- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #45.801
Bnmde aciyo orasi hatta orasi hep hissiz ve oyle kalicakms ablam oyle dedibilmiyorum canım ya beni çağırdı, benim göbeğimin altından dikişe kadar olan kısım dokunca acıyor ya. bi sorcam gitmişken.
Bnde dpktora sorcm suprdyn icebilirmiym dieye bi ay snrq ise baslicam bn evde hep bayiliyrm gozum karsriyoMeyve hastası bi insanım , Öğlen öğünlerimi hep meyveyle yapmışımdır yemek yiyemem Üniversiteden beri , hangi meyveyi yesem Salatalık dahil gaz yaptı , ufff şöyle guzel bir karpuz kavun yesem , bir dilim yiyorum vicdan azabı çeke çeke , mecburen vitamin hapına başladım , gün içinde aşırı yorgun oluyorum çünkü
Rezeneyi bn ixiyrm bana uyku yapiyo bizinkine etki ettigi yok :)zeyzey3428
mercimek hariç herşey yiyor içiyorum, eskiden beri rahatsız ederdi beni.
Activia da yiyorum günde bi kere
alışır artık sen de ye bence. Ben de çayı doyasıya içemiyorum..
Rezeneyi kaynatıp kapatırken kimyon atıyorum. Demlenince süzüp seker atıp içiyorum. Benim de bebeğin de gazı için iyi geliyor tavsiye ederim.
Bebeğe de verebilirsin bi iki çay kaşığı çok rahatlatıyor ben gerek duymuyorum.
Rezene bebeğe uyku da yapıyor.
Valla bisey yerm ona dokunur olan bana olur hem uzulirim hem bsy yapamam o yzdn dikkat ediyrmEn iyisini yapiyorsun cnm . Ben iki gundur yavrumu o halde görüp birsey de yapamayinca cok kizdim kendime. Daha cok küçükler bagirsaklari henuz düzene girmedi
Yaa kilo veremeyiz ki bunları yersekCanım süt sağmadan 10 dk önce petibör bisküvi ye kayısı suyu iç farkı göreceksin :)
Nasıl ? Hep hissiz mi kalacak ? Çok şaşırdımBnmde aciyo orasi hatta orasi hep hissiz ve oyle kalicakms ablam oyle dedi
Gece 12-1 gibi uzun uykuya geçiyor benim kız ben de onu emzirip uyuttuktan sonra 5-10 dk sağıyorum 30-40-50 cc civarları çıkıyor çok değil ama iki haftadır falan böyle biriktirmeye başladım ben. İşteyken cimcimeyi oyalayacak kadar işteSut saklamaya baslayan var mi?
Bizim dun 40 miz ckti bnm ufaktan sut saklamam lazim ama sutum oyle fiskirmiyodoyurmya yetiyo anca aylik kilo alimi olmasi gerekndn iki katydi gcen ay evdde trtyrm hftalik 300 400 gr aliyo sut sakllayablmk icn onerisi oln var mi.
Bizimki uyanikken hep memede e hliyle uyudgndada bnde uyuyrm ztn gnlk en fzla 11 saat uykusu vr 7 8 saatnde bnde uyuyorm
Ise bsladgmda is yrnde sagcm ama smdiden de sklmk istyrm
Ben de bugün bunu araştırıyordum..normal doğum mu yaptın canım sezaryen mi? Normalde hemen takılıyomış ama sezeryanda 3 ay bekleniyomuş diye bişey okudum..ilk defa mı taktırıcaksın ben acır diye korkuyorum yaa..Kizlar bi sorum olcak sizlere yarin kirkimiz cikiyor dr kontrolum var sprial taktirmak istiyorum ama malum 40 gundur kocam bekliyor :)) sorum şu yarin taktirirsam biz biseyler yapabilirmiyiz yoksa beklememiz gerekir mi ??
Hep miBnmde aciyo orasi hatta orasi hep hissiz ve oyle kalicakms ablam oyle dedi
Ben imom a başladım canım , biraz daha iyiyim , aynen benimde bebek kucağımda ayağa kalktığımda başım Dönüyor düşecek gibi hissediyorum , 2-3 ay sonra başlarız meyvelere inşaallah :) bu arada benim Kabızlık bitti canım , sezeryandan sonra hiç olmadım , olacağımı hissettiğim an 4-5 tane Kayısı yedim :)Bnde dpktora sorcm suprdyn icebilirmiym dieye bi ay snrq ise baslicam bn evde hep bayiliyrm gozum karsriyo
Cnm snnkbizlik duzeldimi
Canım ben gün içinde oğlum emdikten sonra sağıyorum biraz biraz. Buzdolabına koyuyorum gün sonunda birleştirip atıyorum. Çünkü çok sağmak çok sıkıcı oluyor. Benim de öyle fışkırmıyor ama sağınca çıkıyor yani.Sut saklamaya baslayan var mi?
Bizim dun 40 miz ckti bnm ufaktan sut saklamam lazim ama sutum oyle fiskirmiyodoyurmya yetiyo anca aylik kilo alimi olmasi gerekndn iki katydi gcen ay evdde trtyrm hftalik 300 400 gr aliyo sut sakllayablmk icn onerisi oln var mi.
Bizimki uyanikken hep memede e hliyle uyudgndada bnde uyuyrm ztn gnlk en fzla 11 saat uykusu vr 7 8 saatnde bnde uyuyorm
Ise bsladgmda is yrnde sagcm ama smdiden de sklmk istyrm
Takip ediyor gözleri ile, göz teması kuruyor, gülüyor ama refleks miş o, konuşunca dinliyor.Bir soru daha; 1 aylıkken bebeklerimiz neleri yapabiliyor olmalı? Benimki gülüyor,göz teması kuruyor, gözleri ile takip ediyor, konuşunca dinliyor.
Tutturma sorunu bizde de var ya beceremiyoruzKızlar gece 9-10 dedin mi süt üretimim çok artıyor. Öğlen 2'den sonra da çok azalıyor. Sanırım hormonal. Gündüz de gece gibi olmasını nasıl sağlayabilirim? Bir de sanırım ben iyi tutturamıyorum. Alt çene kahverengi kısmın çoğunu almalıymış. Benimki ağzını o kadar açmıyor. Emzirme bitince meme ucu ezilmiş gibi yassı görünüyor, bu da yanlış tuttuğunu gösteriyormuş. Sizinki Nasıl?
2.kez taktircam ilk bebegimde 10 ay adet olmadim esim korundu adet olmaya başlayınca taktirdim adet olunca kolay oluyor taktirmak bundada adet olmam diye hemen taktiemak istiyorum aslinda bilmiyorum nolcakBen de bugün bunu araştırıyordum..normal doğum mu yaptın canım sezaryen mi? Normalde hemen takılıyomış ama sezeryanda 3 ay bekleniyomuş diye bişey okudum..ilk defa mı taktırıcaksın ben acır diye korkuyorum yaa..
Kızlar siz 40 bitince hangi yönetimi tercih ediceksiniz?
Acı cok az normal dogum yaptim ..2.kez taktircam ilk bebegimde 10 ay adet olmadim esim korundu adet olmaya başlayınca taktirdim adet olunca kolay oluyor taktirmak bundada adet olmam diye hemen taktiemak istiyorum aslinda bilmiyorum nolcak
Kilo verirsin cnm bnde yiyorum bunları 12 kilo aldım doğumda 21. Günümüz bugün 14 kilo verdimYaa kilo veremeyiz ki bunları yersek
Nasıl ? Hep hissiz mi kalacak ? Çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?