- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.761
Biz de ayrı yatıyorduk oğlumla yatmak istediğim için :):)Eşlerimizin babalar gunu kutlu olsun
Ben bi kagida not yazdim canim babam babalar gunun kutlu olsun diye
Daha ayrintili bisey dusunup ayarlayamadim malesef :)
Notu kizimin eline tutusturdum esimin yanina goturecegim simdi (kizim tutamiyor tabiki ben yardim ediyorum tutmasina)
Evet esimle ayri odalarda yatiyoruz malesef horladigi icin:)
Ayrı odalarda yatmayı çok uzatmayın cnm eşler arasına soğukluğa sebep oluyormuş.Eşlerimizin babalar gunu kutlu olsun
Ben bi kagida not yazdim canim babam babalar gunun kutlu olsun diye
Daha ayrintili bisey dusunup ayarlayamadim malesef :)
Notu kizimin eline tutusturdum esimin yanina goturecegim simdi (kizim tutamiyor tabiki ben yardim ediyorum tutmasina)
Evet esimle ayri odalarda yatiyoruz malesef horladigi icin:)
Canimm benim cok uzuluyorum Alahim ferahlik versin sana.
Biz bebeği aramıza alıyoruz :)))Biz de ayrı yatıyorduk oğlumla yatmak istediğim için :):)dün birlikte yattık artık. Oğlumu Beşiğine koymak çok zoruma gitti gece :)
Ben de kaynanamla canım inş ölür ay şu 40 gün içinde toparlanıp gitse ne iyi olur töbe töbeSağol canımbenim Allah razı olsun. Çok şükür annelikten haz alarak hayata tutunuyorum, unutuyorum. İnternet iyi ki var facebooka foruma vs giriyorum da iyice bunalmaktan kurtarıyorum. Herkesin bi imtihanı var ben de hep ailemle sevsiklerimle imtihan oluyorum.
Ne demişler, öldürmeyen yumruk güçlendirirmiş
Canim o dikisleri kafana takma. Tek doz igneyle bile rahatliyor. Zaten en fazla 1 hafta aciyor. Hemen iyileşiyor sonraNormal doğumun sonrası da sıkıntılı ama altta dikişler
Eşim uyku moduna geçene kadar bizimde aramızda yatıyor ama sonrasında elimiz kolumuz çarpar diye arada yatıramıyorum :)Biz bebeği aramıza alıyoruz :)))
Sağol Canım sezaryen komplikasyonu su yutmuş son anda. Sonra da kanda enfeksiyon tespit edildi. Az önce yine süt götürdüm, daha iyi diyor doktorumuz çok şükür. Tek işimiz sabahtan akşama ona süt üretmek için ailece çalışmak. Moralim daha düzgün, umutla heyecanla kavuşmayı bekliyorum. Yine de çok şükür halimize..Cnm bn grmedim gecmis olsn bebegin niye kuvezde ins bi an once kavusursunuz
Sağol tatlım cümlesine şifa versin. Allah hepimizin yavrularını bağışlasın, sağlıkla. Tabi bilgilendiririm. Bu arada etiket okuyorum, geriye dönük pek bakamadım o yüzden . Doğum yapmış yeni annelerimizin hepsini tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün inşallahCanimmmm gormemisim yaa yeni gordum Allahim ogluna en acilinden en hayirlisindan guc kuvvet sifa versin sutun bol olsun Allah yardimciniz olsun bizleri gelismelerden haberdar et
Canim benim kacmaz insallah uzmd kendiniŞimdi benim sütüm gider mi?
Evet canım okudum tekrar Allah bağışlasın..inan korktuğum sancı değil illa ki dayanırım ama işte dediğim gibi korktuğum dikiş..o da acır fiye kormuyorum zaten o sevinçle hissedilmez bile o..korktuğum sonrası .. hayırlısı olsun diye dua ediyorum işte..Canim bende normal dogum yaptim okumussundur belki.sancilari dusunme lutfen. Gercekten dayanilmicak bisey yok. Tabi herkese gore degisebilir bu ama bilmiyorum ben suni sanci almis biri olarak oyle kendimi paralamadim. He epidural yaptirdim nerden anlicaksin dersende etkisi 1 saate geciyodu ve ben diger dozu almadan bekliyodum bakalim dayanabiliyomuyim diye. En son 7cm oldugundada baktim zorlaniyosun ama dayanilmicak bisey degil. Gelelim dogum anindaki kesiye. Bunun acisini falan hic dusunme bile cunku ikinmaktan oran uyusuyo. Igne batirma kadae bile hissetmedim yeminle. Dogumhaneye girdigimde epiduralim yoktu bu arada. Benim en zorlandigim sey ki buda epidural almamin tek sebebi acikliga bakarkenki muayene sirasinda kendimi paralamam ve dogum sirasinda enerjimin tamamen tukenmesi sebebiyle tam ikinamamam oldu. Kesinlikle dogumhaneye girmeye yakin cok kuvvetli beslenin arkadaslar. Tek ihtiyaciniz olan sey guc.
