- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.181
Benim doktorum 10 gunluk olana kadar 3 saati gecmesin uykusu kaldirip emzirin ama 10 gun olduktan sonra ellemeyin ne zaman isterse o zaman emsin dedi. Biz de oyle yaptik.Bu uyandırma meselesi benim için de çok kafa karıştırıcı. Doktorlar da farklı görüşlere sahip bu konuda. Bi arkadaşım 6 aylık oğlunu hala 2 saatte bir kendisi kaldırıyor bence yanlış çocuğa eziyet ediyor ama bizimkiler daha küçük kaldırmayı tercih edebiliriz yani herkes aklına yatanı yapsın. Ben uyandırmam gerektiğine inanıyorum ama alışkanlık olur Da hep kalkarsa çok zor olur bana diye ellemiyorum. Başka bir arkadaşım da daha 10 günlükken uyandırma işini bırakmış öyle alışmış şimdi 3 yaşında hiç uyanmaz gece
Gündüz sık emmiyor bizimkisi cnm gece de ben kaldirmasam uyu herhalde 6 7 saat belki daha fazla ben hep zorluyorum.Kaldirmiyorum canim kendi ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum bir kac gune kadar 3 saatte bir kalkiyordu gece, simdi 4e 4bucuk saate cikti uyuma suresi ama gunduz daha sık emiyor artı
Sen kaldırmazsan bebegin kac saat uyur gece? Artık bi sureden sonra gece kaldirmamak gerek diye biliyorum hatta 4 aylikken fln kesintisiz 8 saat gece uykusu uyumalilar daha sonda bu 12 saate cikacak diye biliyorum, gece uykusu da cok onemli, bi yanlisim varsa duzeltsinler
Bende benim bebek niye bukadar az sure emio diye dusuniodum demek normalmis. 5dakika emiyo uyyo sonra ac mi kaldi acaba kac saat emmedi diyip kendimi yiyip bitiriodumCanım ben de kaldırmıyorum. Bence artık sen de bırak kaldırmayı. Eziyet değil de o uykuya da ihtiyacı var. Artık büyüd acıkınca uyanmasını bilir. Benimki dün gece çok uyudu diye endişelendim. Ama sabah uyandı ve sık sık emerek gece atladığı öğünü telafi etti :)
Artık çok güçlü çekiyorlar. Benimki de 5-10 dk emiyor.
Canim benim kizimin kakasi da oyle. Ve gayet normal cunku anne sutu aliyo :).Kizlar benim bebegim 62 gunluk. Kakamiz hep sari ve sulu.
Dogdugundan beri boyle normalmi.
Anne sutu alan cocuklar boyle derler dogrumu.
Bebegim hem anne sutu aliyor hem mama.
Sizinkiler nasil.
Canim doktoruna sordun mu bunu uyandir dedi mi? Benimki aksam 8de 9da bi emiyo bazen 4e 5e kadar uyuyo. Korktum doktora sordum artik uyandirmalar bitti birakacaksin uyuyacak dedi. O acikinca kendi uyanabilir artik dedi. 6-7 saat bile uyumasi hic sikinti degilmis. Ama ben yine de arada uyanip emsin istiyorum hem daha iyi kilo alir hem de sis memelerle uyumak benim icin de hic guzel degil. Tbi sen bebeginin durumunu daha iyi bilirsin.Kızlar ya 5 saat oldu bebeğim uyanmadı. Ben kaldırdım, çok az emdi
Bnmki on gün boyu emmedi mama da vermedim geceleri emdi sadece ve 10 gün içinde 1 gram bile almamış çok üzüldüm@emy0364
Canım sen meme ucunda mantar olabileceğinden bahsetmiştin?
Karbonatla iyileşti mi?
Bugün benim de ikisi de iğne batar gibi oldu da. Kızımda pamukçuk var.
Bana havalandirmadan hemen kapattığım için oldu gibi geldi.
H history1985
Canım bebeğin nasıl iyi mi?
Bi şey çıktı mı yoksa emme grevi mi yapıyor seninki?
