2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
9ay deliksiz uykuyu ozledigimi farkettim ben de :) hamilelikte de uyuyamiyordum surekli tuvalet geluyordu ve bulanti istifra oluyordu

Cnm hassas anne yi takip eduyorum cocuklari deliksiz uykuya gectiginde geceleri uyanip sut sagmis

Ben de bebisim 3 saatten fazla.uyursa sut sagiyorum cunku goguslerim cok aciyor cok sert cok gergin oluyor agir oluyor dayanamiyorum

Maşallah bebisine canım

Ben emzik kullaniyorum canim surekli emme istegi var bebegimde (tok iken) ama sut istemiyor memeyi tok oldugu icin, meme veriyorum agliyor emmek istiyor ama agliyor emzik veriyorum susuyor yani o emme hareketini yapmak istiyor surekli anlatabildim mi

Hayirli olsun kirklanmissiniz:)
Canim kesinlikle kayganlastirici jel kullan durex alabilirsin yine

Dogum yapali kac gun oldu canim:)
Kesinlikle kayganlastirici jel olmadan denemeyin

Saol canım 40landık biz de çok şükür:) prezervatifle kayganlaştırıcı jel bi arada oluyor mu ki?
zaten endişeliyim herkes ilk zor oluyor dedi..sonra düzeliyor mu?siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz?

Saol canım 40landık biz de çok şükür:) prezervatifle kayganlaştırıcı jel bi arada oluyor mu ki?
zaten endişeliyim herkes ilk zor oluyor dedi..sonra düzeliyor mu?siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz?

Oluyormus canim ikisi bi arada
Ilk zor evet ama cok kisa surede normale doner merak etme bizim tamamen normale döndü 3. Denemede

Bizim yontem ilkel yontem ya yontem denmiyo iste geri cekilme:)

9ay canım geçmiş olsun.
Ağlaması sence nasıl?
Sinirlenmiş gibi mi?
Yani ağzını ayırıp gözler şehla oluyor mu?
Dudağını büküp acı çeker gibi mi?
Eğer sinir aglamasiysa sıkılmıştır değişik ortam veya etkinlik istiyor olabilir. Benim kız öyle aglayinca emzirip evden çıkıyorum.

gaz bence ikinci ihtimal.

Üçüncü ihtimal
Kasa yapılan aşı yeri ağrıyor da olabilir.
Önce aşı yeri ve çevresi hariç heryerine masaj yapmani tavsiye ederim.
Tepkisi nasıl olacak, artan veya azalan bi bölge tespit edecek misin acaba?
Özellikle koltuk altlarından kaburgalarim yan kısımlarına doğru okşayarak masaj yap. Ordaki lenflerin akışına yardımcı olur.

Gazı var mı sence üşütmüş olabilir mi? Ayağında çorap var mi?
Göbek ve çevresine masaj yaptığında hafif bastırınca acı çekiyor mu?

Oluyormus canim ikisi bi arada
Ilk zor evet ama cok kisa surede normale doner merak etme bizim tamamen normale döndü 3. Denemede

Bizim yontem ilkel yontem ya yontem denmiyo iste geri cekilme:)
Anladım canım o biraz tehlikeliymiş ama sen zaten 2.bebeğe sıcak bakıyosun

Umarım çabuk normale döner evlendiğim gece gibi gerildim yavv:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…