- 2 Ekim 2015
- 680
- 561
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #45.841
Bilmiyorum ki sabahtan bir kırgınlık vardı kemiklerm filan ağrıyordu. Duş aldım parol içtim düştü ama inşallah yükselmez.Hayırdır canım hastamısın niye yüksek?
Canım çok emdiği için kusuyor işte. Benimki de bir ara öyleydi. Şimdi geçti. Emme ve senin kokunu koklama ihtiyacı duyuyor demek ki annesi :) ama biliyorum yorucu saatlerce kucakta em em sıcakta çekilmiyordu.Kızlar bebeğim emiyor tokken de emiyor sonra kusuyor emzik kabul etmiyor çok yorgunum sinirlerim yıpranmış durumda tahammül edemiyorum en ufak bir şeye zavallı bebeğin suçu yok Ama bu kusma işi de canımı çok sıkıyor doktorda hiçbir şey söylemedi delirtti
90 lira canım.eşim güvenilir bulmuyo satıcıyi sanki gitti gidiyor daha mı güvenli:/Fiyatı ne kadar canım? Benim aldığımdan uygun mu? Benim damla geldi. Bir arkadaşım da siparş verdi hatta.
Kaçıncı gününde geçti canım ? Emzik alıyor uCanım çok emdiği için kusuyor işte. Benimki de bir ara öyleydi. Şimdi geçti. Emme ve senin kokunu koklama ihtiyacı duyuyor demek ki annesi :) ama biliyorum yorucu saatlerce kucakta em em sıcakta çekilmiyordu.
İnşallah benimkininde geçer kusmasi:/Canım çok emdiği için kusuyor işte. Benimki de bir ara öyleydi. Şimdi geçti. Emme ve senin kokunu koklama ihtiyacı duyuyor demek ki annesi :) ama biliyorum yorucu saatlerce kucakta em em sıcakta çekilmiyordu.
evet ya, dikişlerin biraz üstünde his yokBnmde aciyo orasi hatta orasi hep hissiz ve oyle kalicakms ablam oyle dedi
Canım geriden geliyorum, ne yaptın bilemiyorum ama. Uyanınca o sağdığım sütü de verirsin işte tam doyar. Memeni dolu bırakma bir anda master olabilir. Neden vermek istemiyorsun sağdığım sütü. Özellikle gece yarısı çok kolaylık oluyo, emdikten sonra onu da içince mışıl mışıl uyuyorlarKızlar yine aynı ikilemi yaşıyorum. 10:30'da uyuttum. 3 saat sonra 01:30'da emzirmek için kaldırdım. Ancak tek memedeki sütü bitirebildi. Hatta onu da tam bitiremedi de biraz yumuşattı. Diğerini hiç ememedi. O da ucu kaybolacak kadar şişmiş. Şimdi bir 3-4 saat uyanmaz. Ben böyle mi yatayım yoksa sağayım mı? Süt üretimini araştırırken 6-8 hafta arasında regüle olduğunu okudum. Yani bebeğe ne kadar gerekiyorsa o kadar üretmeye başlıyormuşuz. Meme dolu olunca demek ki ihtiyaçtan fazla üretim diye üretimi azaltıyormuş. Bunun olmaması için emzirmeden sonra süt kalırsa sağmayı öneriyor. Ama sağmak demek gece uykusuz kalmak demek. Bir anda uyanırsa boş meme vermek demek. Gece öyle uzun uzun getirmek için uğraşamıyor. Birikeni içip yatıyor. Bir kere sağdım ve 2 saat sonra uyandığında tam doymadı. Ayrıca nedense annem ve eşim çok karşı. Sağınca kötü bir şey yapmışım gibi davranıyorlar. Sanki bebeğin emeceğini aldım gibi
Benimki de tüm gün öyle elini yumruk yapıp emiyor ağlıyor meme verince susuyor Da süt ne Zaman birikecek bu şekilde yoruluyorum bütün gün emZirmekten büyüdükçe geçecek sanırım bu durum yani umarımKızlar bebeğim emiyor tokken de emiyor sonra kusuyor emzik kabul etmiyor çok yorgunum sinirlerim yıpranmış durumda tahammül edemiyorum en ufak bir şeye zavallı bebeğin suçu yok Ama bu kusma işi de canımı çok sıkıyor doktorda hiçbir şey söylemedi delirtti
Geçmiş olsun canımBilmiyorum ki sabahtan bir kırgınlık vardı kemiklerm filan ağrıyordu. Duş aldım parol içtim düştü ama inşallah yükselmez.