Tek kelimeyle GERİZEKALIKizlar dun cok kotu oldumkalabalik misafir vardi kv nin arkadaslari. Iclerinden biri ana kucaginda yatan bebegimi severken birden bi aska hirsa geldi. Yan cevirdi poposuna var gucuyle vurdu vurdu.. hirsini alamadi kaldirdi kucaginda oyle bi sarsti ki.. herkes ay ay bagirmaya basladi biri diyo ay annenin ici gittii.. ben soka girdim o an hicbisey yapamadim. Cocugumu doyasiya hirpaladiktan sonra katilarak aglamis halde oh al bakalim simdi annesi diye kucagima ativerdi. Kuzumu kaptigim gibi odaya nasil kostum bilmiyorum.. hemen emzirmeye calistim aglamaktan alamadi bile ki benim ogluma meme dedin mi akan sular durur.. esim geldi pesimden sinirden deliye donmus ben hala soktayim.. zor bela sakinlestirdim emzirdim kucagimda uyuttum icini ceke ceke uyudu yavrum.. o insan kiliklinin kucaginda sarsilirken bebegimin buzulmus dudaklari titrek cenesi gozumun onunden gitmiyor. Resmen travma yasatti ikimize de. Hep iyi niyetliydim cocugumu buldumcuk gibi sakinmazdim kimseden. Ama bundan sonra kimseye elletmicem. Cok dikkatli olun kizlar kimin ne yapacagi hic belli olmuyomus.. off..
Keşke mama verseydin Can'ım aç kalmasından daha kötü değil benceBnmki on gün boyu emmedi mama da vermedim geceleri emdi sadece ve 10 gün içinde 1 gram bile almamış çok üzüldüm
Kucagimda bile 2dakika uyuyup hemen uyaniyo tekrar uyuyup tekrar uyaniyo. Bikac gundur boyle napsam bilemedim insallah gecicidirbenimki öyle uyuyamayınca yanıma alıp beraber yatıyorum daha uzun uyuyor
Ne bileyim her sey bir anda oldu o sokla hicbisey yapamadim ayaga firlamisim sadece. Bidahaki sefere tecrubeliyim bu acemiligime denk geldi.Tek kelimeyle GERİZEKALI
büzülmüş dudakları titrek çenesi bölümünü okuduğum an ben bile kötü oldum burda
Kimse dur demedi mi yaa
Çekip alsaydın salağın elinden
Ne bileyim her sey bir anda oldu o sokla hicbisey yapamadim ayaga firlamisim sadece. Bidahaki sefere tecrubeliyim bu acemiligime denk geldi.Tek kelimeyle GERİZEKALI
büzülmüş dudakları titrek çenesi bölümünü okuduğum an ben bile kötü oldum burda
Kimse dur demedi mi yaa
Çekip alsaydın salağın elinden
Benim oglan gunduz uymak istiyor ama en fazla yarim saat sonra uyaniyor kendi kendine. Uyumak icinde devamli meme istiyo. Neden uzun uyumuyo yaa uykusu varken hemde. cok yorucu bi durum napcam yaaa. Ozellike tecrubeli anne sorum sanasuperselma
Ya çok üzüldüm ve sinirlendim cidden :/ ben de bazen müdahele etmek istiyorum bişey diyemiyorum kendime sinirleniyorum ama dilimden de çıkmıyor yapma öyle demek.mesela geçen gün babam kucağına aldı gezdiriyodu yegenime egdirdi öp bakalim dedi o an eşim de ben de kalpten gidecektik çünkü daha yüzünden bir kere bile öpmedik hassas diye tutuldum kaldım allahtan yegenim öpmediNe bileyim her sey bir anda oldu o sokla hicbisey yapamadim ayaga firlamisim sadece. Bidahaki sefere tecrubeliyim bu acemiligime denk geldi.
