik veriyoruz. Gogus pompasiyla sagmaya calisiyorum gelmiyo gelmedigi gibi goguslerim tas gibi oldu alev alev yabiyolar oyle kotuyumki anlatamam aglamaktan bi hal oldum napicam bi fikir verin nolur cok caresizim suan. Psikolojim berbat durumda
2 gundur emzirmiyorum dun pompayla sagmaya calistim basladim ara ara deniyorum ama gelen giden yok aksine dahada beter oluyor. Uclari zaten felaket durumda emziremiyorum napicagimi sasirdim. Goguslerim tas gibi dokunulmuyo sertligindenSicak dus rahatlatır. Bence dolu yumusak degilse. Uzun sure emzirmediysen de olabilir ama hergun sicak dus rahatlatiyor beni .
Benim sutum tam 5.gun geldi. Sakin ol.
Her saat başı emzirdim ben 10 dk falan.
3 saate birde mama verioduk.mamadan oncede emzirdim unutmasin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?