- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.001
Senin bebeğine ne oldu canım ben kaçırmışım. Çok geçmiş olsun, küvezde mi aldılarNe kadar sağlam dursam da olmuyor ki kuzumun kokusunu özlüyorum 4 saattir görmedim onu. Her gun belirli saatlerde alıyorlar yanına emzirmek için. Sağ göğsüm yara oldu kanıyor. Sağ gogsumu sağıyorum sol göğsümu emziriyorum. Öyle idare ediyorum. Bazen mama takviyesi yapılıyor. Serum yiyor antibiyotik aliyor inşallah tez.vakitte iyileşir
Tamam yarın ben de yapıyım canım sağolasın. Sağlık ocağındaki ebe de söylemişti havalae sıcak gün ışığına çıkar diye de nasıl yapacağımı bilememiştim :)Canım saat sabah 10 gibi Gölgede çıkarıyorum , balkonda rüzgar olmayan alana geçiyoruz kısa kollu zıbın oluyor üstünde dışarı giymeşik kulak ve ön kısmı çıkıntılı şapka takıyorum , pantolonu oluyor yüzü ve kolları Güneş Görüyor , odaya girince kıpkırmızı oluyor yüzü :)) aşırı sarıyız da biz :)))
CnDepresyona girdim galiba , şırıngayla 2-3 Cc geliyor toplam gün boyunca 1 toplu iğne ucu damlasına mutlu oluyorum göğüslerim 80 numaradan 95 numaraya Büyüdü , çok umutluydum bu memelerle ne emziririm diyebebeğim Düne kadar diliyle ittiriyotdu şimdi elleri ve çığlıkları mememe vereceğimi hissettiği an çığlığı basıyor ... Resmen biberon ve emziği emdikçe sinirlerim bozuluyor
İnşallah canım dualarimiz miniginle beraber bugunleriniz tez zamanda geçsin inşallahNe kadar sağlam dursam da olmuyor ki kuzumun kokusunu özlüyorum 4 saattir görmedim onu. Her gun belirli saatlerde alıyorlar yanına emzirmek için. Sağ göğsüm yara oldu kanıyor. Sağ gogsumu sağıyorum sol göğsümu emziriyorum. Öyle idare ediyorum. Bazen mama takviyesi yapılıyor. Serum yiyor antibiyotik aliyor inşallah tez.vakitte iyileşir
Kizlar biogaia damla nasil kullaniliyor kac damla gunde?
Kaçıncı günü bugün? Ve kakası ne renk olmalıymış ki?
Kaçıncı günü bugün? Ve kakası ne renk olmalıymış ki?
Evet ilk doğduğunda bizimkinin de çişinde turuncu lekeler oluyordu doktorunu aradım beslendikçe geçer dedi. Geçti şükür. Kakası da yeşildi sarıya döndü. Önce süt gelecek mi sıkıntısı sonra süt yetiyor mu sıkıntısı. Ön sütle yani baştaki yağlı olmayan sütle besleniyorsa yeşil oluyormuş yağlı sütle besleniyorsa sarı oluyormus. Başlarda mamayla mı besliyordun canım? Yine normale dönene kadar mama destekli emzir en iyisi.Normalde sarimsi oluyordu. Genelde sivi ama icinde partikül ler vardi.
Bu gaz olayından sonra yesile dondu.
Cis sayimizda azalmisti.
Ayrica cis sayisi azalinca cisinde kristallesme oluyormus bezinde pembe renk oluyor. Yeni dogdugunda vardi normal demişti doktor gecmisti.
Ama az beslenmekten az cis ve pembe renk bugun yine olunca topladim bezlerini götürdüm gosterdim iyiki goturmusum.
Sutum yetio saniyordum ama yetmiyor mus meger .
Yetip yetmedigi cisli bez sayisindan anlasilirmis
Evet ilk doğduğunda bizimkinin de çişinde turuncu lekeler oluyordu doktorunu aradım beslendikçe geçer dedi. Geçti şükür. Kakası da yeşildi sarıya döndü. Önce süt gelecek mi sıkıntısı sonra süt yetiyor mu sıkıntısı. Ön sütle yani baştaki yağlı olmayan sütle besleniyorsa yeşil oluyormuş yağlı sütle besleniyorsa sarı oluyormus. Başlarda mamayla mı besliyordun canım? Yine normale dönene kadar mama destekli emzir en iyisi.
