2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sabaha kadar öğürdü durdu bebeğim ya ve hala emmek istemiyo kaç saatir aç ağzına da tiksam almıyor uykuluyken bi almıyor moralim alt üst oldu bugün doktora göstericem

Kızlar dün teyzemin kızı 12.30da geldi.
11de yemekleri yapmaya başlamıştım.
Bi de kızım çay yanına güzel bi şey istedi onu da yaptım. O sırada bebeği sevdi.
13gibi yemek yedik. Ardından çay içtik.
Ne güzel sohbet ediyorduk.
Öğlen eşim kv de yiyecek diye kızımla yemeklerden gönderdim halani da çağir çaya dedim.
Bekar görümcem gelse faydasi oluyor zarari olmaz iyi anlaşırız diye

Eltim duymuş o da peşine takılmış onun da 3oglu var 5, 9 ve 11 yaşında, onları da getirmiş.
Uyuz oldum.
Çaya denk geldiler. Poposunu kaldırmadı tabaklari beklerken.
Çayı koymayı unutmussun dedi teyzemin kızı. Oturdum artık sen getirsen dedim eltime. Bozuldu ama kalktı çayini getirdi.
3 cocuguyla davetsiz geliyo bi de 4tabak taşımaya bile kalkmiyo.
Sonradan meyve ikramina yardım etti.

Ne tasindigimda ne lohusaligimda bi kap yemek vermedi arada ugrayip kaciverdi bi yardımı görmediğim gibi taşıdığımın haftasına hergün oğullarını gönderdi. 5gün sonra kapıyı kapattım onlara.
Sevindiler dadanacak bi ev bulduklarina..

Kızımla ortanca oğlu ayni sinifta. Odev beraber yapacaklar diye geliyorlardı.

bi de anlamamis bişey soracakmis diye derken kizimdan ödevleri kopye ediyordu. 3u birden gelince cildirmaya başlamıştım. Yerleştirmemistim bile hamileligim zor geciyordu zaten.
Muhatap olmak bile istemiyorum
O kadar yani

Çocuklarıma hediye falan da yapmaz. Bekledigimden degil yuzsuzlugune şaşıyorum. Hep o ilgi bekler, veren bi tip degil, tam alıcı tip

Son düzenleme:
Sabaha kadar öğürdü durdu bebeğim ya ve hala emmek istemiyo kaç saatir aç ağzına da tiksam almıyor uykuluyken bi almıyor moralim alt üst oldu bugün doktora göstericem

Canım geçmiş olsun
muhakkak git idrar tahlili ver.
Dün de oguruyo demiştin.
İdrar yolları enfeksiyonu mide bulantısı yapar.
Kan tahlili isteyebilir.
İnşallah bobrektebi sıkıntı yoktur.

Sana sormuştum
cok su icer misin gunde kac kere idrarını yapıyorsun?
Kum döküyor da olabilir bobrekte taş bile olabilir

H history1985 emmediğini çiş yapmadığını da söylemiştin galiba. Canım mide bulantısı istahsizlik ve idrarda kan sanki enfeksiyon var gibi.
Doktordan gelince. Haber ver oldu mu
Henüz ateş yok değil mi?
Bobrek iyidir inşallah canım

zeyzey3428 canım ben de hergün olmasa da ayağımda hagif hafif sallıyorum. Başı ayrı oynamasin sarsılmasın.
Halim varsa kucagimda sıkı tutup sallanrak yürüyorum.
Bebeği kucakta sallamanin beyin gelişimine çok faydası varmis. Önce kucakta azcik sallayıp ayağımıza alırsak daha iyi olur

Bi psikiyatrin yazdigi kitabi okumustum.
Orda yazıyordu.
Her anne okumalı bence ravsiye ederim.
"Köpek gibi büyütülmüş çocuk"
"A boy who raised as a dog"
Yazarların adı bruce d. Perry &marcia

D&R da satılıyor

Uyancak diye korkuyorum cok zor dalıyo uykuya ama denicem

Cnm selam! Özlettin kendini. Canım sizin orada aşılara böyle 2. Aydan başlıyorlar mı? Aynı anda birden çok aşıyı yapıyorlar mı?

İki bebekle çok zlr oluyor canım:) 1.5 yaşındaki kızım kucağımdan düşmez oldu..
İki kesim var bir aşıcı ve aşı karto olmadan hiçbir yere almaynlae vs..
Bir dee aşıları beyin gelişimi tamamlandıktan sonra tek doz halinde vurulanlar. Benim iki kızıma da doğumdaki k vit hariç hiçbir şey vurdurmadık. 2 yaş sonunda gerekli aşıları tek trk burduracağız. Canlı aşı yaptırmayacağız. Bizim doktorumuzun takibi böyle. Bir de kızım alerjik zaten her aşıyo kaldırma gibi durumu yokmuş...

Ateşi yok cnm inşallah değildir enfeksiyon

Ben su çok içerim ama bu bi kaç gündür az içiyorum sanırım 2009 da ben böbrek taşı düşürdüm cnm annem de bi kaç defa dusürmuştü.ya hiç acikmaz mi anlamıyorum birazdan goturucem cnm doktora

Amaaan geçmiş olsun. Etrafımda akraba yok çok şükür

Düğün yeri biraz uzak o yüzden gidemem annemle de..bütük ihtimal gitmicem canım

Büyük elti mi canım ? Eğer büyük eltiyse o psikolojide oluyorlar , kendilerini ağırdan almalar Dediğin gibi ilgi beklemeler, boşver muhatap olma ... Sen 3 çocukla birde meyve ikram-ı mı yaptın tek başına helal olsun :)

Kızlar benimde 37 günlük oldu bebeğim iki gündür hapşuruk öksürük hırıktılı nefes alma var dün gece doktora götürdük önemli bir şey yok geçmezse yine kontrol ettirirsiniz dedi aynı durumda olan varmı ? Bu sıcaklarda ne yapacağımı nasıl bakacağımı bilemedim evin içinde bir o odaya geziyorum üşütmeyim terletmiyim diye

Canım geçmiş olsun
Emiyosa emdikce geçer.
Burnunu bi burun Aspiratör acabilirsin
Terletmemeye calis
Terliyken ince bi bez tut sırtına
Yüzüstü yatırılan veya reflü yatağı gibi eğimli yatırılan ilerleme canım
Benim ilk kızımda olmuştu. Doktor bunları söylemişti.
Ateşini takip et 38de korkma
Çıplak göğsüne dokunsun orda uyusun çabuk düşer.
38,5 ta tek kat kıyafetle dursun serin bezle düşürmeye çalış.
Uyutmaya çalış
Uyumazsa ve çok huzursuz olursa calpol surup verirsin
38civarı ateşi düşürmeye çalışmana gerek yok

39 olursa kiyafeti çıkar serin bez yap yarım saat düşmezse paranox 120mg fitil atarsin.
Ateşin süresi önemli. 38 civari iken düşürmek için uğraşma
viral bi enfeksiyonsa sadece ateş iyilestirir.
Ateş bagisikligin çalışmasıdır.

40derece ateşte 4-5saat durmak tehlikeli olabilir. 40 derecede ılık duşla düşmezse fitil olabilir. Hemen panikleme yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…