- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.541
Aynen benim kızmda birden irkiliyorKızlar ya benim bebiş aniden korkmaya başladı. Üstüne eğilsem, sesimin tonu biraz ince yada yüksek çıksa gözlerini Kocaman açıyor, kollarını ve bacaklarını de açıp ah ah ah ah diye ses çıkarıyorneden acaba? Böyle bir şey yasayan oldu mu?
Biz bez sızırınca ben bir paketi başkasına verdim. Ama sonra anladım ki bezin sırt kısmını iyi yapamıyormusum. İyi bağlayınca sızdırmıyor. Tekrar alacağım. Çok sağol cnm haber verdiğin için.
Canım saat 10'u geçti hala var mı? Yatmıştım da varsa kalkayım :)Ben deterjan sabun bez islak mendil allah ne verdiyse aliyorum su an aylardie bu indirimi bekliyorum
Evet cnm iyi baglamayinca pampers.primalar da sizdiriyor cok fena beb de sonradan anladim nasil iyi baglanacagini
Bazen olmuyor evet :))Benimki bugun sling de basbasbagirdi. Çıkardım bende sonunda yaa
Canım saat 10'u geçti hala var mı? Yatmıştım da varsa kalkayım :)
Ahahaha ben de sana hangi boydan kaç tane alsak diye soracaktım :) ben şuan 2 kullanıyorum. Kilosuna bakma, iyi oluyor. Bence 1 paket 2 al. Ben de açılmamış bir paket var. Ben 3 alayım diyorum.9ay bebegim 4bucuk kilo kadar bebek bezini nasil alsam ya?
1 numara mi 2 numara mi yoksa ikisinden de mi
1 numara (3.6-6.4 kilo)
2 numara (5.4-8.2 kilo)
Dusuklerinin sebebi arastirildi mi? Gen testi yaptirdin mi? Kacinci haftalarda dusuk yaptin? Kanamali dusuk mu oldu kuretaj mi?
Ahahaha ben de sana hangi boydan kaç tane alsak diye soracaktım :) ben şuan 2 kullanıyorum. Kilosuna bakma, iyi oluyor. Bence 1 paket 2 al. Ben de açılmamış bir paket var. Ben 3 alayım diyorum.
Zaten dualı yere gidiyosun götür öyle çokta sakınma bi yandanda kendin oku babası okusun inşallah bişey olmaz
bebeğimi götürürüm her yere o sıkıntı değil :) hoşlanmadığım insanların sevip mıncıklamaları :/ :) arabada giderken uyumuştu gidince sevdiler uyandı. Uyuyor ellemeyelim yok :) huysuzlandı kucağımda tuttum hafif salladım uyumadı. Pusetine yatırıp emzik verdim. Gelene kadar uyudu. Emme saati geldiği için eve geldim. Şimdi emiyor tekrar uyumaya devam eder umarım. Ve erken uyuduğu için sabah erken uyanmaz :)Ben her yere cocugumla gitme taraftariyim kucuklukten alistirmak gerek cnm yoksa ailecek gezmeler bi yerlere gitmeler zorlasir cocuklar her ortama girmeli bence artik 40lari da cikti
Yine de sen bilirsin cnm anne babasi olarak siz en iyisini bilirsiniz
Bizim esimizle mantigimiz biz nereye bebisimiz oraya her yere beraber gidelim hep beraber olalim
Ayetel kürsi 7 defa. İhlas felak nas. Biz de düğünden geldik inşallah nazar toplamamıştır :/Babanesi geldi ya o kadar sallama desem de sallıyor. Hatta bugün kucağında zıplattı 7 haftalık bebeği Hemen müdehale ettim ama 2-3 kere yapmış bulundu. Acaba sallanmaktan mı korktu?
Yüksek ses duymadı ama iki gündür kv kp evde ya belki fazla hareket korkuttu. Ama en çok da benden korkuyor anlamadım
Felak nas okudum ama nazar için başka ayet var mı?
Ne alıyorsunuz yine :):)Wow 3 alayim diyorsun senin bebis kac kiloydu? 1 tane 1 numara 3 tane 2 numara 1 tane de 3 numara mi alsam diyorum ben de halen daha dusunuyorum
bebeğimi götürürüm her yere o sıkıntı değil :) hoşlanmadığım insanların sevip mıncıklamaları :/ :) arabada giderken uyumuştu gidince sevdiler uyandı. Uyuyor ellemeyelim yok :) huysuzlandı kucağımda tuttum hafif salladım uyumadı. Pusetine yatırıp emzik verdim. Gelene kadar uyudu. Emme saati geldiği için eve geldim. Şimdi emiyor tekrar uyumaya devam eder umarım. Ve erken uyuduğu için sabah erken uyanmaz :)
Babanesi geldi ya o kadar sallama desem de sallıyor. Hatta bugün kucağında zıplattı 7 haftalık bebeği Hemen müdehale ettim ama 2-3 kere yapmış bulundu. Acaba sallanmaktan mı korktu?
Yüksek ses duymadı ama iki gündür kv kp evde ya belki fazla hareket korkuttu. Ama en çok da benden korkuyor anlamadım
Felak nas okudum ama nazar için başka ayet var mı?
Ne alıyorsunuz yine :):)
Ben de uyutmaya çalışıyorum :):):) o zaman biraz azalıyor :):):) eve birileri geleceğinde uyutup odaya yatırıyorum. Sıkıntı olmuyor :):)Evet ben de baskasinin ozelliklede tanimadigim insanlarin gelip sevmesinden korkuyorum baskasi gelemesin diye her turlu kotu bakisi atiyorum
İlk kez duyuyorum neymiş ki özelliği?Seventh generation urunleri cnm bebek bezi, islak mendili, bulasik deterjani, camasir deterjani, sivi sabun, camasir suyu fln aluyorum bu indirimi bekliyordum epeydir
İlk kez duyuyorum neymiş ki özelliği?
düşüklerimin sebebi arastırıldı butun testler yapıldı sebep bulunamadı hıc kurtaj olmadım kanamalı dustu suankı durumda soyle cok karısık ben temmuz 25 adetoldum adetn 3 gunu gebelık testı 2.50 cktı adetın 5 gunu 4.15 yukseldı ve kanamam bıttı 3 gun sonra tekrar test yaptırdık 27.50ckmıs acaba adet gordugum ıcınmı progeston dusuk cktı suan kanamam falan yok adetın baslangıvı le bırlıkte 8. gun doktor cok saskın dıs gebelk olabılır dedibilinmıyor suan ve cokkotuyum cok stres yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?