2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kuzum allah yardimcin olsun

Offnlck bu gec saate kalmalar ya saglik ocagndaki ebe cok gec ytiyo erkene al dedi ama nsl olck

Uyusnd nrdevuyursa uyusn ya gun icnde is yapaniyrm hep kycaktayz

Ben her yere cocugumla gitme taraftariyim kucuklukten alistirmak gerek cnm yoksa ailecek gezmeler bi yerlere gitmeler zorlasir cocuklar her ortama girmeli bence artik 40lari da cikti

Yine de sen bilirsin cnm anne babasi olarak siz en iyisini bilirsiniz

Bizim esimizle mantigimiz biz nereye bebisimiz oraya her yere beraber gidelim hep beraber olalim

Off cnm kolay gelsin ya günü bitirmişsin zaten. O uyurken süt dolar. Aç kalkar emer inşallah . Pes etme Can'ım çok iyi gidiyorsun
Kızlarrr benim emzirmekten kamburum çıkacak dik duruş korsesi alsam bi faydası olurmu kullanan varmıı
Ben de aynı şeyi düşünüyorum

Dusuklerinin sebebi arastirildi mi? Gen testi yaptirdin mi? Kacinci haftalarda dusuk yaptin? Kanamali dusuk mu oldu kuretaj mi?

Kızlar ya benim bebiş aniden korkmaya başladı. Üstüne eğilsem, sesimin tonu biraz ince yada yüksek çıksa gözlerini Kocaman açıyor, kollarını ve bacaklarını de açıp ah ah ah ah diye ses çıkarıyor neden acaba? Böyle bir şey yasayan oldu mu?

9ay gece gunduzu bnde oyleypiyrm ama yok uyumayan uyumuyor msdalh sxe
Uyuttuğun oda karanlık mı? Konuşuyor musun sallarken? Sallamak yerine sling alıp yürüsen? Sling'de inanılmaz çabuk uyuyorlar. Ben 8:30'da uyutmaya çalısmaya başladım, şimdi uyudu. Önce ninni ile kucakta gezerek uyuttum. 10dk sonra uyandı. Sonra da emzirerek uyuttum. İnşallah uyanmaz 3 saat.

Eğer bugün farklı bişey gormemisse ya da yuksekn ses duymadiysa nazar değmiş olabilir. Kucağında tut ve oksa. Öyle olunca eşime okuturum ben

Benim esim hicbiyere götürmüyor oglani ağlayacak diye

Eğer bugün farklı bişey gormemisse ya da yuksekn ses duymadiysa nazar değmiş olabilir. Kucağında tut ve oksa. Öyle olunca eşime okuturum ben
Babanesi geldi ya o kadar sallama desem de sallıyor. Hatta bugün kucağında zıplattı 7 haftalık bebeği Hemen müdehale ettim ama 2-3 kere yapmış bulundu. Acaba sallanmaktan mı korktu?
Yüksek ses duymadı ama iki gündür kv kp evde ya belki fazla hareket korkuttu. Ama en çok da benden korkuyor anlamadım
Felak nas okudum ama nazar için başka ayet var mı?

Benimki bugun sling de basbasbagirdi. Çıkardım bende sonunda yaa

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…