- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.801
Isıtıyor musun zeytinyağını canımGöğüs ucu yarası çeken ler; bana en iyi gelen şey saf zeytinyağı oldu. Bilginize
Yok direk suruyorum canim isitmadimIsıtıyor musun zeytinyağını canım
Canim benimkininxe hic gelmeye niyeti yoktu ama tam gununde birden nisan geldo sancilarim basladi. 23 hazirani bekle hic belli olmaz bu islerKızlar ne güzel hemen hemen herkes bebeğine kavuşmuş. Benim Eymen'imin gelmeye niyeti yok. Çarşamba günü kontrolde doktor yerinden çok memnun gelemeye niyeti yok dedi.Ne açılma var ne sancı. Karnım gün içinde 15 dakikada 1 sertleşiyo sadece. Doktor beklicez dedi. (bol bol yürüyorum hem de tempolu, hurma yiyorum, çörek otu yağı da kullandım) Önerebileceğiniz birşey var mı.
Iliski cok etkili cnmKızlar ne güzel hemen hemen herkes bebeğine kavuşmuş. Benim Eymen'imin gelmeye niyeti yok. Çarşamba günü kontrolde doktor yerinden çok memnun gelemeye niyeti yok dedi.Ne açılma var ne sancı. Karnım gün içinde 15 dakikada 1 sertleşiyo sadece. Doktor beklicez dedi. (bol bol yürüyorum hem de tempolu, hurma yiyorum, çörek otu yağı da kullandım) Önerebileceğiniz birşey var mı.
Bi yrrden tutunup çomelip kalkmani tavsiye ederim. Bi de eşinle korunmasız ilişki. Sperm sivisindaki bi madde rahim açılmasını yumusamasini sağlıyormus. Bence 40dolunca gunasiri nst çekil bebeğini takip ederek kendi sancıni bekle.Kızlar ne güzel hemen hemen herkes bebeğine kavuşmuş. Benim Eymen'imin gelmeye niyeti yok. Çarşamba günü kontrolde doktor yerinden çok memnun gelemeye niyeti yok dedi.Ne açılma var ne sancı. Karnım gün içinde 15 dakikada 1 sertleşiyo sadece. Doktor beklicez dedi. (bol bol yürüyorum hem de tempolu, hurma yiyorum, çörek otu yağı da kullandım) Önerebileceğiniz birşey var mı.
Canım aynı durum bizde de var. Ben beceremiyorum gaz çıkarma işini :/ annem varken ona çıkarttırıyorum o çok iyi yapıyor. Aynı şeyleri ben de yapıyorum ama olmuyor :/ çıkmayınca da dediğin gibi uyku arasında kendini sıkıp çıkarmaya çalışıyorKizlar gaz sıkıntısı çeken varmi.
Benim bebis memede uyuya kalio omzuma alip gak yapsin die pitliyorum ama daha gak yapmadan salio kendini bende 5 dk gecmeden yatiriom. Gak yapmadigi icin gazi bagirsaklara gidio sonrada uykusunda ayaklarini kasip sanci ile uyanıyor. Gun icinde bu döngü böyle devam ediyor iki saat deliksiz uyumak yok.
Sadece benim memede susuyor.
Ben butun gun wcye bile zor gidiyom.
Sizin butun gununuz nasil geciyor
Annem yanimda gidince napcam ben
Kahvaltimi bile annem hazirliyor kadin oruclu oruclu.
:)) yoksa yoksa biz kardeşmiyiz :)Kizzzzzz mesajini sanki ben yazmışım gibj. Benim de eşim öğretmem ve seninki gıbı huzur. .. annemde belden rahatsız zoraki yemek yapar anam herseye karisirrrr;
Kizlar gaz sıkıntısı çeken varmi.
Benim bebis memede uyuya kalio omzuma alip gak yapsin die pitliyorum ama daha gak yapmadan salio kendini bende 5 dk gecmeden yatiriom. Gak yapmadigi icin gazi bagirsaklara gidio sonrada uykusunda ayaklarini kasip sanci ile uyanıyor. Gun icinde bu döngü böyle devam ediyor iki saat deliksiz uyumak yok.