Canım ayaklarını bacaklarını karnını sıcak tut bebeğinin iki kat çorap giyindir gerekirseYa kızlar gaz olayı bizi mahvediyo çocuğum ememiyo gazdan bugün sab simpleks zinco bioga hepsinden verdim yanlış yaptım biliyorum ama çarem kalmadı ama ona rağmen yine gazlı milupa rezene aldım ama ona versem mi kararsizim napicam
Canım zinco ya başladım gaz için. Ona başladığımdan beri çok kusmuyor. 6 defa filan kusardı şimdi 2 3 anca. Gaz için çok zorlamıyor sanırım kendini.İnşallah benimkininde geçer kusmasi:/
Çok Sağol canım , ilk hafta kilonuzu koruduk , 2810 du , 2840 olmuştu , sadece mama vermiştik ilk 5 gün , diğer 3 haftada 900 gr Aldı iyi aslında ama ama son 5 gündür memeye ağırlık verince özellikle son süte ulaşasıya kadar emmesini istiyorum , birde meme vermeye başladığım andan itibaren hibe iş yapamıyorum tüm günüm memelerle uğraşmakta geçiyorBebekler en iyi sağma makinesinden bile daha iyi süt çekerlermiş. 3760gr bir aylık bebek için iyi. Sakin ol öncelikle. Bize ebe gece sütü hem besleyici hem yoğun süt demişti. Öğlen veya ikindin mama verip gece emzirmeyi dene bir de. Değişecek mi bakalım.
Ilk kızımda acemi olduğumuzdan her ay giderdik özel doktora. Aşilara sağlık ocağına. Ondan ögrendiklerimizle ikincide hasta olmadıkça gitmedik bunda da öyle yaparım herhalde. Sen nasıl istersen
Ben de geçen iki gün bitti diye sevinmiştim tekrar başladı az az :/40 gün gecmesine ragmen az biraz kanamasi devam eden var mı?
Benim bitmişti ama son 3 gundur fln ne hikmetse tekrar geldi
Canım hiç bilmiyorum kaçıncı günde geçti ama bir hafta filan öyle gitti. Günde bir emmesini yaklaşık iki saat filan yapıyordu.Kaçıncı gününde geçti canım ? Emzik alıyor u
Arkadasım 4sy çekmiş bunu!! 2gğn sabretmiş emziği tıkmış agzınaBenimki de tüm gün öyle elini yumruk yapıp emiyor ağlıyor meme verince susuyor Da süt ne Zaman birikecek bu şekilde yoruluyorum bütün gün emZirmekten büyüdükçe geçecek sanırım bu durum yani umarım
Evet canım o da aynı kişiden aldı. Onunki de birkaç güne gelecek. İçinize neresi siniyorsa ordan alın o zaman canım.90 lira canım.eşim güvenilir bulmuyo satıcıyi sanki gitti gidiyor daha mı güvenli:/
Aynı kişiden mi siparis verdi arkadaşın?
İlk kızımda öyle olurdu. Sonra öğrendim. İki parmagimi özellikle memenin alt tarafını burusturup, makas gibi yapıp ağzına patalek tutup veriyorum. Bazen elimle, parmağımin tersiyle açıyorum ağzını verirken.
Uyumanız ve bol su içmen yeterli.
Hatta o uzun uyusa bile birikir. Uyumazsan da ona bünyesi alışacak memede ona göre süt olacak herşey yoluna girecek zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?