2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hep anne sütü olarak gitmişsin be güzel , dün bizde doktordaydık ilk günler 30 Cc mama (sütüm gelmedi ) 4. Günden sonra anne sütü ₺ Mama toplamda 40-50 Cc verdik hiç kilo almamış , doktorumuz 40-50 Cc vermeye devam edin dedi ama 70 Cc yi GÖRDÜ bugun ... Hiç kusmadı demekki 70 Cc yetiyor demekki

Benim de öyleydi iki gündür o kadar çok hurma çikolata yedim ama yok..su zaten çok içiyorum..
Yok başlatıcaz demedi gel duruma göre bakarız dedi..

Benim de öyleydi iki gündür o kadar çok hurma çikolata yedim ama yok..su zaten çok içiyorum..
Bazen karnındaki o hareketleri de özlüyor insan hepsi farklı duygular :) benimki hareket etmeyince babasına dua oku derdim babasının sesine hareket ederdi :) ellerini karnına koy öyle bekle hareketleri. Yeri dar olduğu için hareketler pat küt olmuyordu son zamanda benim. Ellerimle hissediyordum.

Kisa bi sure sonra hemen uyanip ac bi sekilde memeye saldiriyo canim ondan oyle dusunuyorum
Olsun annesi yine emzir. Kimisi de saatlerce uyuyabilir bu da iyi emdi demek değil. 2saati beklemeyin bebeğiniz ne zaman isterse verin memeyi diyorlar. Bazı bebekler anneyle o teması seviyormuş canım. Çişli ve kakalı bezleriniz iyiyse sıkıntı etme kendine :)

Benim ilk kızım da babasına tepki verirdi ilk kelimeleri de babba baba babiş oldu:))) kendi yatağından ona el çırpardı:) allah ayrmasın ama ben hamile kalınca bana da düştü tabi..

PembeLokum canım doktor hangi şurup ve vitamini verdi senin bebeğine?
Ben de bugün memlekette bir doktora götürdüm konyadakinden çok çok daha ilgili bir bayandı. D vit başlayalım dedi ama çok emin değilim güneşli günleri değerlendirmeyi düşünüyorum.

Az kaldı kızlar.. Doğuma değil hamileliğin son günlerinin tadını çıkarmay bakın benim 42 bitmek üzere:)) ara ara doğuruyorum sandığım gece sancıları vs oldu ama hastaneye erken gitmeyeyim derken bitti gitti bile.. Ama illaki gelecekler.. Kızım içerideki işleribi bitirmemiş demek ki:)

Dvit şart canım. En doğalcı ilaç kullanmayan anneler bile 15 gin sonrası dvit veriyor.. Ben de öyle.. Bebeğime balık yağı vs asla öyle yapay ürünler kullanmam balık yememesine rağmeb. Ama dvit şart hele de yenidoğan bıngoldak kafa gelişimi için günde 400 ui

Benim ilk kızım da babasına tepki verirdi ilk kelimeleri de babba baba babiş oldu:))) kendi yatağından ona el çırpardı:) allah ayrmasın ama ben hamile kalınca bana da düştü tabi..
Ayy ilk adımlar ilk kelimeler ne tatlı o günleri de görebilmek nasip olsun inşallah. Babasına Düşkün olsun inşallah baba oğul iletişimi sıkıntılı olabiliyor çünkü. :)

İçeride çok rahat ettirmişiz. Hele sen rekora gidiyor seninki. Rabbim sağlıcakla kuvağımıza almayı nasip etsin seker000 benim de ara ara öyle oluyor geçen nerdeyse hiç oynamadı ağladım korktum eşim dışarı hava almaya çıkardı o zaman kıpırdadı gerginliğimiz direk geçiyor.

Dua olmasa zaten insan nasıl dayanır bilemiyorum. Ben de aynısı yapıyorum. Bol bol Nas Felak Ayatel kürsü

Valla iyi insallah bu saat oldu her bezi kakaliydi 6 bez etti simdilik. Bi kez mama verdim. Bidahaki kontrolde 1 ay sonra ama gotursemmi diyorumbi hafta sonra

Canım bazı bebeklerin bıngıldağı biraz kapalı oluyormuş. Beyin daha tam gelişmediği için dvit in bıngıldağı hemen kapatması iyi olmuyormuş yani. Doktorun iyi bir kontrolünden sonra olabilir. Güneşlendirmek yeterli olmazz mı?

Götürmene gerek yok bence canım. Sağlık ocağına götür istersen kilo kontrolü yap. Her şey yolunda gibi yani
Sagol canim icimi rahatlattin biraz. Bugun cok fazla emdi en son artik gelmedi sanirim emip emip uyudu uyandi..sutummu kesildi tamamen diye korktum bu bebekler bizi psikopat yapti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…