2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
9ay bebegini o satte yatrmayi nasil basariyosun ya ne kdr guzel bizimki gndz hic uyumuyo e aksam da agzi yirtiliyo esnemekten bn 8.30 da sallamaya basliyrm artk 12 1 i buluyo dalmasi.

Bnm gibi sallaya mecbur kalan var mi
Bebeklerini kacta nasil uyuyuyosunuz

Reactions: 9ay
Benim kızım kolik cnm.6-7 gibi başlıyor o ara memeyi de almıyor.ağzına emziği tıkıp, salla dur 12-1e kadar.Çok az bi süre ne yaparsak yapalım susmuyor da...son günlerde 10 civarında uyuduğu da oldu şükür.kolik 3 ayda geçebilirmiş, inş geçer de rahatlarız.3.ayın içindeyiz şükür

Ayy benim kızda öyle akşam 8.30 da başlıyor 10da anca dalıyo ne neme alıyo ne mama yiyo ne zıplatınxada sallauıncada susmuyo. Allah yardımcımız olsun napcaz??

Benimki en geç 11de uyuyor. Akşam üstü uyuduysa 6 gibi o zaman uyuması 11i buluyor. Uyumadıysa 9 9buçuk arası uyur. Uyusun diye özellikle bir şey yapmıyorum. Emince gözler gidiyor gerekirse white noise ya da irem derici kalbimin tek sahibine yi açıyorum :) onu çok seviyor huysuz olduğunda o şarkıda dans ediyoruz hemen duruyor sonra bir bakmışım uyumuş :):):) tabi bu şekilde uyumaya alışsın istemiyorum ama napim. O huysuzken ben de geriliyorum şarkıda dans etmek ikimize de iyi geliyor :) uykuya dalmada problem yok. Sonrasında var :) gaz sorunu. Oğlumu rahat bırakmıyor:):) ilk uykuda problem yok rahat uyuyor ama sonrasında başlıyor şikayet. Dün 11buçuğa geliyordu uyuduğunda sıkıntısız uyudu 3ten sonra uyandı. Emdi uyudu ama tekrar uyandı kıpır kıpır gaz var :) bacakları kıpırdattım yaklaşık bir saat boyunca saydım 15 kere gaz yaptı :):) bir de kaka. Dedim bu kadar gazla ben de uyuyamazdım :):) tabi bu arada gözler kapalı uyuyor :):) 4buçuktu uyudu. 7de uyandı. Gaz olmasa hiç sıkıntıları olmayacak aslında. Ama ne bu kadar gaz yapıyor bilmiyorum.

Alalh sabir versn canim ya evet koliklk gecerms o zamnlrda. Bnde ck uzun sure saliyrm ya artk gucsz kaliyrn
Rabbim yardimcin olsun bakicak birin varsa ne mutlu
Annemle kayinvalidem dobusumlu bakicak inslalah

Canım benim anladığıma göre saat kurup uyanıp emziriyorsun, öyle mi?
(sen mükemmel ilgili bi annesin, bebeğin yine de güzel uyuyor sayılır)
ve anladığıma göre yorum yapıyorum:

Bence artık onun uyanmasını bekle
Gazını çıkarmaya uğraşma, istemezse fazla emzirme, sabah 5- 6dan sonra uyanınca yoğun emsin sonra yine uyusun.
Bi de karnını yani göbek deliğinin üstünü kalın örtmeni tavsiye ederim. Ben gövde kısmını iki üç kat örtüyorum. Isınan hava yükselir malum. Yatarak emziriyorsan yan yatsın, arkasından bi yastikla falan destekle,o yan yatarken GaZını rahat atar. Eğer kucağında emziriyorsan emerken ve emdikten sonra yatay değil bi süre dik veya dike yakın tutarsan üstten de gaz çıkarır. Bi de kendine yaslayabilirsin. Bazen üzerimde uyuyor biraz karnının uzerine yatırıyorum, GaZını atması için..

Ben en başından beri uyandırmadm. Bazen 5-6 saat uyuyoruz. GaZını gece genelde alttan çıkarıyor. Fazla emmeye zorlarsam kusuyor. Allah korusun ben uyurken kusarsa diye çok da emzirmemeye çalışıyorum. Bazen uykum çok derin oluyor. Altını degistirsem bile ışık açmıyorum.

Çok şükür 2aydır bebeğim benle uyudu uyandı. Uykusuz kaldiysam diğer cocuklarim veya annem sebep oldu.
Gerçi diğerleri de öyleydi, karanlıkta uyuturum hep belki ondandir, ışık açmam. Altını bile fenerle ya da telefon ekran ışığıyla değiştiriyorum. Hızlı yazdım biraz, bebeğim huysuz bu saatler
Öptüm

Geçmiş olsun canım ya çok zor. İnsanda iştah da olmaz ki öyle karın ağrısi varken.. Ben amipli dizanteri geçirmiştim. Kanamalı oluyordu ishal. Doktor yine iyi yemişsin yoksa zor atlatirdin demişti. Gercekten zorla yiyordum.

Alalh sabir versn canim ya evet koliklk gecerms o zamnlrda. Bnde ck uzun sure saliyrm ya artk gucsz kaliyrn

Annemle kayinvalidem dobusumlu bakicak inslalah
Eşimle dönüşümlü sallıyoruz cnm.yoksa topuk falan kalmıyor.ayaktan başka bir yerde de sallanmıyor

Çok şükür geçti cnm, çok zor günlerdi.Bir daha yaşamayiz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…