- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.321
Sağol canım , anne olmak zormuş baya , 6 ay emzirebilirsem diyorum resmen ...Canim arkadaslar mutlaka oneriler yapmistir mama yine kadinlar kulubunde bi kadin mastit icin bi urun onermis eczaneden alinabilen oda cozumu sadece onda bulmus yurtdisi kaynaklari arastirip.ben bi bakayim bulursam linki atarim yine buraya
Nasıl oldun tatlımSağol canım , anne olmak zormuş baya , 6 ay emzirebilirsem diyorum resmen ...
Çok Sağol canım , bende bakayım olmazsa burada 2 tane carrefour mağazası var, umarım bulurum :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sut-tikanikligi-sorunumu-cozdum.828150/
emy0364 canim bak mastitla alakali yaziyi buldum bi dene faydasini gorursun belki
Benim ekstra zor değildi her zamanki gibiydi Can'ım herkesin zor geçti diye senin zor geçecek değil stres yapma akışına bırak bende hap vs kullanmıyorum zaten daha yeni 1 defadır oldu inşallah bu ilkel yöntem bizi bozguna uğratmaz ben ikinci bir çocuk uzunnn bir süre düşünmüyorumSaol canım 40landık biz de çok şükür:) prezervatifle kayganlaştırıcı jel bi arada oluyor mu ki?
zaten endişeliyim herkes ilk zor oluyor dedi..sonra düzeliyor mu?siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz?
Bugun öğlene kadar Süperdik, antibiyotiği atmadım dün geceden beri emziriyordum , Öğlen misafir geldi huysuzlandı emmek istemedi , bende bastım mamayı mecburenNasıl oldun tatlım
D vitamini canım. Sağlık ocağı veriyor ya. Onların verdiğinin içeriğinde bazı sıkıntılı şeyler varmış. Kanserojen olduğu söyleniyor yani. O yüzden bundan alıyoruz. Carlson markası. Amerikadan geliyor.Ya bu aldiginiz sey ne cnm ne faydasi var bana da soyleyin de ben de alayim her seyine ozendim bu eksik kalmasin
H history1985 bebeğin 2. Ayında elini emmesi gerekiyormuş canım , ellerini keşfediyorlarmış benim kuzumda 1 haftadır öyle , emzik veriyordum almıyordu , eşim engel oldu bana da ellerini keşfediyor 0-1 YAŞ oral dönem , keşfedeceği herşeyi bu YAŞ aralığında Ağzına götürmek isteyecekmişBenim bebegimde copur copur elini emiyor.
Bende ac sandim hep ya emzirdim ya mama verdim sonra baktim kusuyor acliktan degil.
Bence kesfediyor kendini .birde dikkat ettim gazini cikarmaya calisirkende hirsindan da yapiyor guc aliyor heralde.
Yarin doktor knt var iki ay bitti kuzumla
Canım endişelenecek bir durum değil , daha erken diş çıkarması için , dün bi arkadaş App Store dan büyüyen bebek diye bir proğram söylemişti oradaki videoda bu durumun olağan olduğu anlatılıyorduKızım 2 ay 2 günlük ve bir haftadır inanılmaz salya çıkarıyor
Sizinkilerde de salya olayı var mı?
Diş çıkaracak diye korkuyorum 2 ay bitti halen daha emzirmek çok acıtıyor canımı dr gittim kullanmadığım şey de kalmadı saf zeytinyagı, kartaron yagı vs hep denedim
Biz okeyciydik :)) 10 ay oldu resmen ilişkiye girmeyeli Hiçte canım istemiyor , eşim arada yokluyor ama tık yokKondom kullanmiyoruz cnm biz ama iste durex okeyden fln daha iyiymiss
Al benden de o kadar , hamileyken çok istiyordum ana yasaktı şimdi de canım istemiyor, oynaşmaya bile taakatim yok :)))Ya kızlar biz hala şey yapmadikherkes icraate geçmiş sanırım ama ben bebisin uyuduğu her an uyumak istiyorum sadece hiç içimden gelmiyor ve bi de korkuyorum sanırım
Bunu benim oglum da çok yapiyo. Sicaklardan mi dalamiyor gazdan mi anlamadim oda uyumak istiyor ama yok. Tum gun boyleydik insallah gece guzel uyur.Uyutup yatiriyorum 2dk sonra uyaniyo. Tekrar uyumak icin agliyo zorla uyuyo yine ayni delircem yaaaa cok yoruldum
Uzun süre ara verince insan geriliyor..o yöntem tehlikeli bence ikinciyi düşünmüyorsan..şaşırıp kaldım ben de napsam diyeBenim ekstra zor değildi her zamanki gibiydi Can'ım herkesin zor geçti diye senin zor geçecek değil stres yapma akışına bırak bende hap vs kullanmıyorum zaten daha yeni 1 defadır oldu inşallah bu ilkel yöntem bizi bozguna uğratmaz ben ikinci bir çocuk uzunnn bir süre düşünmüyorum
Aslında şu aralar hiç düşünmüyorum
Bebe yagi da kullanabilirsiniz. Bence kayganlastiricidan daha iyi.Hayirli olsun kirklanmissiniz:)
Canim kesinlikle kayganlastirici jel kullan durex alabilirsin yine
Doktorum jele gerek yok bebe yağı sürebilirsin demiştiSaol canım 40landık biz de çok şükür:) prezervatifle kayganlaştırıcı jel bi arada oluyor mu ki?
zaten endişeliyim herkes ilk zor oluyor dedi..sonra düzeliyor mu?siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz?
Bendensin tek çocuk yeterli :)Benim ekstra zor değildi her zamanki gibiydi Can'ım herkesin zor geçti diye senin zor geçecek değil stres yapma akışına bırak bende hap vs kullanmıyorum zaten daha yeni 1 defadır oldu inşallah bu ilkel yöntem bizi bozguna uğratmaz ben ikinci bir çocuk uzunnn bir süre düşünmüyorum
Aslında şu aralar hiç düşünmüyorum
Bunu benim oglum da çok yapiyo. Sicaklardan mi dalamiyor gazdan mi anlamadim oda uyumak istiyor ama yok. Tum gun boyleydik insallah gece guzel uyur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?