- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.021
Kızlarrrr benim bebek kolik 19.30 - 22.00 arası hiç susmuyo sonra uyuyo gidiyo napmam lazm yaa bana yardım edin çpk zorluyo çok ağlıyo
Yok canim olur mu oyle sey, burda hepimiz birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz :)
Aynisini annemler de soyledi, pekmeze batirmayacagim bundan sonra
Kac kilonuz kaldi kizlar ben ilk hizli verdim ama simdi veremiyorum 3 haftada 1700gr vermisim anca. Dogumdan 4.5 kilom kaldi zor gidicek gibiHamileyken de hiç aşermedim şimdi de hiç olmadı aman olmasın zayıflamam lazım
kazandibi İstemişti canım. 10'a benzer şeyler yemiştim ama yerini tutmadı demekki bugün kazan dibi yedim bakalım faydası olacak mı
Canım benim kızım akşam 9dan sabah 6ya çiş yapmadığı bile oluyo. Gece Çok emmeyince az az emip uyuyunca oluyor. Bazen gece kalkıp bakıyorum 12gibi değiştiriyorum varsa. Sonra sabah 7-8 ne zaman tam uyanıp çok emerse arka arkaya yapıyor.
Kum döküyor olabilir.
Çok terliyor mu?
Sen günde kaç defa çişe çıkıyorsun?
Bazı gıdalar kum yaparmış
ailede var mı böbrekte kum taş hikayesi?
Maşallah bebisine..
Bugün düşündüm de
Oğlum 3yaşında 94cm ve 15kilo
Doğduğunda 52cmdi ve 3530grdi.
Her ay bi kilo almış olsaydı
39kilo olurdu şimdiye..
Her ay 1cm uzamış ortalama..
Artık hareketlendikten sonra kilo alimlari da yavaşlayacak.
Emzir canımbenim
bi kaç gün yapışık ikiz olun
Misafir çağırma kabul etme
Bi yere gitme
Ev isi yemek düşünme
Bol su iç dans et müzik dinle
Her fırsatta uyu..
Canım geçmiş olsun
canın ne istedi
hatirladiysan ye veya tadına bak, benzerini ye ve tatmin olduğunu hisset.
O kadar yemek görseliyle yüzyüze geliyoruz ki bende de çok oluyor
Geçen kumpir canım istedi
Patatesten pure yaptim
O kadar sogudu ki soyup rendeleyince
tereyağı kasar karıştırıp fırına verdim.
Canım bebeğin bağırsağı gelişsin diye olabilir.
Aşıdan önceki günlerde bol yoğurt tuket
Hatta activiadan yarım çay kaşığı ver
Veya maflor reflor gibi bağırsak florasini geliştiren şeyler ver.
Bi de zinco gelistirir. Zinco ver bi kac gün önceden başla.
Geçmiş olsun canım
Rahat ol canımbenim.
Sen sakin olursan bebeğin herşeyin yolunda olduğunu hissedecek
Ve sorun olmayacak
Ateşlenmez bile
Ben üst gövdemi soyup bebeğimi öyle uyuturum aşı günleri
Bacaklarini oksarim
Hatirlarsan bacaktan enjeksiyon çok acitiyor.
Sezeryanden sonra kac gun ağrıdı bacaklarim..
Benim bebeğim dün tüm gün emdi emdu uyudu, arada kısa süre uyanık durdu.
Bugün de evvelki gün gibi hiç memesiz uzun uyumadi. Zaten 5dk uyusa dinleniyor bıdık
Bu arada biz 62 günlük olduk
Hala haber bekliyoruz aşı için
Canım 20 kiloyu verdim. 5 kaldı. O da çok yavaş gider. Acelesi yok. Hamilelik öncesi kıyafetleri giyebiliyorum. Pantolon düğmeleri zor kapanıyor ama tunik giydiğim için sorun değil :):)Kac kilonuz kaldi kizlar ben ilk hizli verdim ama simdi veremiyorum 3 haftada 1700gr vermisim anca. Dogumdan 4.5 kilom kaldi zor gidicek gibi
Hamileyken benim de çok olmadı aşermem. Eşim de diyor hamileyken yapmadın böyle diye :):)Hamileyken de hiç aşermedim şimdi de hiç olmadı aman olmasın zayıflamam lazım
Cnm selam! Özlettin kendini. Canım sizin orada aşılara böyle 2. Aydan başlıyorlar mı? Aynı anda birden çok aşıyı yapıyorlar mı?O saatten önce emzir ya da doyır o saatlerde pusetle dışarıda yürüyüş yap..
