- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.301
canım en önemlisi su zaten günde 4lt su içiyorum ben. Bence sütü artıran en önemli şeylerden biri de bebeğin emmesi canım. Gerçekten bebek ile etkileşimde hormonlar hemen çalışıyor. Kaşıkla vermen onun kolayına geliyor. Çünkü daha kolay içiyor. Sen biraz ağlasa da emzirmeye çalış bence. Mamaya neden devam ediyorsun? Ben iki gün mama verdim. Sütüm çok değildi ama emzire emzire emme savaşları vere vere çoğaldı.R r0s3nHK77 PembeLokum Yanlış mı yapıyorum acaba gerçekten. Süt artsın diye bol bol su içiyorum, humana still tea ve rezene çayı içiyorum, bulgur pilavı, irmik tatlısı, helva, hurma, incir, malt içeceği hepsinden yiyip, içiyorum. Gece uykum pek yok çünkü bebeği uyandırma dedi doktor. Ben de o uyurken sağıyorum. Yoksa çok doluyor ve acıyor. Gün içinde de 3 saatte bir önce emziriyorum, 30 cc mama veriyorum, üstüne sağıyorum (30 ml çıkıyor) onu da veriyorum. Kısmen doyuyor. Gece emzirmeden sağdığımda 70 en fazla çıkıyor. O da yeni yeni.
Tamam desem hemen alacak, salıya kadar bekleyecek sanırım, neyle karşılaşacağını bilmeyince insan korkuyorSaol canım ananası denicem..bidaha ne zaman gitceksin canım ne kadar bekleriz dedi doktor?
Canım göğüslerin doluyor sütün yeterliyse mama hiç verme. Emzir kalanı sağ. Emzirince doymuyorsa sağdığını kaşıkla ver.Çok şükür iyileşti kuzum bu aksam son 11 de.çıkacaz antibiyotik tedavisi uyguluyor doktor. Mama takviyesi yapılıyor toparladı iyice. Goguslerimi tam.boşaltamiyor bende diyorum nasıl beslenme planı uygulasam hem göğüsler boşalsa hemde aç kalmayıp.Mama versem ?
Aynen öyle..Bebeğin hareketleri nasıl günde 8 defa hareket etmesi gerekiyomuşTamam desem hemen alacak, salıya kadar bekleyecek sanırım, neyle karşılaşacağını bilmeyince insan korkuyor
Ya ben de hep söyle yapsam böyle yapsam diyorum benim yüzümden ni böyle oldu acaba sagmadim doktoru dinledim bazen gerekli özeni gösteremedimde bu süt böyle dayanamıyorum ağlamasın hemen sagıp veriyorum. Ya da mecbur kalırsam mama benim de öyle 10 dk emip uyuyor sonra bi saat sonra yine uyanıyor sagıp ver istersenBenim bebegimde doymuyo sanirsamemziriyorum surekli cunku uykusu uzun surmuyo uyaniyo hemen muhtemelen tam doymadan uyuyo yoruluyo uyanir uyanmaz memeye saldiriyo yine uyuyo hemen kalkiyo. Nereye kdr boyle gidicek bilmiyorum birazz once dayanamadim 40 cc mama verdim artik.
Offf bilmiyorim valla napicam. Benim emdiginde emiyo 20 dk 30 dk ama gelmiyo demekki yorulup uyuyo. Gerci bezlerimiz hep dolu ve kakali ama neden boyle bilmiyorimYa ben de hep söyle yapsam böyle yapsam diyorum benim yüzümden ni böyle oldu acaba sagmadim doktoru dinledim bazen gerekli özeni gösteremedimde bu süt böyle dayanamıyorum ağlamasın hemen sagıp veriyorum. Ya da mecbur kalırsam mama benim de öyle 10 dk emip uyuyor sonra bi saat sonra yine uyanıyor sagıp ver istersen
Canım yutkunmasindan anlarsın bi de benim yanlış tutuldu mesela o zaman uyumuyodu ağzına da hiç gitmiyoduOfff bilmiyorim valla napicam. Benim emdiginde emiyo 20 dk 30 dk ama gelmiyo demekki yorulup uyuyo. Gerci bezlerimiz hep dolu ve kakali ama neden boyle bilmiyorim
Artar bence bu gidişle bence. Yapılması gereken herşeyi yapıyorsun sonuçta. Ben en başta 15 dakka bir göğüs 15 dakka diğer göğüs yaptım ilk üç gün. Sonra tek meme 6-7 dakka, diğer meme 6-7 dakka sonra tekrar diğeri şeklinde. Ve tabii hiçbir yüksek seviyeye çıkmıyorum. Düzenli ortalama bir ayar daha verimli oluyor gibi geldi banaR r0s3nHK77 PembeLokum Yanlış mı yapıyorum acaba gerçekten. Süt artsın diye bol bol su içiyorum, humana still tea ve rezene çayı içiyorum, bulgur pilavı, irmik tatlısı, helva, hurma, incir, malt içeceği hepsinden yiyip, içiyorum. Gece uykum pek yok çünkü bebeği uyandırma dedi doktor. Ben de o uyurken sağıyorum. Yoksa çok doluyor ve acıyor. Gün içinde de 3 saatte bir önce emziriyorum, 30 cc mama veriyorum, üstüne sağıyorum (30 ml çıkıyor) onu da veriyorum. Kısmen doyuyor. Gece emzirmeden sağdığımda 70 en fazla çıkıyor. O da yeni yeni.
