2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bebeğim tokken bile elini emiyo meme veriyorum istemiyo sonra elini emmeye devam ediyo niye ki :/
Benimkide öyle emin misin Can'ım tok olduğuna
Misal benimkide öyle yapıyor sütümü veriyorum istemiyor inat ediyor elini emiyor hemen emziğini veriyorum ben elini emmesin diye sonra emziği çaktırmadan çıkartıp sütümü veriyorum bu sefer alıyor
Yani benim kızım tam doymadığı için elini yiyor

Can'ım mamanın ölçüsünü tam ayarlamazsan mamayı suyundan fazla kaçırırsanda kabız olurmuş bebekler
Dikkat ediyor musun buna

Canim tam doymuş olmuyor sanırım dediğin gibi ama memeyi niye istemiyo anlamıyorum

Canim benimkide ayni bugun sabahtan beri 3 kez yapti gaz desen o bicim pitir pitir.sicaklardan herhalde

Ben su veriyorum boyle sicaklarda sen napiyosun canim su veriyomusun?
Yok canim ya vermedim kaka cok cikmiyo birden gazla beraber az bisey kaka cikariyo suan gazida cok cikarmiyo ole surekli kaka yaparken cikiyo iste hergecen gun farkli bisey oluyo.

Kizlar bu arada benim kanamam devam ediyor kafayi yicem. Son zamanlarda pembemsi seffaf sekilde devam ediyodu bazen beyaz bol akintim oluyodu. Doktora gittim ilac verdi ornisid diye bi ilac kullanmaya vbasladim bu seferde 3 gundur normal regl kanamasi gibi kanamam basladi ilacla alakasimi var yoksa reglmi oldum bilmiyorum.napicagimi sasirdim dpktor dikislerimi kpntrol etti hepsi iyilesmis dedi daha oncede cok gittigimden hep ultrasonla muayene etti rahmimi ordada bisey yok. Bi fikri olan varmi

Canim benimde bi muddet oyle gitti ama neden fitil veriyosun 4 gune kadar normal dedi dr.fitil verme dedi. Benim oglumda 3 gunde bi yapiyodu simdi bikac gundur de fazla yapio. Mamadan oldugunu sanmam cok az veriyosun cunku. Duzen oturtmaya calisiyolar bence

Ben de iki kutu antibiyotik kullandım ama emzirmeyi hiç kesmedim. Belki de senin antibiyotik uygun değil emzirmeye tabi ama emzirme döneminde birçok seçenek var kullanılacak antibiyotik olarak.

Kızlar bebeğim tokken bile elini emiyo meme veriyorum istemiyo sonra elini emmeye devam ediyo niye ki :/

Mouse
canım bebek elini emiyorsa engellenmez aslında
Parmağını emmesine engel olunur.
Dikkatini dagitirsan elini kendi çeker sana bakar öyle emzik vermelisin veya emzirmelisin

Kızlar ya bebeğim bugün bütün gün ağladı. Bir rahatsızlığı var gibi görünmüyor. Kısa süre dikkatini çekebiliyorum ama sonra yine ağlıyor. Uyuyor uyanıyor ağlıyor. Emziriyorum emiyor ağlıyor. Konuşuyorum onunla cevap veriyor gülüyor sonra yine ağlıyor. Neden olabilir?

Mouse
canım bebek elini emiyorsa engellenmez aslında
Parmağını emmesine engel olunur.
Dikkatini dagitirsan elini kendi çeker sana bakar öyle emzik vermelisin veya emzirmelisin
Ya az az tam doyurmadan bırakıyor sonra eline yapışıyor bende elini çekip emzik veriyorum sonra emziği çıkarıp sütümü veriyorum
Dediğin gibi yaparım Can'ım

Benim bebegimde copur copur elini emiyor.
Bende ac sandim hep ya emzirdim ya mama verdim sonra baktim kusuyor acliktan degil.
Bence kesfediyor kendini .birde dikkat ettim gazini cikarmaya calisirkende hirsindan da yapiyor guc aliyor heralde.

Yarin doktor knt var iki ay bitti kuzumla

Neden olduguna bi fikrim yok canim ama belliki bi sikntisi var. Eminim hep onunla ilgileniyosundur ama hep yaninda olup sakin bi sesle konus onunla. Gecici biseydir bu miniklerin nezaman ne yapcagi belli olmuyo sen sakin ol ki oda sakinlessin

Reactions: 9ay
Kızım 2 ay 2 günlük ve bir haftadır inanılmaz salya çıkarıyor

Sizinkilerde de salya olayı var mı?

Diş çıkaracak diye korkuyorum 2 ay bitti halen daha emzirmek çok acıtıyor canımı dr gittim kullanmadığım şey de kalmadı saf zeytinyagı, kartaron yagı vs hep denedim

Aa olabilir
Emzik kullanıyor mu
Ya da elini ağzına götürüyor muCan'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…