2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
canım en önemlisi su zaten günde 4lt su içiyorum ben. Bence sütü artıran en önemli şeylerden biri de bebeğin emmesi canım. Gerçekten bebek ile etkileşimde hormonlar hemen çalışıyor. Kaşıkla vermen onun kolayına geliyor. Çünkü daha kolay içiyor. Sen biraz ağlasa da emzirmeye çalış bence. Mamaya neden devam ediyorsun? Ben iki gün mama verdim. Sütüm çok değildi ama emzire emzire emme savaşları vere vere çoğaldı.

Canım göğüslerin doluyor sütün yeterliyse mama hiç verme. Emzir kalanı sağ. Emzirince doymuyorsa sağdığını kaşıkla ver.

Benim bebegimde doymuyo sanirsam emziriyorum surekli cunku uykusu uzun surmuyo uyaniyo hemen muhtemelen tam doymadan uyuyo yoruluyo uyanir uyanmaz memeye saldiriyo yine uyuyo hemen kalkiyo. Nereye kdr boyle gidicek bilmiyorum birazz once dayanamadim 40 cc mama verdim artik.

Ya ben de hep söyle yapsam böyle yapsam diyorum benim yüzümden ni böyle oldu acaba sagmadim doktoru dinledim bazen gerekli özeni gösteremedimde bu süt böyle dayanamıyorum ağlamasın hemen sagıp veriyorum. Ya da mecbur kalırsam mama benim de öyle 10 dk emip uyuyor sonra bi saat sonra yine uyanıyor sagıp ver istersen

Offf bilmiyorim valla napicam. Benim emdiginde emiyo 20 dk 30 dk ama gelmiyo demekki yorulup uyuyo. Gerci bezlerimiz hep dolu ve kakali ama neden boyle bilmiyorim

Kızlar bende doyma konusunu anlamıyorum. Benimki çok uykucu 4 saat falan uyuyo zorla uyandiriyoruz.emiyo 15 20 dk.sonra geri uyuyo. Ne kadar emdigini bilmiyorum.çok şükür sutum var emiyo ama doyuyomu bilmem.

Bide kızlar herkes sütünü sagip veriyo ama ben goguslerim sizliyo diye sagdim 40 ml kadar annem biberonla verdi ben dustayken yavrum hepsini kusmus.neden acaba yaa.ben dışarı falan ciktigimizda kolaylik olur veririm diyordum

Offf bilmiyorim valla napicam. Benim emdiginde emiyo 20 dk 30 dk ama gelmiyo demekki yorulup uyuyo. Gerci bezlerimiz hep dolu ve kakali ama neden boyle bilmiyorim
Canım yutkunmasindan anlarsın bi de benim yanlış tutuldu mesela o zaman uyumuyodu ağzına da hiç gitmiyodu

Artar bence bu gidişle bence. Yapılması gereken herşeyi yapıyorsun sonuçta. Ben en başta 15 dakka bir göğüs 15 dakka diğer göğüs yaptım ilk üç gün. Sonra tek meme 6-7 dakka, diğer meme 6-7 dakka sonra tekrar diğeri şeklinde. Ve tabii hiçbir yüksek seviyeye çıkmıyorum. Düzenli ortalama bir ayar daha verimli oluyor gibi geldi bana

Benim de perşembeye gün verdi..suni sancı mı verecek canım? Bebeğin hareketleri ne durumda benim doktorum günde 8 defa hareket etmesi gerekir takip et dedi..
Tüm gün boyunca mı 8 benimki birşey demedi o konuda sancın ağrın sızın olursa gel dedi Heralde önce suni ile deneyecek olmazsa sezeryan inşallah o güne kadar kendi sancımızla doğururuz sağlıcakla alırız bebişlerimizi

PembeLokum canın Philips acentan silikon ucunu aldım ama çok büyük sanki , bebeğim Ağzına çok zor soktu , ememiyor ağzının iki katı büyüklüğünde gibi , bunlar standart mı yoksa boy boy mu ?

H history1985 canım senin bebek kaç kilo Doğdu ve kaç Cc süt veya mamayla doyuyor , birde kaç saatte bir uyandırıyorsun? Benim hala her sağışta 30 Cc geliyor 3 saate bir sağıyordum 2 saate düşürdüm bugun ...

Evet tüm gün boyunca..benimki çok az ediyo

Daha napacaksin canim elinden geleni yapmissin 3 saatte bir emziriyomuşsun da

Hormonlarini deprestircek şeyler mi yapsan ben arada acip dogum gunu fotolarimiza bakiyorum duygulaniyorum hemen sut akmaya basliyor

Bebegini bol bol kokluyosundur kucakliyosundur zaten? Gogsunde uyut koyun koyuna yatin fln

Iyi cnm cok sevindim

Once 15dk bi memeyi 15dk diger memeyi emziriyosun sonra sut sagip veriyosun sonra 30cc mama veriyosun 3 saatte bir bunu yapiyorsun boyle demis emzirme uzmanlari:)

Cnm benim bebek 5 dk emiyor hemen uyuyor mesela doktor dedi ki uyudugu doydugu anlamina gelmez gercekten oyle bi iki dk uyumasina musade edip bebegimi omzuma aliyorum gazini cikartiyorum eviriyorum ceviriyorum uyaniyor tekrar emiyor 15 dk fln sonra uyuyor altini degisiyorum altini acinca uyaniyor tekrar emziriyorum yine bi 15dk sonra uyuyor gazini cikariyorum evirip ceviriyorum bakiyorum artik bu sefer uyanmiyor bu sefer iste diyorum artik doymustur ama uyandiysa ve emzirecek halim kalmadiysa sut sagip veriyorum

Aventinkiler standart cnm evet cok buyuk gercekten ama ben diger markalari da denedim cok bukuluyor olmuyor bikac denemede alisir bebegin

Ay uyandı benim uyumuyo kızlar ya damla vermiştim sabah gazı mi var aç mi anlamadım 70 ml süt verdim mama verdim almadi ya annem sinir etti yine beni sen uyandiriyoeun diyo kivrqniyo çocuk anusu dışına çıkmış ya çocuga ellenmezmis uyuyan ça biz nasıl büyüdük acaba acaba aç mi gazı mi var anlamadım gitti doktora mi gitsem gaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…