2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Emzik almıyor zinco verdim gaz ilacı olarak memeyi görünce ağlamaya başlıyordu
Sadece uyku sersemi olunca ve yanında uzanınca emiyordu arada
Ağlıyordu araba ile sakinleşiyordu birde araba ile tur atarken emip uyuyordu çok şükür Düzeldi bu iki gündür nedenini bnde anlamadım ki cnm

tesekkur ederim canim.hic bir belirti farketmedik.uykusu istahi yerindeydi.cok kisa uyuyodu yalniz.5 10 dk uyuyodu uyaniyodu

Ya canım ben kimseye elletmiyorum. Verirken de şaka ile karışık beni sarsmayın ben çok narinim beni öpmeyin falan diyorum. Merak etme unutmuştur o. Sarsması çok tehlikeli. Boş ver ayıbı mayıbı verme kimsenin eline

Yok canım ben uyuyunca Mutlu oluyorum da aşı olmuştu ya ondan korktum neyse iyi çok şükür

Kızlar mastit oldum , sağıyorum sağıyorum gelmiyor süt ne yapacağım ?
Cnm bebisin emince gelir belki mesela ben geçen gece sütü sağmak istedim aldığım makine de iyi bişey güya inanmazsin tam bir buçuk saat ugrastim sağmadi ama sütüm vardi eminim hatta bebeğim yutmakta zorlandı seninki de öyle olmasın sakin

Ya aynisini anneannem yapti delirdim bende. Artik ellemiyor nasil kizdiysam

Allah bildiği gibi yapsın o beyinsizi çok üzüldüm Can'ım ne geçiyordu aklından acaba inanılacak gibi değil

emy0364 canim dusa gir sicak su tutarak masaj yap ama baya uzun bi sure cozmeye calis onu aciyabilir yaparken ama dayan biraz sonra cikar cikmaz bebegini emzir. Bendede olmustu hemen boyle yaptim acildi gecti. İlerlemesin dedigimi dene bi.

Kıyamam yaa çok üzüldüm

Kizlar dun bi cocuk psikiyatristi arkadaşımla konuştum. Bebeklerin gelisimi acisindan 8 de yatmalarini öneriyorlarmis. Bide harvey karpin 5s ini uygulayan var mi ise yariyor mu? Bide 2 aylik oldu bebegim bu saatten sonra kundaga sarabilir miyim sizce?

Cok sert sarsti ama basi oyle sallanmadi allahtan. O gece epey uzun uyuyunca ben korkmadim degil tabi.
Bazi insanlar gercekten sevmeyi bilmiyolar. Ayi yavrusunu severkwn oldururmus bunlar da o hesap. Dediklerini yapmaya calisiyorum. Kucagimda uyuyor, nazlayip duruyoruz iki gundur ne yapalim :)

Ne diyecegim bilemedim, icim sizladi resmen.. Haset insanlardan allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun, ben olsam ben de donup kalabilirsim ve sonrasinda icim icimi yerdi.. Gecmis olsun canim
Sagol canim ben yandim siz yanmayin uyanik olun.
Okudukca sinirim bozuldu bana yapilmis gibi hissettim canim cok gecmis olsun unutmak kolay degil ama aklina getirmemeye calis. Gercektende herkesin kucagina vermemek gerekiyo iyice anlamis olduk
Vermeyenler cok dogru yapiyomus onu anladim.
En dogrusunu yapiyosun valla bu isin ayibi yok.
Ya aynisini anneannem yapti delirdim bende. Artik ellemiyor nasil kizdiysam
Iyi yapmissin bastan tavri belli etmek lazim:)
Allah bildiği gibi yapsın o beyinsizi çok üzüldüm Can'ım ne geçiyordu aklından acaba inanılacak gibi değil
Iste seviyo aklinca. O nasil sevmekse.
Kıyamam yaa çok üzüldüm
Sagol canim allah bebislerimizi bu insanlardan korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…