2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Basının dönmesi normal değil mi ki ben bi sağ bi sol yapıp yatıriyorum
Benimkinin arkasi çok top gibi yahu azıcık düzelse iyi olur diye.
Bi de ilk hafta ben bep emzirdim dakika tutmadim. Gece gündüz emzik olduğum zamanlar oldu. Sarılık olmasın sütüm gelsin diye. Sütüm geç çoğaldı. Ama bebegim emerek uyuyarak idare etti. Sariligi öyle atlattik cok şükür

Merhaba haziran anneleri sizden ricam kızım için bebek arabası bakıyorum. yalniz pişman olacağım memmun kalmayacağım bi araba almak istemiyorum.sizlerin bebek arabası alıp kullanmaya başladığını düşünerek tavsiyelerinizi bekliyorum.iyikide bu marka ve modeli almışız diyen anneler lütfen paylaşırmısınız.

Canım mutlaka hafif ayarda başla. Ben iki dakika uyarı fazında çalıştırıp daha sonra 8. Kademenin sadece üçüncü ayarında sağım yapıyorum. Lansinohtan çok memnunum ama dediğim gibi hep ufak ufak. Her iki memeyi de 15-16 dakika sağıyorum. İlk günler 5. Dakka damlama başlıyordu şimdi daha erken. Her 4-5 dakikada bir yine uyarı fazına alıyorum. Artırmadan hep aynı frekansta. Pompa yaparken acı olmaması gerekiyormuş canım, yani acının olmadığı ayar senin ayarın olmalı. Bir de öyle dene bakalım. Bir de bir memeni satarken diğerine sıcak bişey koy mutlaka, sonrasında ben kalkanları takmadan önce havalandırıyorum.

Asla süslü diye hantal ieyler alma. Cazibesi kayboluyor bir süre sonra yük oluyor..

Stokke cplory alma asla.
Chicco keyfit veya maclaren tavsiye ederim hafif pratik vs

Dudağımda uçuk çıktı
Yarın enfeksiyon doktoruna gideceğim

Bebegimi öpmüyorum çocuk doktorum emzirme dışında temas etme dedi, ellerini 2 dk yıka sık sık dedi, enzirirken maske tak dedi, atesini kontrol et dedi

Of of Allahım korusun yavrumu

A aratos canım doktor ameliyat yerinin iki uç kısmı için buralar şişecek bişey mi var acaba diye telaş etme normal dedi.

Sağol canım rahatladım biraz daha.bugün AVM ye gittik.minik in arabasının altına posetkoymak için eğildim sol taa içten cız etti.bende hemen panikliyorum oyleolunca.
Sanirim ark. Hamileyken olduğu apandisit ameliyati ve fıtık olan dikişlerim beni cok etkiledi .

Bir şey olmaz canım allahın izniyle. Hareket etmek de gerekli. Kendini çok yormadan.

Canım başlarda biraz mama verdim sütüm gelince iki saatte bir emziriyorum. Cumadan bu güne 300gr kadar almış. Sütüm yeterlidir herhaldr demi? Çünkü Doktor normal değerde çok yüksek değil sık emzir düşer dedi. Perşembe tekrar baktırcam. Güneşe nasıl çıkarıyorsun canım direk ışık olmadan?
Bir akşam floresan lamba altında yatırdım iki saat kadar.

Canım benim makina yüzde 90 bozuk çıktı , uğraşmak istemedim , yoksa lansinoh çok güzel bir marka , şimdi bende 1 den başlıyorum 2-3 dk sonra 2 ,3 e gelmiyorum b kere denedim memem karşı duvara çarpacak gibi hissettim resmen milkwayde :)) Allah yardımcımız olsun zormuş bu işler ..

Canım saat sabah 10 gibi Gölgede çıkarıyorum , balkonda rüzgar olmayan alana geçiyoruz kısa kollu zıbın oluyor üstünde dışarı giymeşik kulak ve ön kısmı çıkıntılı şapka takıyorum , pantolonu oluyor yüzü ve kolları Güneş Görüyor , odaya girince kıpkırmızı oluyor yüzü :)) aşırı sarıyız da biz :)))

Cnm ya o daha melek Allahım korur onu sen sağlam dur ki sütun Lazım bebegine.

Ne kadar sağlam dursam da olmuyor ki kuzumun kokusunu özlüyorum 4 saattir görmedim onu. Her gun belirli saatlerde alıyorlar yanına emzirmek için. Sağ göğsüm yara oldu kanıyor. Sağ gogsumu sağıyorum sol göğsümu emziriyorum. Öyle idare ediyorum. Bazen mama takviyesi yapılıyor. Serum yiyor antibiyotik aliyor inşallah tez.vakitte iyileşir

Güçlendikçe emecek. Onun dili ile yaptığı hafif hareketler bile beynine süt yapma sinyalleri gönderecek. Sağıp ver bu arada. Yaralar da iyileşecek. Benim ucunu koparmıştı. Şimdi izi bile yok :)

Benimki de kanıyor. Kan olana krem.sürüyorum ve sağıyorum onu. Sol göğsümu de emziriyorum ama göğüs ucu kullanicam almıyor ağzına ne yapacağımi şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…