2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben genelde yataktayım emiyor yatırıyorum yanına uzanıyorum kokluyorum izliyorum :) beşiği de hemen yanımda ama sanki çok uzağa yatırıyormuşum gibi zor geldi. Eşim diyor gideyim istersen diğer odaya diye :) yok dedim illa ki bu olacak ayrı yatacak değiliz ya.
Benim eşim de horlar arada o zaman yastığını altından çekiyorum biraz uyanıveriyor horlama bitiyor :):) kbb ye gitseydi eşin bi, bir ömür ayrı yatamazsınız ya canım. Eşim eskiden daha çok horluyordu ameliyat oldu burnundan. Şimdi çok yorgun olduğunda filan horluyor.

Bende yaa sonra gaz olarak geri dönüyor bize
Gaz çıkmayınca da huzurlu uyumuyor nkendini sıka sıka çıkrmaya çalışıyor kuzum. Bu işte annem usta eline alıyor azıcık sonra bırt gırk çıkarıyor :):) dün gece evinde yattı annem bayaaa uğraştım gaz işiyle. Çıkaramadım. Huzursuz huzursuz uyudu :/

Canım inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına selametle doğur bebeğini inşallah

Canim gercekten cok guclu birisin massllah sana. Ben cok acemiyim. Hem annelikte hem ev islerinde

superselma canım sana da Allah kolaylık versin. Sakin olmaya çalışmalıyız onu anladım. Yoksa olan yine bize oluyor. Gözlerim şiş oturuyorum sabahtan beri. Üstüne üstlük sinirle çok pişman olduğum laflar ettim. Her şeyin üstüne pişmanlık eklendi. Lohusa psikolojisi çok garip bir şeymiş. Bir de sezeryandan kaynaklı bir acizlik olunca, toleransı düşüyor insanın. Normalde baş edebileceği şeylerle baş edemiyor. Senden şu an yemek yapmanı beklemek büyük anlayışsızlık. Sen kendine baksan sadece bu bir başarı. Anlamalarını bekleme. Ben neden anneme anlatmaya çalıştım ki diyorum şimdi. "Benim istediğim bu o kadar" diyip söylediklerini, burun kıvırtmasını takmasaydım kafama.
Şimdi barıştık annemle. ama ikimizde perişan haldeyiz. Yatıp kalkıp şükredeceğimize birbirimize zehir ediyoruz şu güzel günleri.

Sonrasindada bisey yoook canim benim dusuncegin en son seylerden biri emin ol. Benim kac dikisim var inan bilmiyorum ama ne agrim var ne sancim sadece wcde iste aciyo oturup kalkarken. Oda gecer.

Ben de emzirdikten snra yanima yatirip uzaniyorum kokluyorum izliyorum bol bol o kdr ay bebislerimizi bekledik bol bol koklayalim di mi:)

Esime ohoooo kac kere dedim doktora git diye bi gun kolundan tutup zorla goturecegim

Kizzzzzz mesajini sanki ben yazmışım gibj. Benim de eşim öğretmem ve seninki gıbı huzur. .. annemde belden rahatsız zoraki yemek yapar anam herseye karisirrrr;

İyileşiyor canım 10 günde hiç birşeyi kalmıyor. Her tuvaletten sonra güzelce bakımını yapınca sorun olmuyor. Rahat ol.
Canim sana bisey sorcam ya benimde dikisler var cok afedersin buyuk tuvaletim geldiginde tutamiyorum kosarak gidiyorum ordaki kaslar calismiyo bugun 4.gunum normalmi yoksa bi anormallikmi var anlamadim ben

Canim sana bisey sorcam ya benimde dikisler var cok afedersin buyuk tuvaletim geldiginde tutamiyorum kosarak gidiyorum ordaki kaslar calismiyo bugun 4.gunum normalmi yoksa bi anormallikmi var anlamadim ben

Normal korku refleks mi ne deniyor sanırım 6 hafta var doğum sonrası. Bu sırada emzirirsen rahim toplanıp kaslar çalışır emzirme esnasındaki kramplarla.. Diye anlattılar..
Kimis de korkudan kabız olurmuş kimis tutamazmlş vs..

Hayırlı olsun canım , Allah analı babalı büyütsün , bahtı açık olsun , bizim bebişlerin kilosu birbirine yakındı , sana en son kaç dediler kilosunu , ve kaç kilo çıktı bebişin ?
2670 cıktı kontrolde 2660 dogdu cnm

Hayırlı olsun canım, güle güle serpilir büyür inşallah. Öpüyorum sizii.
cok saol cnm bnım cumlemızın evlatlarını rabbım korusun ıns

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza. .

ıns canım sağlıcakla gelsınler :)

gözün aydın canım. sağlıcakla büyüt
çok saol canım benım

:)

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt bebisini inşallah. Kac kilo doğdu canım ? Darısı bizim başımıza inşallah
2660 dogdu cnm

Canım benim de bebisin kordonu boynunda 2 aydır falan senin çok mu dolanmisti acil sezeryan yaptılar ki ?

canım benımkı ıkı kere dolanmıs sabahı bıle bekleyemeyız dedı doktor mecburen acıl sezeryan oldum

Cnm ck gecmis olsn rabbim tez sifa versin yenidoganlarimizin yuzu suyu hurmetine
En guzel sut uretimi uykuda bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…