Kizlar dun cok kotu oldumkalabalik misafir vardi kv nin arkadaslari. Iclerinden biri ana kucaginda yatan bebegimi severken birden bi aska hirsa geldi. Yan cevirdi poposuna var gucuyle vurdu vurdu.. hirsini alamadi kaldirdi kucaginda oyle bi sarsti ki.. herkes ay ay bagirmaya basladi biri diyo ay annenin ici gittii.. ben soka girdim o an hicbisey yapamadim. Cocugumu doyasiya hirpaladiktan sonra katilarak aglamis halde oh al bakalim simdi annesi diye kucagima ativerdi. Kuzumu kaptigim gibi odaya nasil kostum bilmiyorum.. hemen emzirmeye calistim aglamaktan alamadi bile ki benim ogluma meme dedin mi akan sular durur.. esim geldi pesimden sinirden deliye donmus ben hala soktayim.. zor bela sakinlestirdim emzirdim kucagimda uyuttum icini ceke ceke uyudu yavrum.. o insan kiliklinin kucaginda sarsilirken bebegimin buzulmus dudaklari titrek cenesi gozumun onunden gitmiyor. Resmen travma yasatti ikimize de. Hep iyi niyetliydim cocugumu buldumcuk gibi sakinmazdim kimseden. Ama bundan sonra kimseye elletmicem. Cok dikkatli olun kizlar kimin ne yapacagi hic belli olmuyomus.. off..
Ne diyecegim bilemedim, icim sizladi resmen.. Haset insanlardan allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun, ben olsam ben de donup kalabilirsim ve sonrasinda icim icimi yerdi.. Gecmis olsun canimKizlar dun cok kotu oldumkalabalik misafir vardi kv nin arkadaslari. Iclerinden biri ana kucaginda yatan bebegimi severken birden bi aska hirsa geldi. Yan cevirdi poposuna var gucuyle vurdu vurdu.. hirsini alamadi kaldirdi kucaginda oyle bi sarsti ki.. herkes ay ay bagirmaya basladi biri diyo ay annenin ici gittii.. ben soka girdim o an hicbisey yapamadim. Cocugumu doyasiya hirpaladiktan sonra katilarak aglamis halde oh al bakalim simdi annesi diye kucagima ativerdi. Kuzumu kaptigim gibi odaya nasil kostum bilmiyorum.. hemen emzirmeye calistim aglamaktan alamadi bile ki benim ogluma meme dedin mi akan sular durur.. esim geldi pesimden sinirden deliye donmus ben hala soktayim.. zor bela sakinlestirdim emzirdim kucagimda uyuttum icini ceke ceke uyudu yavrum.. o insan kiliklinin kucaginda sarsilirken bebegimin buzulmus dudaklari titrek cenesi gozumun onunden gitmiyor. Resmen travma yasatti ikimize de. Hep iyi niyetliydim cocugumu buldumcuk gibi sakinmazdim kimseden. Ama bundan sonra kimseye elletmicem. Cok dikkatli olun kizlar kimin ne yapacagi hic belli olmuyomus.. off..
Okudukca sinirim bozuldu bana yapilmis gibi hissettim canim cok gecmis olsun unutmak kolay degil ama aklina getirmemeye calis. Gercektende herkesin kucagina vermemek gerekiyo iyice anlamis oldukKizlar dun cok kotu oldumkalabalik misafir vardi kv nin arkadaslari. Iclerinden biri ana kucaginda yatan bebegimi severken birden bi aska hirsa geldi. Yan cevirdi poposuna var gucuyle vurdu vurdu.. hirsini alamadi kaldirdi kucaginda oyle bi sarsti ki.. herkes ay ay bagirmaya basladi biri diyo ay annenin ici gittii.. ben soka girdim o an hicbisey yapamadim. Cocugumu doyasiya hirpaladiktan sonra katilarak aglamis halde oh al bakalim simdi annesi diye kucagima ativerdi. Kuzumu kaptigim gibi odaya nasil kostum bilmiyorum.. hemen emzirmeye calistim aglamaktan alamadi bile ki benim ogluma meme dedin mi akan sular durur.. esim geldi pesimden sinirden deliye donmus ben hala soktayim.. zor bela sakinlestirdim emzirdim kucagimda uyuttum icini ceke ceke uyudu yavrum.. o insan kiliklinin kucaginda sarsilirken bebegimin buzulmus dudaklari titrek cenesi gozumun onunden gitmiyor. Resmen travma yasatti ikimize de. Hep iyi niyetliydim cocugumu buldumcuk gibi sakinmazdim kimseden. Ama bundan sonra kimseye elletmicem. Cok dikkatli olun kizlar kimin ne yapacagi hic belli olmuyomus.. off..
Bnmki on gün boyu emmedi mama da vermedim geceleri emdi sadece ve 10 gün içinde 1 gram bile almamış çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?