- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.541
Sağol Can'ımMaşallah bebeğine.
Bizi daha cagirmadilar.
Sana da maşallah.
Ben 10kilo bile veremedim. 5kilo gitti benden. O da çocuk, su ve plasentadir yani.
Ben yeni hiçbirşey almıyorum.
Hala gebe etek veya gebe pantolon tunik giyiyorum bi yere gidersem.
Bazen 15dk yürüyüş yapıyorum kv evin önünde 50metrelik bi uzun alan var. Onlar bebeğe bakarken yürüyorum.
Vermesem de bari kilo almayim diyorum.
Bazen biberon istemiyor emiyor gelmiyor az geliyor sonra deli gibi biberon istiyor baya emdigi gunler.oldu yeni ogrendi aslinda bazen imkansiz almasi anlamadim bikiyor.sonra heralde bir de ise basladim.kisa sureli.Hiç bir şey olmaz ywter ki sen emzirmek iste. Sagmadigin sutler fazlaysa akar. Bir hafta bile ememse sonra emer.
Yeter ki kafannda emzirmek olsun.
O biberon istemiyor da sen öyle tercume ediyor olmayasin?
Pes eder başka çaresi olmazsa
Emer. Emme grevi yapsa da emer.
Tek çare memeyse.
Sen de o da daha rahat edersiniz.
Yapabilirsin.
Yine de sen bilirsin.
Mouse bende bi bunalimdayim bi değilim :) duş alıyorum diyorum ki bakımlı olucm o gün idare ediyorum ertesi gün yine saç baş dağınık :) sütyen rahatsiz ediyo onu bile takmiyorum Üstüm islaniyo tişört degisiyorum sürekli.saç boyama vaktim geldi kesim yapmak istiyorum ama bebeği o kadar uzun bırakamam bak bnde dertliymişim :)
ACİL HAZİRAN ANNELERİ YARDİM EDİN LÜTFEN ...((( ben 05.08.16 normal doğum yaptim bebisim 4günlük. bugun sağlik ocağina aşi için gittik. ordaki hemşire bebişimde az da olsa sarilik var dedi.1saatden 1 emzir dedi. ama bebişi uyandiramiyorum 1saatden 1.en az 2saat uyuyor. sariliği artar diyor çoook korkuyorum.ne yapmaliyim? sizin bebişlerde boyle bir durum oldu mu?nolur cevap ( uyuyamam bu gece ben
Kızlar bebişin gözleri ne zaman görür bizi ne zaman farketcek
Kondom nedir
Bazen biberon istemiyor emiyor gelmiyor az geliyor sonra deli gibi biberon istiyor baya emdigi gunler.oldu yeni ogrendi aslinda bazen imkansiz almasi anlamadim bikiyor.sonra heralde bir de ise basladim.kisa sureli.
Saolasin benim korktugum su elimde.ki suttende olmak ava giderken avlanmak uc gun sagmazsam ememezse kesilir mi acaba ?
Bu korkumdan emziremiyorum hic. Meme reddiden. cok aglarsa mama mi vrsm kasikla .az sagip kasikla mi verdem cok dolunca azicik sagmak.lazimmis galiba.
Bazen de meme dolu cocuk cigriyor almiyor napiyim sagmzsamda kesileck diye.mecbur kaliyorum tecrubeli annelere ihtiycm var
Bunu biliyodum ben lohusalıktan sonra ilkinde okunan farklı bir dua sandım sağolseker000 @history1985
Türkçesini yaziyim canım. Arapcasini alfabe olmadığı için yazmicam burda.
"Allahümme cennibneşşeydane ve cennibişşeydane mâ razegtenâ"
Bu dua okunduğunda şeytan oradan uzaklaşıyomuş eğer okunmazsa oda orada bulunuyormuş.
@HK77 canim bu her ilişki anında okunacak dua hep yani
Ben direk veriyorum Can'ım ısıtmıyorum
Canim yaa çok geçmiş olsun kiyamam oğluna ama inşallah çabucak toparlanır akrabalarının yanında unutur olanları. İnsan ne yasicagini bilmeden planlar yapıyor hep
Ilk defa duydum canım.
Euzu besmele de aynı manada değil mi hemen hemen?
Ben bio gaia kullanıyorum bitti sşimdi acaba almasamda zeytinyağını versemmi ki dedim. Kendi bahcemizden doğal hemBen direk veriyorum Can'ım ısıtmıyorum
Canım Tomris'in emzirme kampını yaptım. 1 gün yetti ama ben 3'e tamamladım. İlk gün çok zor oldu. İkimiz de ağladık ama 2. gün gayet iyi emiyordu. 20 günlük olduğu için de kolay oldu bence. Daha büyükse biraz daha uzun sürebilir@9 ay sen biberonu nasil unitturdun canim
Ben verdim faydasınıgördüm tatlımBen bio gaia kullanıyorum bitti sşimdi acaba almasamda zeytinyağını versemmi ki dedim. Kendi bahcemizden doğal hem
Canim yaaa yazik olmuş hakkatenBen bide o gece 5 kase içtim biliyor musun
Sütüm olsun diyeo geceyi hatırlamak bile istemiyorum
Gaz için mi canım?Ben verdim faydasınıgördüm tatlım
Yok tatlım kakasını yapamadığı çok fazla ıkındığı Zaman'lar veriyorumGaz için mi canım?
İnternette ben de okunuştum ama veremedim :/ dün sabah yapmıştı ondan sonra ıkın ıkın yazık bu sabah yaptı anca :/ bazı günler böyle oluyor. Ben de vereyim bari. 1 çay kaşığı mı? Asidini alıyor musunYok tatlım kakasını yapamadığı çok fazla ıkındığı Zaman'lar veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?