2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar bu ilişki konusunda zaten dinen 40 gün lohusalıkta aynen adetken ki gibi ilişki ibadet vs yasak diye biliyorum ben ama

Kesinlikle dogru arkadaşlar dikkat.
40 gun lohusalikta kanama kesilse bile dinen yasak iliski. 40 gun dolucak gusul alicaz öyle. Ayrica Sadece ezbere bildiğimiz dualari zikirleri okuyabilioz bilginize.

2 gundur emzirmiyorum dun pompayla sagmaya calistim basladim ara ara deniyorum ama gelen giden yok aksine dahada beter oluyor. Uclari zaten felaket durumda emziremiyorum napicagimi sasirdim. Goguslerim tas gibi dokunulmuyo sertliginden

Canim emzirmedigin icin sertlesmistir.
Yani sut urerimin var öyle düşün. Iki gun uzun sure.
Sen inatci olki bebiste inatci olsun .
Her saat daya memeyi .alissin sana ve o memedeykende sut uretimin tetiklenecek.
Meme uclarina gelince daha oncede yazdim.
Meme uclarinin hava almasi lazım.
O göğüs pedleri iğrenç birsey memeyi kurutuyor mahvoluyor memeler.
Ya evde memeler disarda gezcen havalandircan ben bazen onuda yapiom yada aventin göğüs kalkani var emzirmedigin zaman ped yerine onu takiyon hava aliyor meme rahatlion.
O kadar cok yazdim ki burda reklam gibi oldu ama üzülüyorum meme ucu yarasi cok kötü

Bilemedim ki canım sırtını sivazliyorum ama yok napacagimi şaşırdım 2 günlük daha.

Uyuyodu 12. Gun oldu iki gundr uyumuyorz ve gobegimiz kaniyo bizim. Parca yokmus yakmicklr ama 3 gun daha gcmezse kan tahlili ypcaklar
Bizim de zıbınımızda lekeler var akıyor yani göbeğimiz doktorla telefonda görüştüm aşırı bir kanama olmadıkça sorun yok dedi ama ben pazartesi götüreceğim doktora bir görsün. Daha Islak diye yıkamaya da cesaret edemedim onu Da pazartesi doktora sorucam.

Yaaa faydası oldu demek gerçekten çok umutlandım şu an çok Sağolasın Can'ımmm sporcu bel bantlarına bakıcam hemen

Doktor göbek bakım ilacı verdi bize. Sabah akşam onunla siliyorum göbeğini. Size vermediler mi? Dalinin filan da var enfeksiyon kapmasını engeller en azından

Fitil markası filan var mi.canım ya ne.olarak geciyo
Sub gliserin kansuk (k) canim fitilin adi. Ama bebegin 2 gunlukmus. Sen yine de doktora danis veya eczaciya sor bence onlar bilgilendirir seni. Bebeklerde yarim tane kullaniliyor zaten. Hemen ise yariyor yapiyor kakasini. Insallah duzelirsiniz cok zor valla bu sancilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…