Bebegimide en son artik tukendim diye agladim visne suyi istedim 2 bardak ictim 5 dk sonra cok guclu bi ikinmayla cikarttim. Bebebin cikmasiyla sana gelen o rahatligi anlatamam. Yeniden dogmus gibi oluyosun inan... Herseye ragmen degerdi. .
Bebeğimin son günlerde hareketi azaldı gibi geliyor cnm senin de öyle mi hareket etse de daha farklı gibi yerleri daraldıkları için mi acaba Allah'ım bşran önce sağ salim kavuşabilseydik yavrularımızaEvet canım okudum tekrar Allah bağışlasın..inan korktuğum sancı değil illa ki dayanırım ama işte dediğim gibi korktuğum dikiş..o da acır fiye kormuyorum zaten o sevinçle hissedilmez bile o..korktuğum sonrası .. hayırlısı olsun diye dua ediyorum işte..
Canım çok sağol rahatlattın ben de dikiş anını değil sonrasını düşünüyorum malum temiz kuru tutmak lazım ki iyileşsin..Canim o dikisleri kafana takma. Tek doz igneyle bile rahatliyor. Zaten en fazla 1 hafta aciyor. Hemen iyileşiyor sonra
Aynen canım azaldı yerleri daraldı tabii..senin en son kaç kiloyduBebeğimin son günlerde hareketi azaldı gibi geliyor cnm senin de öyle mi hareket etse de daha farklı gibi yerleri daraldıkları için mi acaba Allah'ım bşran önce sağ salim kavuşabilseydik yavrularımıza
Ben de şimdi okudum canım çok geçmiş olsun..Allah beterinden korusun şifa versin inşallah biran önce iyileşir kavuşursuz..Sağol Canım sezaryen komplikasyonu su yutmuş son anda. Sonra da kanda enfeksiyon tespit edildi. Az önce yine süt götürdüm, daha iyi diyor doktorumuz çok şükür. Tek işimiz sabahtan akşama ona süt üretmek için ailece çalışmak. Moralim daha düzgün, umutla heyecanla kavuşmayı bekliyorum. Yine de çok şükür halimize..
1yaşına gelmeden kapanıyormuş Can'ım birçok kişide duydumValla benim de çok kötü ameliyat yerimden değil kaburgamdan dolayı zor kalkıyorum ayağa. Ben gitcem canım evet. Oğlumun kalbinde minik bir delik varmış sanırım çocuk doktoru öyle söyledi. Önemli bir şey değildir ama yine de bir gösterin dedi bir doktor önerdi de ona gitcez.
Jiletten sıkıntı olmaz da ağda belki sıkıntı olabilir deriyi çekiştirmen dikişin açılmasına sebep olur belki.
Hangi markaydi canim hastanedekiCanim mesajini gorunce hemen yazmak istedim. Seni benden daha iyi anlayan olamaz. Evdeki makinelerde is yok emin ol.dun dayanamadim gece gece dogum yaptigim hastaneye gittim. Bebek odasinin ordaki hemsireye ciktim durumu anlattim hemen bana makine getirdi 15er dk denedik ve ilk defa sutum geldi. Kanallari acman lazimm. Makineler cok fsrkli yarim saat toplaminda 10 cc sutum cikti ama dunyalar benim oldu kosa kosa yavruma getirdim ve hemen bugun ilk isim kiralamak o makinelerden. Hic bekleme sertlestiyse Allah korusun mastit olabiliyosun iltihaba donusturuyo ve dayanamazsin sancisina.
Biz de ayrı yatıyorduk oğlumla yatmak istediğim için :):)dün birlikte yattık artık. Oğlumu Beşiğine koymak çok zoruma gitti gece :)
Ayrı odalarda yatmayı çok uzatmayın cnm eşler arasına soğukluğa sebep oluyormuş.
Sağol canımbenim Allah razı olsun. Çok şükür annelikten haz alarak hayata tutunuyorum, unutuyorum. İnternet iyi ki var facebooka foruma vs giriyorum da iyice bunalmaktan kurtarıyorum. Herkesin bi imtihanı var ben de hep ailemle sevsiklerimle imtihan oluyorum.
Ne demişler, öldürmeyen yumruk güçlendirirmiş
Bende yaa sonra gaz olarak geri dönüyor bizeDoktor da öyle dedi zaten büyüdükçe kapanır büyük ihtimal ama yine de gösterin diye. Emme sonrası gaz çıkarma işini beceremiyorum ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?