- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.501
Benim kızım da 28 gram almış. Doktor sütümüz yeterli dedi. Bebeklerimiz illa obez olmak zorunda değilKızlar oğlum 22 günde 500 gr almış günde 2 defa 30 cc mamada veriyorum sütüm hiç çok olmadı ama bu kadarda yetersiz olduğunu bilmiyodum napıcam ben çok çaresizim yardım edin 3300 doğmuştu oğlum şuan 56 günlük 5400 kg
benim bebegim normalin uzerinde bir kiloya sahip; buna ragmen anneannem surekli 'bu cocuk doymuyor, mama ver' diyor. lutfen cevrenizi duymayin, kendinizi strese suruklemeyin. o stres bugun 23 gram vereni de yok eder mazallah.Çok huysuz ve uykusuz bir oğlum var Birde kakasını 2 yads 3 günde 1 yapıyo dün kayınvalidem tüm gün aç bu çocuk dedi çok moralim bozuldu artık sanki hiç sütüm yokmuş gibi hissediyorum
Çok sağol canım.Canim.maşallah sana çok sabırlı ve ilgilisin senin bebiş de biraz uslu sanırım :)
Ama zaten benimki 10 dakikadan fazla emmiyor kiCanim bak bebege gaz yapan sut ilk 10 dkda gelen sut ben 10 dk emzirip gazini hemen ciksrtiyorum.
Canım ya hergün kendi kendine 9’da uyuyor. Gündüzleri perdeleri açıyorum, 8:30’da kapatıyorum ki gece ile gündüzün farkını anlasın. Gece ışıklar loş oluyor, sesimiz daha yumuşak ve kısık. Gündüz marş söyleyerek uyutuyorsak gece ninni. Gündüz eğlence var, gece sıkıcıyız. Gece dönencedir, oyuncaktır hiç ortaya çıkarmıyorum. Eğlenmek istiyorsa öyle suratıma bakıyor :) TV hiç açmıyoruz. Belki bunların faydası olmuştur. Gece de gündüz de kaçta kalkıp kaçta uyuduğuna hiç karışmıyorum. O ihtiyacına göre kendi belirliyor ben sadece ortamı hazırlıyorum.9ay bebegini o satte yatrmayi nasil basariyosun ya ne kdr guzel bizimki gndz hic uyumuyo e aksam da agzi yirtiliyo esnemekten bn 8.30 da sallamaya basliyrm artk 12 1 i buluyo dalmasi.
Bnm gibi sallaya mecbur kalan var mi
Bebeklerini kacta nasil uyuyuyosunuz
Evet cnm çok benziyor ilk başta huzurlu sonra kıvranarak uyumaları. Gazın çoğu emerken yuttukları hava bence. Sindirim ve boşaltım sistemleri de gelişiyor. Ne güzel gazını çıkartabiliyorsun. Bizimkini sadece eşim çıkarıyor. Kalbimin tek sahibini deneyeyim. Biz de MFÖ ele güne karşı ve duman senden daha güzel :)Benimki en geç 11de uyuyor. Akşam üstü uyuduysa 6 gibi o zaman uyuması 11i buluyor. Uyumadıysa 9 9buçuk arası uyur. .
Canım benim anladığıma göre saat kurup uyanıp emziriyorsun, öyle mi?
(sen mükemmel ilgili bi annesin, bebeğin yine de güzel uyuyor sayılır)
ve anladığıma göre yorum yapıyorum:
Maşallah canım seninki de çok iyi.Benim kızım da 28 gram almış. Doktor sütümüz yeterli dedi. Bebeklerimiz illa obez olmak zorunda değil
Bugun kac kez okumusumdur bilmiyorum. Sabah 8de uyandi 5dk once uyudu ve evde tekim emme sorunumiz var wcye gidiyorum aglama krizine giriyo cildircam valla. Bende uyuycam ins basimin agrisindan uyuyabilirsem. Memeyi de ewde uyduruk bi pompa var onla cektiriyorum bikac kez sut gelince ucuna baya suruyorum oyle aldi ama yine aglaya zirlaya.napicam bilmiyorum.bu saate kadar dayandim insallah bugun biberonsuz atlatabilirim.esim evde yok bugun kendi kendime care bulmaya calsiyorumKızlar bebekleriniz uyumayınca başında besmele çekip Nebe suresi 9. ayeti okuyabilirsiniz.
Ve cealnâ nevmekum subâtâ
Meali: Ve uykunuzu dinlenme zamanı kıldık.
Bence biraz oluruna bırak.her ne kadar kimseye güven kalmamışsa da hemşire ne zaman çağırdı gittik yaptırdık ilk kızımda bütün aşılarıKızlar ya ben bu aşı konusunda kafayı yemek üzereyim. 21 temmuzda danimarkada yapılan bir verem aşısının klinik çalışma sonuçları yayınlandı. Aşı olan ve olmayan gurupta verem olup hastaneye yatan bebek sayısında fark bulmamış
Makaleyi merak edenler:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27443836
Benim kizim 16 haziran dogumlu.popo altina battaniye koyarak kullandim dun.ergobaby benimkide.cok sevdi uyudu icinde :)Yok canim ergo baby aldim, yarin ya da obur gun gececek elime. Deneyip yazarim ben de buraya. Videosunda cok kolay gorunuyor. Benim oglumun 40i cikmadi daha haziran sonunda dogum yaptim. O yuzden kullanirim diye dusunuyorum, cok kucakci benim oglum
Ya ben de dusundum yukseltip kullansam mi diye ama icim rahat etmedi, dedim beklerim iki gun daha nolcak :) insallah benim oglum da sever.Benim kizim 16 haziran dogumlu.popo altina battaniye koyarak kullandim dun.ergobaby benimkide.cok sevdi uyudu icinde :)
Canim zaten kurbaga pozisypnunda oluyo bacaklari.bende kullanmadan once beceremem diyodum ama kullaninca anlayacaksin bebeginin rahat olup olmadigini emin ol :) evde yemek falan yaparken kurtaricim oldu.dunde ilk kez disari ciktik onla.aksam 9 bucuk gibi uyudu disari cikicaz diye icine koydum.22.40 da eve geldik hala uyuyordu.yatagina koydum 00.30 da uyandi.duzenini de bozmuyo anlicaginYa ben de dusundum yukseltip kullansam mi diye ama icim rahat etmedi, dedim beklerim iki gun daha nolcak :) insallah benim oglum da sever.
Zaten dualı yere gidiyosun götür öyle çokta sakınma bi yandanda kendin oku babası okusun inşallah bişey olmazAkşam eşimin kuzeninin düğünü var. Düğün mevlütlü olacak. Oynama yok yani. Oğlumu götürmemin sakıncası olur mu? Aslında götürmeyecektim kalabalık nazar olur diye. Eşim götürelim dedi. Anneme bırakacaktım. Aslında bir yandan da bırakmak istemiyordum çünkü şimdi anneme bıraksam başka bir şeyde de kv ye bırakmak lazım :)
Teklisini aldım diğerleri nasıl bilmem ama bence sesi normal çekim gücü iyiIkili olanimi kullaniyorsunuz? Cekim gucu iyimi..bu markayi alacak gibi oldum cok sesli gibi yorumlar okudum..dogru mu?
emzirin, sonra da soguk press yapin.Kızlar sol göğsümün koltukaltına doğru olan tarafında ince uzun bir sertlik var. Süt kanalı mı tıkandı ki? Ya da başka bir şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?