Sadece benim memede susuyor.
Ben butun gun wcye bile zor gidiyom.
Sizin butun gununuz nasil geciyor
Annem yanimda gidince napcam ben
Kahvaltimi bile annem hazirliyor kadin oruclu oruclu.
Tatlım ben kızımı emerken geyirmesi için karnının üzerine yatarak ve tipislayarak emziriyorum. Yaslanarak oturuyorum yatar gibi. Geyirmese de arkadan pirtlatiyor. uyudugunda göğsümde karinustu yatırıp bekletiyorum gazına faydası oluyor.
Benim günüm şöyle geçiyor. Sabah 5 veya 5buçukta oglum uyanıp yanıma geliyor. Altını değiştirip biberon veriyorum. Bebeğimin de altını değiştiriyorum. Bebeğim uyuyorsa oğlumla oynuyorum.
Uyumuyorsa oğlumu biraz avutup eşime yollayıp kapımı kitliyorum ve biraz uyuyorum. Eşim gitmeden büyük kızımi uyandiriyorum.
Önce kan ilacimi yutuyorum.
Sonra kahvaltı hazırlıyorum. Genelde tost veya yumurta. Çocuklara sallama çay bana kahve.
Bebeğim durmuyorsa kaselere kahvAltılık gevrek ve süt koyuyorum çocuklara. Kahvaltidan sonra parol içiyorum.
Üzerimi degisiyorum.
Sonra bebeğim uyuyorsa mutfaga bakıyorum.
Çöpleri ayarliyorum götürüp atıyor kızım.
Çamaşır varsa makineye kızımla atıyoruz. Serili varsa toplatiyorum ve katliyorum.
Anlayacagin ev işlerini sabah enerjim varken halletmeye çalışıyorum. Erken kalkıyoruz çünkü.
Ütü isine girmiyorum şimdilik.
Süpürgeyi de ellemiyorum.
Lavabolari ve tezgahı temiz tutmaya çalışıyorum ışte.
Kahvaltidan 2-3saat sonra atıştıriyoruz veya meyve yiyoruz.
Cocuklar dışarı çıkıyor veya balkonda falan oyun oynuyorlar.
Öğlen eşim gelince oğlumla uyuyor.
Yemek yiyoruz.
Yatıyorum hep.
Uzun süre ayakta durunca canım acıyor çünkü.
Ikindin kızımla veya tek kahve zamani.
Tv izlemeye başladım bu günler.
Sıkılmıyorum en azından.
Akşam iftar zamani eşim sakinse sakin değilse panik zamanlar geçiriyoruz kısa bi süre. Mesela bugün sakindi. Makarna cacik bile hazırladı.
Akşam yemeğinden önce de kan ilacimi içiyorum.
Sonra ya erken uyuyoruz ya da çay içiyoruz. Oğlumun gündüz uykusuna göre.
Uyumazsak meyve yiyoruz.
Akşam da parol içiyorum.
Gece uyanabilirsem ogluma biberon veriyorum eşim vermemisse.
Halim varsa ve oglum ayağıma dolasmazsa akşam yatmadan mutfagi toparliyorum.
Genelde böyle geçiyor.
Bebeğim gece gündüz ya yanımda ya kucağımda.
Yemeği bile emzirirken yediğim oluyor.
Canım aynı durum bizde de var. Ben beceremiyorum gaz çıkarma işini :/ annem varken ona çıkarttırıyorum o çok iyi yapıyor. Aynı şeyleri ben de yapıyorum ama olmuyor :/ çıkmayınca da dediğin gibi uyku arasında kendini sıkıp çıkarmaya çalışıyor
Yaptım cnm çok şükür çok sağolçok saol guzelım uzun zamandır takıp edemıyoru dogum yaptınmı ıns saglıkla kucagına alırsın :)
3 kilo doğdu cnm 2780 e düştü en sonKac kilo doğdu kuzun. Çok normal mis bu iki söylediğin durum. Fazlası olmasın da . Yoksa her bebek de olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?