Banyosunu o saatler arasında yapsan ve biraz uzun tutsan faydasını görürsün canımKızlarrrr benim bebek kolik 19.30 - 22.00 arası hiç susmuyo sonra uyuyo gidiyo napmam lazm yaa bana yardım edin çpk zorluyo çok ağlıyo
Kelin ilacı olsa başına sürermiş cnm.özellikle iki gündür mahvediyor beni.biogaia kullanıyoruz, biraz rahatlatıyor gibiKızlarrrr benim bebek kolik 19.30 - 22.00 arası hiç susmuyo sonra uyuyo gidiyo napmam lazm yaa bana yardım edin çpk zorluyo çok ağlıyo
Canim kolik bebekler icin harvey karp yontemini dene. Mahallenin en mutlu bebegi kitabinda okumustum. Nette videolari da var izle. Kolik bebek aninda sakinlesiyo. Ozetle kundaga sarip ssshhhh sesi esliginde salliyosun ama teknigi var. Denemeye deger.Kızlarrrr benim bebek kolik 19.30 - 22.00 arası hiç susmuyo sonra uyuyo gidiyo napmam lazm yaa bana yardım edin çpk zorluyo çok ağlıyo
H history1985 canım geçen internette okumuştum bazı bebekler ilk zamanlar regl görürmüş annedeki östrojen fazlalığı bebeğe geçermiş , istersen çocuk doktoruna göster , İnternet'te geçici bir durum korkulacak birşey yok yazıyordu ...Cnm normalmi bilem de bizimkinin ilk haftassinda vardi o pembelik doktor idrarda kristallesme olmus yeni doganda olur demisti sonra gecti. Ama simdi iki aylik oldu kuzular nedendir normalmidir bilemem doktora msj at fotosunu yolla ne dicek bakalim belki idrar tahlili.ister
Youtube dan ağlama zamanı yaklaşınca 90 min womb videosunu dinlet. Benimkini susturuyor. Gerçi benimki kolik değil ama. Bir de youtube da acemi annenin kolik bebeklerle ilgili videosu var. Onu iZle. Onda birkaç yöntem gösteriyor. Kundaklayıp omzuna yaslayıp minik minik zıplat huysuz ağlayan bebeğime iyi geliyor.Kızlarrrr benim bebek kolik 19.30 - 22.00 arası hiç susmuyo sonra uyuyo gidiyo napmam lazm yaa bana yardım edin çpk zorluyo çok ağlıyo
Bende ayni sekildeyim zorlada olsa giyiyorum tunik giydigim icin sknti yok aynen :)Canım 20 kiloyu verdim. 5 kaldı. O da çok yavaş gider. Acelesi yok. Hamilelik öncesi kıyafetleri giyebiliyorum. Pantolon düğmeleri zor kapanıyor ama tunik giydiğim için sorun değil :):)
Canm ben karadenizde oturuyorum o saatlerde fena soğuk oluyo yaa :/ ama denemekte fayda var teşekkür ederimO saatten önce emzir ya da doyır o saatlerde pusetle dışarıda yürüyüş yap..
Önceden banyo yapınca bayılıp gidiyodu şimdi onada alıştı ://Banyosunu o saatler arasında yapsan ve biraz uzun tutsan faydasını görürsün canım
O ne oluyor ne ilacı hemen deneyim bendeKelin ilacı olsa başına sürermiş cnm.özellikle iki gündür mahvediyor beni.biogaia kullanıyoruz, biraz rahatlatıyor gibi
Hemen izliyorumCanim kolik bebekler icin harvey karp yontemini dene. Mahallenin en mutlu bebegi kitabinda okumustum. Nette videolari da var izle. Kolik bebek aninda sakinlesiyo. Ozetle kundaga sarip ssshhhh sesi esliginde salliyosun ama teknigi var. Denemeye deger.
Youtube dan ağlama zamanı yaklaşınca 90 min womb videosunu dinlet. Benimkini susturuyor. Gerçi benimki kolik değil ama. Bir de youtube da acemi annenin kolik bebeklerle ilgili videosu var. Onu iZle. Onda birkaç yöntem gösteriyor. Kundaklayıp omzuna yaslayıp minik minik zıplat huysuz ağlayan bebeğime iyi geliyor.[/QUOTE
İnşallah bizede iyi gelirr
Alır uğraşmaya devam pes etmek yok elini emmesi korkunç bişe onu bıtaktıramayyızz emzik tıkmaya zorlmaya devamBi benimki almadi su emzigi. Uyku sersemi mememi cekip vereyim dedim uyandi yaa saka gibi. Annemde almaz artik diyo. Ve elini parmagini emmeye basladi
Ama bebişim erkekH history1985 canım geçen internette okumuştum bazı bebekler ilk zamanlar regl görürmüş annedeki östrojen fazlalığı bebeğe geçermiş , istersen çocuk doktoruna göster , İnternet'te geçici bir durum korkulacak birşey yok yazıyordu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?