2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar oğlum 22 günde 500 gr almış günde 2 defa 30 cc mamada veriyorum sütüm hiç çok olmadı ama bu kadarda yetersiz olduğunu bilmiyodum napıcam ben çok çaresizim yardım edin 3300 doğmuştu oğlum şuan 56 günlük 5400 kg

Yok canim ergo baby aldim, yarin ya da obur gun gececek elime. Deneyip yazarim ben de buraya. Videosunda cok kolay gorunuyor. Benim oglumun 40i cikmadi daha haziran sonunda dogum yaptim. O yuzden kullanirim diye dusunuyorum, cok kucakci benim oglum

Beşiğinde sallıyoruz biz bazen de memede uyuyor o kdr yorulmuş oluyor ki gazını çıkartırken bile uyanmıyor fazla uğraşmıyorum yatırıyorum. 15 dk sonra çığlık atarak uyanıyor gaz varsa eğer basende babası omzunda uyutuyor biz de aynen 12de 1de ancak uyuyoruz

9AY muhakkak gazini cikart. ne olursa olsun gazi cikart ki rahatlasin. uyusa da sirtina pit pitlamaya devam et.

dlrsordn benim ilk oglum ememiyordu, ben surekli eletrikli madela pompa ile sagip dr brown ile veriyordum ogluma. emmeye cabalarken gelmeyen sut, pompa ile 4 ay geldi ve oglum 4 ay icti boylece sadece anne sutu.

Sanirim ben dogum sonrasi depresyona girdim

Gebelikten oncede antidepresan kullaniodum
Yan etkisi enaz olan cipralexi vermisti doktorum. Gebelikte kullanmadim tabi.
Kendimi Kuran okumaya verdim kafami dagittim iyiydim.
Ama simdi yine basladi ataklarim.
Bu durumda olmamin bir sebebide zor bir kv sahip olmam. Cok mukemmelliyetciyim ben.
Hersey herkez cok iyi olsun istiyorum.
Uzuluyorum Allah im gunahami giriyorum sen bana evlat verdin ben yine hastayim.
Cok agliyorum nedenli nedensiz asiri duygusalimm kizlar. Ornegin cocuga nenni yada ilahi soylerken salya sumugum. Emziriyorum arti mama takviyesi alıyo bebegim. Napcam bilmiyorum..

Canım o dönemi bende yaşadım çok zor Allah yardım etsin şuan 59 günşüğüz 15 gündğr evime geldim bebeğimle tek başımayım ve biraz zor bebek tekrar bunalıma girmek üzereyim korkuyrum

sutun gunde 23 grama tekabbul ediyor bebek icin. ortalama zaten 20 ile 30 arasi. lutfen canini sikma. uzmanlar bebek 500 gram aliyorsa ayda sikinti yok diyor.

sevgili merve,

duygularini anlayabiliyorum. ancak lutfen evvela kendini hassas oldugun icin - hasta demiyorum bak - suclama.
bebegini kucagina al, yahut arabasina koy ve disari cik. mumkun oldukca evde kalma. cok daha iyi gelecektir.

Allahimmm korusun evlatlarimizi ya..

Canim psikolojini düzeltecek olan en başta sensin o yüzden öncelikle kayinvalide olayını zor biliyorum ama kenara bırakmaya çalış istediğini söylesin sen bildiğini oku bi çoğumuzun kayinvalidesi benzer çünkü ben de yeri geliyo ona giickligimdan uyuyamiyorum yeri geliyo amaan cahil işte boşver diyorum nihayetinde anne.yavrunun yüzüne bak onun sana ihtiyacı var bir sene sonra el ele parka gideceginz günleri düşün bu günlerin hepsi geçecek sen kendinden ve bebeginden başka herseyi herkesi sil at kafandan seni rahatlatacak şeyler yap eşın nasıldır bilmiyorum ama destek iste ondan dışarı çıkın bebisinle sarıl Rabbim bir.mucize verdi hepimize çok şükür yerinde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki.emin ol hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz.sorunları dusunmeden kenara at gitsin çoźulmezse çözülmesin.

Bn ana kucagnda salliyrm ayakta sevmiyo hic gundz is yapamiyrm delircem ya
Ana kucağında sallanıyorsa şükret cnm.bende sağda sola bayağı bir sallanan beşik var ama onu da beğenmedi zilli.ben bir ara dondy(elektrikli) alacaktım ama kızım başka yerde sallanmıyor diye almadim.şu an yine ayakta sallıyorum

sutun gunde 23 grama tekabbul ediyor bebek icin. ortalama zaten 20 ile 30 arasi. lutfen canini sikma. uzmanlar bebek 500 gram aliyorsa ayda sikinti yok diyor.
Çok huysuz ve uykusuz bir oğlum var Birde kakasını 2 yads 3 günde 1 yapıyo dün kayınvalidem tüm gün aç bu çocuk dedi çok moralim bozuldu artık sanki hiç sütüm yokmuş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…