2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar günaydın bu arada. ara ara giriyorum tüm sayfaları okuyamıyorum. doğum yapanlar varsa hayırlı olsun. çok acil durumda yada sıkıntılı old farkettiğim arkadaşlara bi fikrim varsa yazabilirsem yazmaya çalışıyorum sadece.

9ay canım üzme kendini bunun büyük bir kısmı sezeryanın bizde yarattığı acizlikten kaynaklanıyor. ben de kendi annemin iş yapışından hoşlanmıyorum bazen. ya da sözlerinden ama şu an en büyük yardımcı onlar ve vorones in de dediği gibi ağlayınca bir tek benim mememde sakinleşiyor tuvaletteysem bile beni çağırıoyrlar ohh bu bana yeter.

Cnm sen ne zaman doğum yaptın? Kaç kilo doğdu benim ki 45 cm değilmiş 49 çıktı :))

Canım bol su iç, uyu dinlen.anne faciasında bende yaşadım. Annem çok problem bir kadındır. Hiç memnun edemezsiniz.ilk günler görumceme sardı. Yok nasıl is yapıyor, yok kilosu nu oyle (2 çocuk doğurMuş hatun .,baliketli),...blaa blaa blaa.anne 2 çocuğunu bırakmış gelmiş sağolsun. Bana o yeter diyorum bende.
Bu arada kendisi belden rahatsız iş yapmaz tek yemekle ilgileniyor. Görümcem gitti 2 günde saracak adam bulamadı bana sarmaya başladı. Düşün bizim çamaşırların şeridini yer çok berbatmis,pişmiş, tiksinmis.ev kira dış cephe siyah ve taş rengi,o siyaha tiksinmis :)
Ve daha neler neler....
9 aydır kızım canın birsey istiyor mu,birşeye ihtiyacın var mı diye sormayan öz annem Lohusalıkta ağzıma edecekti.banyoya girdim o duşa birlikte çıkıncaya kadar ağladım. Akşam eşim gelince bi şekilde gönder niz idareederiz dedi.yoksa ben mahvolacaktim.salı doğum yaptım diğer hafta çarşamba akşam eşimle yalnızdik.ve huzurun yerine geldi
Kızlar dağıtın sizi rahatsız eden kim varsa. Benim tek şansım eşim. Sağolsun her işimi yapıyor. Öğretmen olunca zamanımız da oluyor.
Yani canım hepisode var sıkıntı. Senin ben çocuğuma bakarım deyip ise el atman gerek.annesin zaten dogan da var bebegime bakmak. Güçlü ol sütünde gelir.
Sen rahat olursan bebekte rahatlar. Şuan merkezde sence bebeğin var.

Canım benim lütfen süt meselesine kafanı yorma. Elinden geleni yap ama rahat da ol. Hepimiz isteriz bol bol sütümüz olsun ama olmuyorsa da strese girmeyelim. Nasıl normal doğum olmuyorsa zorlamadık sezeryan oldu onun gibi. Sen elinden geleni yap zamanla sütün düzene girecektir. Sütüyle besleyemeyen annelerin çocukları büyümüyor mu sanki. Sıkma canını. Kuzuna sarıl kokla rahatla.

Sağlıkla kucağına al allahın izniyle

Cnm bn grmedim gecmis olsn bebegin niye kuvezde ins bi an once kavusursunuz

9ay tatlım annelik senin yapabileceğin en tatlı kolay ve güzel iş. Bak senin annen bile anne olmuş yani o haldenanlamazlıkla. Evet sezeryan bizim biraz hareketimizi kısıtlıyor ama bu günler de geçecek. Ben günlerce bebeğimin altını bile yattığım yerden değiştirdim. Yanımda kalan olmadı. Gündüz ev işlerine ablam görümcem baktı ilk hafta. Sonra 4-5gün yegenimle kızım. Bi kaç gündür eşimle kızım bakıyorlar. Tabi komutları ben veriyorum.
Çok zorlandım ve çok ağladım.
Acizken ağır laflar çok kırıcı oluyor.
Benim de eşim beni çok kırıyor.
Dün ben de yine kriz gecirdim.
İftara yemek yapamadığım için azarlandim. Kendisi evde yatıyor. Ben 24saat yatıyormuşum. Benim hasta halimle kendini kiyasliyor. Yarım gün çalışıyor. Hele artık okul da bitti. Evde bunaltir beni artik...
Diğer dogumlarda çabuk ayağa kalkıp kimseye ufak ayak işleri bırakmadığım için, şimdi böyle aciz olunca neymiş efendim, kaç kişi etrafımda pervaneymis, herkese iş buyuruyormusum. Aciz olarak yardım istememi kıskanıyor ya hu.

Neymiş oruc tutuyormuş hali yokmuş, kendine bakamiyormus..
Tutma sana düşmez dedim ben de. Sen sinir hastasi olmuşsun dedim. Oruç sabrı ogrenmek için tutulur sen ise beni tüketiyorsun dedim.

Herkes dediği kızım, yeğenim, nadiren ablam, görümcem ve kendisi. O kadar alttan alarak nerdeyse yalvararak, lütfen yapabilir misin diye diye ricada bulununca bile bunu diyorsa bana...

Bu günleri atlatacağız ama ders de çıkarmak lazım. Annemden bahsetmiyorum bile..

Reactions: 9ay

Canimm benim cok uzuluyorum Alahim ferahlik versin sana.

Canimmmm gormemisim yaa yeni gordum Allahim ogluna en acilinden en hayirlisindan guc kuvvet sifa versin sutun bol olsun Allah yardimciniz olsun bizleri gelismelerden haberdar et

Eşlerimizin babalar gunu kutlu olsun
Ben bi kagida not yazdim canim babam babalar gunun kutlu olsun diye
Daha ayrintili bisey dusunup ayarlayamadim malesef :)
Notu kizimin eline tutusturdum esimin yanina goturecegim simdi (kizim tutamiyor tabiki ben yardim ediyorum tutmasina)
Evet esimle ayri odalarda yatiyoruz malesef horladigi icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…