2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar biz dun oglumuzu sunnet ettirdik. kendisi 25 gunluktu. dusunen arkadaslar icin soyluyorum hicc tereddut etmeyin. Sunnetimizi cocuk cerrahi yapti goturulmesi kesip getirmeleri 20 dk bile surmedi. Odaya geldiginde hic aglamiyodu guzel oglum uslu uslu etrafa bakiyodu :) hemen emzirdim sonra giydirdik. Doktirumuz agrisi oldugunu fusunursenuz verin diye fitil yazdi fakat ihtiyacimiz olmadi cok sukur. Her alt degistirmede merhem suruyoruz. Simdilik sorun yok gecemiz de iyi gecti tamamen normal rutinimizdeyiz.

Kizlarr bebekleriniz gece uykusuna kacta yatiyo ve nasil uyutuyosunuz?
12 1 i buluyo uyumak valla ama kucagnda slaliyorm meme veriyorm ayakta kucagmda pispisliyrm o gece keyfi ne iatwrse oyle uyuyo
53 mu dgdu 33 mu kiz :)

Evine gtme derm bn 25. Gunden snra ancs tuvalete tek oturuyodm bi tek kizimi emZirebiliyodum hala agrilarim var sana biri ne kdr bakarsa o kdr kaliteli iyilesirsin yalniz kalma evde bebege bakmak cok zor her vik dedgnde kalkamazsn kalkarsan gucsz kalirsn

Canim bence normal cunku benimkide sik sik yapiyordu simdi gunde 1 veya en fazla 2 ye dustu buyudukce azalacak demislerdi banada o yuzden normal geliyo
Insallah ondandir tatlim ne biliyim aklima takiliyo. Cok fazla yapiyo yaptimida ondan bi aksilik var gibime geliyo. Ctesi doktora goturcez sorcam bakalim. Bu arada cocuk doktoru nereue goturuyosun emseyde iyi bi doktor varmi ? Benim dogum yaptgm hastane uzak bize her seferinde oraya goturemem emsey yakin sayilir bana orda varsa oraya goturcem.

Doğum kartında 33 yazıyor bana da bir yanlışlık var gibi geliyor. Bu kadar uzaması mümkün değil Heralde.

Kesinlikle uyumadan süt artmıyo

Canim bu iletin oyle guzel bi zamanda denk geldi ki! Cumartesi gunu de benim oglumun sunneti olacak. 18 gunluk olmus olacak oglum. Bi yandan en dogrusunu yaptigimi biliyorum ama bir yandan da kiyamiyorum..
Insallah biz de sizin gibi sorunsuz atlatiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…