- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.781
Ben genelde yataktayım emiyor yatırıyorum yanına uzanıyorum kokluyorum izliyorum :) beşiği de hemen yanımda ama sanki çok uzağa yatırıyormuşum gibi zor geldi. Eşim diyor gideyim istersen diğer odaya diye :) yok dedim illa ki bu olacak ayrı yatacak değiliz ya.Esim horlamasa bennde beraber yatalim isterim ama tahammul edemiyorum ben uyuyamiyorum horlayan biriyle :)
Ah bana kalsa 24 saat kizimla yatmak isterim korkuyorum bi zarar veririm diye
Dogru cnm da biz evlendigimizden beri cogunlukla ayri uyuyoruz benim adamin horlamasi yuzunden aliskiniz yani bu duruma ama keske bi cozum bulsak
Ztn esim geceleri calisan bi insan geldiginde sabaha dogru 5 fln oluyor ben de o saatte uyanip gero uyuyamiyorum yanima gelirse
Bizimle dertles cnm iui gelir belki
Gaz çıkmayınca da huzurlu uyumuyor nkendini sıka sıka çıkrmaya çalışıyor kuzum. Bu işte annem usta eline alıyor azıcık sonra bırt gırk çıkarıyor :):) dün gece evinde yattı annem bayaaa uğraştım gaz işiyle. Çıkaramadım. Huzursuz huzursuz uyudu :/Bende yaa sonra gaz olarak geri dönüyor bize
Canım inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına selametle doğur bebeğini inşallahKızlar gece 2'de nişan geldi. Hastaneye gittik henüz açılmam 1 cm olduğu için eve geldim. 3'ten beri de sancılarım başladı. Şimdi evde sancılarımı çekiyorum. 10 dk'da bir ve gittikçe şiddeti artıyor.
Lütfen benim için de dua edin, sağsalim atlatalım doğumu. Hayırlısıyla ben de alayım oğlumu kucağıma...
Şimdiden Allah razı olsun.
Canim gercekten cok guclu birisin massllah sana. Ben cok acemiyim. Hem annelikte hem ev islerinde9ay tatlım annelik senin yapabileceğin en tatlı kolay ve güzel iş. Bak senin annen bile anne olmuş yani o haldenanlamazlıkla. Evet sezeryan bizim biraz hareketimizi kısıtlıyor ama bu günler de geçecek. Ben günlerce bebeğimin altını bile yattığım yerden değiştirdim. Yanımda kalan olmadı. Gündüz ev işlerine ablam görümcem baktı ilk hafta. Sonra 4-5gün yegenimle kızım. Bi kaç gündür eşimle kızım bakıyorlar. Tabi komutları ben veriyorum.
Çok zorlandım ve çok ağladım.
Acizken ağır laflar çok kırıcı oluyor.
Benim de eşim beni çok kırıyor.
Dün ben de yine kriz gecirdim.
İftara yemek yapamadığım için azarlandim. Kendisi evde yatıyor. Ben 24saat yatıyormuşum. Benim hasta halimle kendini kiyasliyor. Yarım gün çalışıyor. Hele artık okul da bitti. Evde bunaltir beni artik...
Diğer dogumlarda çabuk ayağa kalkıp kimseye ufak ayak işleri bırakmadığım için, şimdi böyle aciz olunca neymiş efendim, kaç kişi etrafımda pervaneymis, herkese iş buyuruyormusum. Aciz olarak yardım istememi kıskanıyor ya hu.
Neymiş oruc tutuyormuş hali yokmuş, kendine bakamiyormus..
Tutma sana düşmez dedim ben de. Sen sinir hastasi olmuşsun dedim. Oruç sabrı ogrenmek için tutulur sen ise beni tüketiyorsun dedim.
Herkes dediği kızım, yeğenim, nadiren ablam, görümcem ve kendisi. O kadar alttan alarak nerdeyse yalvararak, lütfen yapabilir misin diye diye ricada bulununca bile bunu diyorsa bana...
Bu günleri atlatacağız ama ders de çıkarmak lazım. Annemden bahsetmiyorum bile..
Sonrasindada bisey yoook canim benim dusuncegin en son seylerden biri emin ol. Benim kac dikisim var inan bilmiyorum ama ne agrim var ne sancim sadece wcde iste aciyo oturup kalkarken. Oda gecer.Evet canım okudum tekrar Allah bağışlasın..inan korktuğum sancı değil illa ki dayanırım ama işte dediğim gibi korktuğum dikiş..o da acır fiye kormuyorum zaten o sevinçle hissedilmez bile o..korktuğum sonrası .. hayırlısı olsun diye dua ediyorum işte..
İnşallah geçer canımm..işte insan ister istemez düşünüyorSonrasindada bisey yoook canim benim dusuncegin en son seylerden biri emin ol. Benim kac dikisim var inan bilmiyorum ama ne agrim var ne sancim sadece wcde iste aciyo oturup kalkarken. Oda gecer.
Ben genelde yataktayım emiyor yatırıyorum yanına uzanıyorum kokluyorum izliyorum :) beşiği de hemen yanımda ama sanki çok uzağa yatırıyormuşum gibi zor geldi. Eşim diyor gideyim istersen diğer odaya diye :) yok dedim illa ki bu olacak ayrı yatacak değiliz ya.
