- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.561
düşüklerimin sebebi arastırıldı butun testler yapıldı sebep bulunamadı hıc kurtaj olmadım kanamalı dustu suankı durumda soyle cok karısık ben temmuz 25 adetoldum adetn 3 gunu gebelık testı 2.50 cktı adetın 5 gunu 4.15 yukseldı ve kanamam bıttı 3 gun sonra tekrar test yaptırdık 27.50ckmıs acaba adet gordugum ıcınmı progeston dusuk cktı suan kanamam falan yok adetın baslangıvı le bırlıkte 8. gun doktor cok saskın dıs gebelk olabılır dedibilinmıyor suan ve cokkotuyum cok stres yaptm
Canım madem sordun bence seni rahatsız eden bi yakının var.
Ben ilk kızımdan sonra korunmadim çok düşük yaptım oğlum 4buçuk sene sonra oldu.
Nasıl hamile kaldım biliyor musun?
Annem ve abimle bir iki ay konuşmadım. Her telefonu kapattigimda gergin olduğum farkediliyordu ve söyleniyordum. Bir iki gün etkisi sürüyordu ve düşük..
Selam kızlar. Şimdi rota aşısını herkes yaptırıyor mu? bizim bu cmt verem aşısı var. Daha 2 ayı bitmedi ama doktor diğer çocukları o güne ayarladığı için erken çağırıyor. Sizin ne zaman?
stresten mı dıyorsun yani bılmıyorum suan bı hamlelk var tek soun bu hamılelık dıs gebelıkmı yada saglıksızolupolmadıgı ıns progestron yukselr suan beklemedeyım bakalm
Canim aksama dogru iyice krize girdi naptiysam susmadi ve malesef biberon verdikOff cnm kolay gelsin yagünü bitirmişsin zaten. O uyurken süt dolar. Aç kalkar emer inşallah . Pes etme Can'ım çok iyi gidiyorsun
Ben de aynı şeyi düşünüyorum
Benim de 5 sene her türlü tedaviye rağmen olmadı. Kv ve kp ile kavgalı ve küstük. Tayinimiz çıktı 2 ay içinde bebek oldu. Allah'ın bu bebek için bizi doğduğumuz şehirden alıp İstanbul'a getirdiğini düşünüyorum. Bir daha isteyerek asla dönmem. Stresten olmuyor gerçekten de.Canım madem sordun bence seni rahatsız eden bi yakının var.
Ben ilk kızımdan sonra korunmadim çok düşük yaptım oğlum 4buçuk sene sonra oldu.
Nasıl hamile kaldım biliyor musun?
Annem ve abimle bir iki ay konuşmadım. Her telefonu kapattigimda gergin olduğum farkediliyordu ve söyleniyordum. Bir iki gün etkisi sürüyordu ve düşük..
Olsun cnm üzme kendini önemli olan emmesi. Yarın da devam et. İnşallah yarın gerek kalmaz. Ama bence misafir kabul etme. Zaten yoruluyorsun.Canim aksama dogru iyice krize girdi naptiysam susmadi ve malesef biberon verdikama biberonla doyduktan sonra beni emmeye basladi emzirdimde. Ve artik sabah 8den beri uyanik cocuk daha yarim saat once uyudu.cok sukir daha uyanmadi.bittim tukendim.bide misafirim vardi aksam kriziylemi ugraisyim misafirlemk bilemedim
Ya kalıyor yapacak bir şey yok. bende de 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara vardı. 1 nunarayı doğum yapmak üzere olan birine verdim. 2'yi acaba geri alırlar mı :) 5 çok olmaz mı cnm ya? Ben hala kaç tane alacağıma karar veremedim. Bir de deterjanını deneyeyim diyorum bu defa.9ay ben evde duran 2 numara beze baktim henuz acmamistim daha vakti var diye ama baktim ki o kadar buyuk degil kalibi darmis kullanmaya baslarim o nedenle ben de 3 numara siparis ettim elimde 4 paket 2 numara var zaten 5 paket de 3 numara siparia ettim bakalim
Yalniz benim elimde 1 paket 1 numara seventh generation ve 2 paket 2 numara pampers prima kaldi :) diger bebise saklarim arrtik napim
Cnm ben de hoplatma hareketi yapıyorum bazen gazı çıksın die geçen annemin elinde bebiş bi baktım kucağında sarsiyo resmen çocuğu uyusun diye anne yapma öyle dedim en son ama kızlar da öyle yazınca ben de korktum beyin için iyi değilmiş çok ziplatmak sarsmak sanırım allahım korusun yavruları.9ay superselma hoplatmak ne demek. Ben gazını çıkarken omzumda aşağı yukarı yapıyorum bebeği hızlıca bu hoplatmak mı oluyor. Kötü Bi şey mi yaptım? Bi de bikaç defa gece altını alırken irkildi korktu bir anda poposu ıslanınca, Allah evlatlarımızı korusun inşallah farkında olmadan istemeden yanlış şeyler yapıyoruzdur illa ki
Sorunsuz uyuyan bebeğim bu gece hiç uyumadıhala ayaktayız. sinirlerim bozuldu. Garip garip hareketler, huylar çıkardı bir günde.
Kızlar o kadar korkmayın ya, bütün bebekler irkilirler, korkarlar....illa ki birilerinin bir şey yapmasına gerek yok.sonuçta anne karnında 4 büklüm duruyorlardı, şimdi ise kendilerini boşlukta hissediyorlar. o yüzden kundak tavsiye edilir zaten9ay superselma hoplatmak ne demek. Ben gazını çıkarken omzumda aşağı yukarı yapıyorum bebeği hızlıca bu hoplatmak mı oluyor. Kötü Bi şey mi yaptım? Bi de bikaç defa gece altını alırken irkildi korktu bir anda poposu ıslanınca, Allah evlatlarımızı korusun inşallah farkında olmadan istemeden yanlış şeyler yapıyoruzdur illa ki
Cnm ben de hoplatma hareketi yapıyorum bazen gazı çıksın die geçen annemin elinde bebiş bi baktım kucağında sarsiyo resmen çocuğu uyusun diye anne yapma öyle dedim en son ama kızlar da öyle yazınca ben de korktum beyin için iyi değilmiş çok ziplatmak sarsmak sanırım allahım korusun yavruları.
Hayırlı olsun o zaman.gerçekten çok farklı bir duygu.ben de iki kez arkadaşın oğlunu emzirmiştimKizlaaar ben süt anne oldum :)
Kuzenim var 10 gun vardi bebeklerimizin arasinda.. Onun sutu yetmediği icin mama veriyordu. Bide benim oglan biraz buyuk oldugundan benimkinide emzirir misin dedi. Gunde bi iki kez emziriyorum bi ayligina geldiler gidene kadar emziricem. Cok degisik bi duygu kendi bebeginden baska birini emzirmek. Ama oglumun bi süt kardesi var. O da erkek. Sizinle paylaşmak istedim :)
Canim bunlar huymu degistiriyo anlamadim bizimkide cok gec uyudu biliyosun sabah 8de kalktigiyla duruyodu.simdide uyandi erkendenSorunsuz uyuyan bebeğim bu gece hiç uyumadıhala ayaktayız. sinirlerim bozuldu. Garip garip hareketler, huylar çıkardı bir günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?