2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canm kauçuk dene almadıysa ben anca onu tutturduö

dlrsordn canm biz hergün öyleyiz ama bi çözüm buldum arabasına bindirip dışarı çıkıyoruz orda uyuyo 40-50 dk o bile yetiyo onun dışında uyku yok uyusada 5-10 dk birde akşam 7-30--9.30 arası felaket ağlıyo ne yapsam susmuyo 9.30 da uyuyo artık belim kırılıyo. İlk bende benmki anormal diyordum ama burayı okuyunca çoğu bebek aynı

Canm artarsa ve ağrın olursa dr.a git ben 60. Günümdeyim kahve akıntı geliyo son 10 gündür bitmedi bi türlü
Arada adet sancısıymış gibi geliyor ama uzun süreli değil 5 dk falan
Hakikatten bitmedi bir türlü bu socak havada kaç aydır

Cok garip huylari cikti anlayamiyorum artik ne istiyo

Reactions: 9ay
Kızlar ya tam adet oldum diyorum devamı gelmiyor. 3-4 günde bir silince gelen pembe kanamam var. Ama bu defa karnım da ağrıyor. Bu sut neden korumuyor ya?

E iyi o zaman kalsin paketler 2. Cocuga ben cimriyim biraz vermiyorum bak kimselere
Ya bunu vermemekte haklısın

Son düzenleme:
Cnm nasıl oldu bebiş geçti mi? Biz de bu cumartesi ilk aşıları olacağız. Çok heyecanlıyım

3tane oldu hicbirini almadi esim dalga geciyo buyuyunce kolye yaparsin diye. Ben bikre denerken kustu okadar almiyo yani. Ama bazen cok yoruluyorum devamli memede
Bizim evde su an 5 tane emzik var :) henuz hicbirini istahla emmedi..
Aynen ya, bazen cok daraliyorum ya memede ya omuzda, bu sicakta ikimizde yapis yapis oluyoruz.

Benim nerdeyse her günüm öyle geçiyor
Gezdiriyorum evde veya ikindi vakti kv ayni sokaktayiz onların bahçesinde oturuyoruz orası bem serin hem kv, eltim, görümcem kayinlarim yegenler seviyo gülücükler atıyor, hic ağlamıyor.
Evdeysek sıkılıyor mudur nedir hep ağlıyor
Yanına yatıp uyursam iyi.
Bi de sıcak olunca çok ağlıyor.
Bazen yıkıyorum
Genelde klima açıyorum 29derecede

Canim buyume atagidir benimkide yapiyo arada 1 gun yada 2 gun suruyo surekli emmek istiyo uyumuyo ama geciyo 3 haftada bir ataga geciyo sanirim

Güzel kızıma ilk defa tek başıma banyo yaptırdım
Bebeğim 56 günlük

Masallah yaa ne guzell miss gibi olmus bidik:)

Arada adet sancısıymış gibi geliyor ama uzun süreli değil 5 dk falan
Hakikatten bitmedi bir türlü bu socak havada kaç aydır
Hiç ara verdin mi eğer ara verdiysen tekrar başladıysa adetin başlamış oluyormuş ama artma ve ağrı olursa dra git dedi hemşirem içinde parça kalmış olablir dedi

Hiç ara verdin mi eğer ara verdiysen tekrar başladıysa adetin başlamış oluyormuş ama artma ve ağrı olursa dra git dedi hemşirem içinde parça kalmış olablir dedi
Cnm benim 30. Güne kadar kanamam azalarak devam etti. 43. Güne kadar hiç gelmedi. Ama ondan beri 3-4 günde bir sadece peçeteye gelecek kadar pembe kırmızı kanamam var. Her defasında adet sanıyorum ama ertesi güne geçiyor. Zaten adet olsa 3-4 günde tekrarlamaz. Sence bu ne? Çok inceden bir sancı da var kasıklarımda

Aynı 5-6dan sonra Bi çıldırma geliyor

Canım nerede ve nasıl yaptırdın?

Duşakabin içine yere küvetini koydum, içine file gerdim filenin üzerine yatırdım, ben de zemine oturdum, kovaya su doldurmadim ben fıskiyeyi akışı en yumuşak hale getirdim (başlığı ayarlanabiliyor) bi elimde sürekli fıskiyeden su tutarken diğer elimle vucudunu saçını şampuanladım çok da rahat oldu bir kere de yüz üstü çevirdim öyle işte :))

Ben soyunmadım ve ben banyo yapmadım hiç ıslanmadim yani fıskiyeden akan su zaten küvetin içine doldu, hani file de yukarıda kaliyor ya küvetin için yatırmıyorsun bebişi fileyi takıyorsun havada kalıyo bebiş sen de aldın mı o filelerden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…