2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Bebekler en iyi sağma makinesinden bile daha iyi süt çekerlermiş. 3760gr bir aylık bebek için iyi. Sakin ol öncelikle. Bize ebe gece sütü hem besleyici hem yoğun süt demişti. Öğlen veya ikindin mama verip gece emzirmeyi dene bir de. Değişecek mi bakalım.
Ilk kızımda acemi olduğumuzdan her ay giderdik özel doktora. Aşilara sağlık ocağına. Ondan ögrendiklerimizle ikincide hasta olmadıkça gitmedik bunda da öyle yaparım herhalde. Sen nasıl istersen

Kızlar bebek arabası alacağım ama kararsızım
Siz kullandığınız bebek arabalarını paylaşır mısınız ?

Pierre cardin. Hem oturak, hem yatak oluyor kademeli oturağı. Yönü iki taraflı ister kendime çeviriyorum ister karşıya bakıyor bebek. Katlaması kolay. Alüminyum profil olduğu için de hafif.
Şimdi evin içinde kullanıyorum.
Dışarısı için baston pusetlerden daha hafif ve pratik. Evden pek çıkmıyorum. Yürüyüş yapmayı severim ama henüz istekli değilim

Bn 2 gnde bi ckiyrm tuvalete hala duzelmedm
Ne kayisilar tuketiyrm ama olmuyo
Imom sanki bana yetmiyodu hamilelikte o yzdn suan da yeterli gelirmi blmiyrm ama yrn kontrolum var konuscsm dktrla

Bide kizlar bn sari akibti gelene kdr kanamam oldu snra 10 gun bsy glmedi suan 8 gunsr adet kanamam var 40 i ckmadan buny yasayan oldumi

Ya bizimki surekli memede tam sagdiktan snra uyanrsa ona kalmicak dye sagamiyrm hic ne zmn uyuyp uyanxagi blli olmuyo

İlk kızımda öyle olurdu. Sonra öğrendim. İki parmagimi özellikle memenin alt tarafını burusturup, makas gibi yapıp ağzına patalek tutup veriyorum. Bazen elimle, parmağımin tersiyle açıyorum ağzını verirken.

Uyumanız ve bol su içmen yeterli.
Hatta o uzun uyusa bile birikir. Uyumazsan da ona bünyesi alışacak memede ona göre süt olacak herşey yoluna girecek zamanla

Reactions: 9ay
Ya kızlar gaz olayı bizi mahvediyo çocuğum ememiyo gazdan bugün sab simpleks zinco bioga hepsinden verdim yanlış yaptım biliyorum ama çarem kalmadı ama ona rağmen yine gazlı milupa rezene aldım ama ona versem mi kararsizim napicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…