Benim eşim de horlar arada o zaman yastığını altından çekiyorum biraz uyanıveriyor horlama bitiyor :):) kbb ye gitseydi eşin bi, bir ömür ayrı yatamazsınız ya canım. Eşim eskiden daha çok horluyordu ameliyat oldu burnundan. Şimdi çok yorgun olduğunda filan horluyor.
Canım çok sağol rahatlattın ben de dikiş anını değil sonrasını düşünüyorum malum temiz kuru tutmak lazım ki iyileşsin..
Kac kilo doğdu kuzun. Çok normal mis bu iki söylediğin durum. Fazlası olmasın da . Yoksa her bebek de olurmuş15 inde doğum yaptım cnm biraz kilo kaybı var çok hafif de sarılık.
Kizzzzzz mesajini sanki ben yazmışım gibj. Benim de eşim öğretmem ve seninki gıbı huzur. .. annemde belden rahatsız zoraki yemek yapar anam herseye karisirrrr;Canım bol su iç, uyu dinlen.anne faciasında bende yaşadım. Annem çok problem bir kadındır. Hiç memnun edemezsiniz.ilk günler görumceme sardı. Yok nasıl is yapıyor, yok kilosu nu oyle (2 çocuk doğurMuş hatun .,baliketli),...blaa blaa blaa.anne 2 çocuğunu bırakmış gelmiş sağolsun. Bana o yeter diyorum bende.
Bu arada kendisi belden rahatsız iş yapmaz tek yemekle ilgileniyor. Görümcem gitti 2 günde saracak adam bulamadı bana sarmaya başladı. Düşün bizim çamaşırların şeridini yer çok berbatmis,pişmiş, tiksinmis.ev kira dış cephe siyah ve taş rengi,o siyaha tiksinmis :)
Ve daha neler neler....
9 aydır kızım canın birsey istiyor mu,birşeye ihtiyacın var mı diye sormayan öz annem Lohusalıkta ağzıma edecekti.banyoya girdim o duşa birlikte çıkıncaya kadar ağladım. Akşam eşim gelince bi şekilde gönder niz idareederiz dedi.yoksa ben mahvolacaktim.salı doğum yaptım diğer hafta çarşamba akşam eşimle yalnızdik.ve huzurun yerine geldi
Kızlar dağıtın sizi rahatsız eden kim varsa. Benim tek şansım eşim. Sağolsun her işimi yapıyor. Öğretmen olunca zamanımız da oluyor.
Yani canım hepisode var sıkıntı. Senin ben çocuğuma bakarım deyip ise el atman gerek.annesin zaten dogan da var bebegime bakmak. Güçlü ol sütünde gelir.
Sen rahat olursan bebekte rahatlar. Şuan merkezde sence bebeğin var.
Sağol canım bunları duyunca rahatlıyorum cidden..inşallah ben de atlatırım hayırlısıylaİyileşiyor canım 10 günde hiç birşeyi kalmıyor. Her tuvaletten sonra güzelce bakımını yapınca sorun olmuyor. Rahat ol.
Canim sana bisey sorcam ya benimde dikisler var cok afedersin buyuk tuvaletim geldiginde tutamiyorum kosarak gidiyorum ordaki kaslar calismiyo bugun 4.gunum normalmi yoksa bi anormallikmi var anlamadim benİyileşiyor canım 10 günde hiç birşeyi kalmıyor. Her tuvaletten sonra güzelce bakımını yapınca sorun olmuyor. Rahat ol.
Canim sana bisey sorcam ya benimde dikisler var cok afedersin buyuk tuvaletim geldiginde tutamiyorum kosarak gidiyorum ordaki kaslar calismiyo bugun 4.gunum normalmi yoksa bi anormallikmi var anlamadim ben
çok saol guzelım uzun zamandır takıp edemıyoru dogum yaptınmı ıns saglıkla kucagına alırsın :)Hayırlı olsun cnm sağlıkla büyüsün
2670 cıktı kontrolde 2660 dogdu cnmHayırlı olsun canım , Allah analı babalı büyütsün , bahtı açık olsun , bizim bebişlerin kilosu birbirine yakındı , sana en son kaç dediler kilosunu , ve kaç kilo çıktı bebişin ?
cok saol cnm bnım cumlemızın evlatlarını rabbım korusun ınsHayırlı olsun canım, güle güle serpilir büyür inşallah. Öpüyorum sizii.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza. .
çok saol canım benımgözün aydın canım. sağlıcakla büyüt
Sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt canım gözünüz aydın. Buyur bebişin merak etme :) yeter ki emzirmekten vaz geçme. Benimki de geçen hafta 2850 dedi doktor ama ne kadar doğacağı belli olmaz çünkü ultrason da fazla ölçüyorlar
2660 dogdu cnmGözünüz aydın canım sağlıkla büyüt bebisini inşallah. Kac kilo doğdu canım ? Darısı bizim başımıza inşallah
Canım benim de bebisin kordonu boynunda 2 aydır falan senin çok mu dolanmisti acil sezeryan yaptılar ki ?
Cnm ck gecmis olsn rabbim tez sifa versin yenidoganlarimizin yuzu suyu hurmetineSağol Canım sezaryen komplikasyonu su yutmuş son anda. Sonra da kanda enfeksiyon tespit edildi. Az önce yine süt götürdüm, daha iyi diyor doktorumuz çok şükür. Tek işimiz sabahtan akşama ona süt üretmek için ailece çalışmak. Moralim daha düzgün, umutla heyecanla kavuşmayı bekliyorum. Yine de çok şükür halimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?