2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Biz de ayrı yatıyorduk oğlumla yatmak istediğim için :):) dün birlikte yattık artık. Oğlumu Beşiğine koymak çok zoruma gitti gece :)

Ayrı odalarda yatmayı çok uzatmayın cnm eşler arasına soğukluğa sebep oluyormuş.

Canimm benim cok uzuluyorum Alahim ferahlik versin sana.

Sağol canımbenim Allah razı olsun. Çok şükür annelikten haz alarak hayata tutunuyorum, unutuyorum. İnternet iyi ki var facebooka foruma vs giriyorum da iyice bunalmaktan kurtarıyorum. Herkesin bi imtihanı var ben de hep ailemle sevsiklerimle imtihan oluyorum.
Ne demişler, öldürmeyen yumruk güçlendirirmiş

Ben de kaynanamla canım inş ölür ay şu 40 gün içinde toparlanıp gitse ne iyi olur töbe töbe

Cnm bn grmedim gecmis olsn bebegin niye kuvezde ins bi an once kavusursunuz
Sağol Canım sezaryen komplikasyonu su yutmuş son anda. Sonra da kanda enfeksiyon tespit edildi. Az önce yine süt götürdüm, daha iyi diyor doktorumuz çok şükür. Tek işimiz sabahtan akşama ona süt üretmek için ailece çalışmak. Moralim daha düzgün, umutla heyecanla kavuşmayı bekliyorum. Yine de çok şükür halimize..

Canimmmm gormemisim yaa yeni gordum Allahim ogluna en acilinden en hayirlisindan guc kuvvet sifa versin sutun bol olsun Allah yardimciniz olsun bizleri gelismelerden haberdar et
Sağol tatlım cümlesine şifa versin. Allah hepimizin yavrularını bağışlasın, sağlıkla. Tabi bilgilendiririm. Bu arada etiket okuyorum, geriye dönük pek bakamadım o yüzden . Doğum yapmış yeni annelerimizin hepsini tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Evet canım okudum tekrar Allah bağışlasın..inan korktuğum sancı değil illa ki dayanırım ama işte dediğim gibi korktuğum dikiş..o da acır fiye kormuyorum zaten o sevinçle hissedilmez bile o..korktuğum sonrası .. hayırlısı olsun diye dua ediyorum işte..

Bebeğimin son günlerde hareketi azaldı gibi geliyor cnm senin de öyle mi hareket etse de daha farklı gibi yerleri daraldıkları için mi acaba Allah'ım bşran önce sağ salim kavuşabilseydik yavrularımıza

Bebeğimin son günlerde hareketi azaldı gibi geliyor cnm senin de öyle mi hareket etse de daha farklı gibi yerleri daraldıkları için mi acaba Allah'ım bşran önce sağ salim kavuşabilseydik yavrularımıza
Aynen canım azaldı yerleri daraldı tabii..senin en son kaç kiloydu

Ben de şimdi okudum canım çok geçmiş olsun..Allah beterinden korusun şifa versin inşallah biran önce iyileşir kavuşursuz..

1yaşına gelmeden kapanıyormuş Can'ım birçok kişide duydum

Hangi markaydi canim hastanedeki

Biz de ayrı yatıyorduk oğlumla yatmak istediğim için :):) dün birlikte yattık artık. Oğlumu Beşiğine koymak çok zoruma gitti gece :)

Esim horlamasa bennde beraber yatalim isterim ama tahammul edemiyorum ben uyuyamiyorum horlayan biriyle :)

Ah bana kalsa 24 saat kizimla yatmak isterim korkuyorum bi zarar veririm diye

Ayrı odalarda yatmayı çok uzatmayın cnm eşler arasına soğukluğa sebep oluyormuş.

Dogru cnm da biz evlendigimizden beri cogunlukla ayri uyuyoruz benim adamin horlamasi yuzunden aliskiniz yani bu duruma ama keske bi cozum bulsak

Ztn esim geceleri calisan bi insan geldiginde sabaha dogru 5 fln oluyor ben de o saatte uyanip gero uyuyamiyorum yanima gelirse

Bizimle dertles cnm iui gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…