Canımm yeni gördüm geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bian önce iyileşir bebeğinNe kadar sağlam dursam da olmuyor ki kuzumun kokusunu özlüyorum 4 saattir görmedim onu. Her gun belirli saatlerde alıyorlar yanına emzirmek için. Sağ göğsüm yara oldu kanıyor. Sağ gogsumu sağıyorum sol göğsümu emziriyorum. Öyle idare ediyorum. Bazen mama takviyesi yapılıyor. Serum yiyor antibiyotik aliyor inşallah tez.vakitte iyileşir
Ben de..Doğumayan çok az kişi kaldı burda, sizleri okudukça sabırsızlanıyorum
Sağlıkla sıhhatle huzurla büyüt tatlım :)İyi geceler hanımlar, benim bebis temmuza kadar dayanamadı erken geldi, ben de haziran annesi oldum :) 19 haziranda gece 00.42de 37haftalik oğlum dünyaya geldi çok şükür...
16 sında Yaptım canım bugun 7 günlük olduk inşaalah :)emy0364 cnm sen ne zaman doğum yaptın
Canim ne durumdasin varmi bi belirti vs?Ben de..
Canım bizim bebekte öyle ilk doğduğundan beri hep biz uyandırıyoruz bıraksak 24 saat uyur , sarılık görünmedi bizde , doktorumuz yenidoğan bebekler uyumaya meyillidir mama takviyeli gittiğinizde 3 saatte bir uyandırın dedi , bizde mamayı Yediği saati baz alarak 3 saatte bir uyandırıyoruzKizlar bizde bugun 7 gunluk olduk. gobusumuzde dun dustuoglum artik daha uzun uyuyo bu gece en son 1de emzirdim yatti bidaha kalkmadi ben 4de uyandim aldim emzirmeye cslistim bikac kez cekti emdi 5 dk falan uykuya devam etti sut sagmistim 20 cc onu verdim. Sabah yine uyanmadi. Sizde uyku durmlari nasil acaba sarilikmi oluyo dicem ama annemde artik sarilikmi kaldi 1 haftalik oldu diyo. Uyandigindada halsizligi yok gerci basini bile kaldiriyo minnak kedim ama uzun sure uyumasi dusunduruyo..
Canım sen yine de uyandırıp emzirmeye çalış. 2saatte bir emzirmek lazım. Sarılıktan ziyade kan şekerleri düşüyor o da baygın baygın yapıyor. Benimki iki saatte bir durumuna alıştı sanırım zamanı gelince kıpırdanmaya başlıyor alınca uyanıyor. Emziriyorum. 2aylık olunca geceleri 5 saat uyuyabilir demiş ablama doktoru.Kizlar bizde bugun 7 gunluk olduk. gobusumuzde dun dustuoglum artik daha uzun uyuyo bu gece en son 1de emzirdim yatti bidaha kalkmadi ben 4de uyandim aldim emzirmeye cslistim bikac kez cekti emdi 5 dk falan uykuya devam etti sut sagmistim 20 cc onu verdim. Sabah yine uyanmadi. Sizde uyku durmlari nasil acaba sarilikmi oluyo dicem ama annemde artik sarilikmi kaldi 1 haftalik oldu diyo. Uyandigindada halsizligi yok gerci basini bile kaldiriyo minnak kedim ama uzun sure uyumasi dusunduruyo..
Allah tez zamanda sağlık versin inşallah. Biraz dişini sık canım. Bebeğin yanına gelecek ve rahatlıkla emzireceksin inşallah. Meme ucu yaraları çabuk kapanıyor.Benimki de kanıyor. Kan olana krem.sürüyorum ve sağıyorum onu. Sol göğsümu de emziriyorum ama göğüs ucu kullanicam almıyor ağzına ne yapacağımi şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?