Yarın sabah çıkıyoruz canım çok şükür Allahıma
Tüm gün boyunca mı 8 benimki birşey demedi o konuda sancın ağrın sızın olursa gel dedi Heralde önce suni ile deneyecek olmazsa sezeryan inşallah o güne kadar kendi sancımızla doğururuz sağlıcakla alırız bebişlerimiziBenim de perşembeye gün verdi..suni sancı mı verecek canım? Bebeğin hareketleri ne durumda benim doktorum günde 8 defa hareket etmesi gerekir takip et dedi..
Evet tüm gün boyunca..benimki çok az ediyoTüm gün boyunca mı 8 benimki birşey demedi o konuda sancın ağrın sızın olursa gel dedi Heralde önce suni ile deneyecek olmazsa sezeryan inşallah o güne kadar kendi sancımızla doğururuz sağlıcakla alırız bebişlerimizi
R r0s3nHK77 PembeLokum Yanlış mı yapıyorum acaba gerçekten. Süt artsın diye bol bol su içiyorum, humana still tea ve rezene çayı içiyorum, bulgur pilavı, irmik tatlısı, helva, hurma, incir, malt içeceği hepsinden yiyip, içiyorum. Gece uykum pek yok çünkü bebeği uyandırma dedi doktor. Ben de o uyurken sağıyorum. Yoksa çok doluyor ve acıyor. Gün içinde de 3 saatte bir önce emziriyorum, 30 cc mama veriyorum, üstüne sağıyorum (30 ml çıkıyor) onu da veriyorum. Kısmen doyuyor. Gece emzirmeden sağdığımda 70 en fazla çıkıyor. O da yeni yeni.
Çok şükür iyileşti kuzum bu aksam son 11 de.çıkacaz antibiyotik tedavisi uyguluyor doktor. Mama takviyesi yapılıyor toparladı iyice. Goguslerimi tam.boşaltamiyor bende diyorum nasıl beslenme planı uygulasam hem göğüsler boşalsa hemde aç kalmayıp.Mama versem ?
Ben çoğu zaman 60 50 anca veriyorum sütun geri geldi benim ama hiç düzeni yok ya bi 80 bi 90 bi hiç bi 30 geliyor iki saate bi alamıyorum cis kaka durumu iyi manada veriyorum doğduğunu nasıl anlıyorsunuz beş dk emip uyuyorum ben sahip veriyorum ne kadar emdiği de bilemiyorum sütun düzeni yok anlamıyorum üstüne mama mi versem 6.haftaya kadar 60 ml yeter diye biliyorum ben sonra da beslenme araları uzayayacak diye biliyorum @9ay kaç cc mama vermeli Dr 30 u geçme ben sana söylerim dedi bunları soruyorum ama çok cevap alamıyorum sizlere ne diyorlar kilo azalıp yok şu an için
Çok emziriyorum üstüne verince bi de mama gaz mi oluyor diyorum aç olduğunu anlamıyorum ya bi saate bi sürekli yiyor bazen az az ama sonra ne zaman versem şaşırıyorum var mı kızlar benim gibi olan bi de 4-5 saat uyuyor bazen çok zorlanıyor uyurken daha erken değil mi :)
PembeLokum canın Philips acentan silikon ucunu aldım ama çok büyük sanki , bebeğim Ağzına çok zor soktu , ememiyor ağzının iki katı büyüklüğünde gibi , bunlar standart mı yoksa boy boy mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?