- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.601
Gündüzleri bizim de öyle oluyor çoğu zaman. Uyurken elini emmeye başlıyor acıkıyor. Kucağıma alıyorum konuşuyorum uyanıyor biraz ama emince uyuyor geri. Uykusu tam açılmış olmuyor sanırım. Ben uyandırmıyorum. Çünkü uyandırınnca çok huysuz oluyor.Valla saat 1den beri uyuyo uyandirmadim
Uykulu olarak emzirdim devam ediyo.uyandirmakmi gerekiyo acaba anlamadim
2 3 tutam dereotu günde 2 kez çiğ olarak tüketilecek. 2 gün bunu uyguladıktan sonra 2 gün beyaz üzüm yenecek. 2 gün sonra incir kürüne geçilecek her gün sabah ve akşam incir yenecek.2 günde bir değişmesinin sebebi vücudun alismasini önlemekmış. Konseeveler maydanoz nane sütü azaltır .arttıran yiyecekler havuç rezene sumak tere patatesBu kür tam olarak nasıl biraz anlatirmisin
Ben ya konusyorum onunla ya da kucagima alip muzik acip dans ediyorum.Kızlar uyanıkken bebeğiniz neler yapıyorsunuz onunla?
Cok kotu hissettim bu yazini okuyunca.. Annelik sadece emzirmek degil ki neden bu kadar kotu hissediyorsun kendini? Benim kizkardesimin 5 gunluk lohusayken sutu kesildi sadece mamayla buyutmek zorunda kaldi kizini. Ama oyle ilgili ki ve yegenim de o ladar sevecen ve tatli bir cocuk ki anlatamam.Sutu bol olan anneler, nasil bir duygu biraz da bize anlatinher emzirmeden sonra acaba doydu mu kaygisi olmadan bebeginizin tadini cikarmak nasil bir duygu? Yavrunuzun memeye yapistiginda sut gelmedigini fark ettigi an durup bos bakislarla etrafa baktigina sahit olmamak? Psikopat gibi her gun tartiya cikmadan bebeginizin kilo aldigindan emin olmak nasil bir duygu? Keske oglumun sutu bol bir snnesi olsaydi.. keske bu gunahsizin annesi ben degil de sutu bol birisi olsaydi.. bazen yavruma acimaktan kendimi alamiyorum.
Bend3 keyfine birakiyorum canim uyumak isterse uyusun istemezse oyaliyorum bi sekilde ama uzun uyudugunda tabi emziriyorum bizimki uyurken emiyoGündüzleri bizim de öyle oluyor çoğu zaman. Uyurken elini emmeye başlıyor acıkıyor. Kucağıma alıyorum konuşuyorum uyanıyor biraz ama emince uyuyor geri. Uykusu tam açılmış olmuyor sanırım. Ben uyandırmıyorum. Çünkü uyandırınnca çok huysuz oluyor.
Canim banyoda takilan sapkalardan var onlardan kullanabilirsin gecmis olsunKızlar ya bebeğime banyo yaptırırken genzine su kaçıyor tıkanıp kaliyor ne kadar dikkat etsemde.bugun resmen köpük geldi ve hiiii hiii dedi kaldı hızlıca sırtına vurdum birkaç kez öyle açıldı tabi ben iki göz iki çeşme annem desen aynı.basina geln önerisi olan varmı ne olur yardım edin.doktorumuzla konuştum dikkat edin geniz eti olabilir,uc ay sonunda
kbb ile gorursun dedisuperselma
Kızlar ya bebeğime banyo yaptırırken genzine su kaçıyor tıkanıp kaliyor ne kadar dikkat etsemde.bugun resmen köpük geldi ve hiiii hiii dedi kaldı hızlıca sırtına vurdum birkaç kez öyle açıldı tabi ben iki göz iki çeşme annem desen aynı.basina geln önerisi olan varmı ne olur yardım edin.doktorumuzla konuştum dikkat edin geniz eti olabilir,uc ay sonunda
kbb ile gorursun dedisuperselma
Benimki en gec 6da uyaniyor ve dedigin gibi 1 e kadar kisa kisa uyuyor yada hic uyumuyor. Bi kac gundur erken yatirmaya çalışıyorum . insallah alışır ya hem kendi iyi dinlenirKızlar Bebeğinizin ogleden sonra ve akşam erken uyumasini istiyorsanız sabah erken kaldırın ve ogleye kadar kısa kısa uyusun.
Uzun uyutmak için uğraşmayalim.
Ağlamasın ama konuşmains karşılık bulsun
, seyredecegi şeyleri izlemesi sağlayalım
Sıkıldığını düşünürseniz tv veya radyonun sesini açık tutun veya youtube açın.
Konuşmaları dinleyin.
En az 2 sene tv izlemesinler. Ama dinlesinler.
Canim oglun kac gunluk?? Benimki 43 gunluk ben de almayi dusunuyorum ama karar veremedim daha.Kızlar dönemce için daha erken mi :/ benim oğlum korktu
Valla saat 1den beri uyuyo uyandirmadim
Uykulu olarak emzirdim devam ediyo.uyandirmakmi gerekiyo acaba anlamadim
superselma canım emzik verme konusunda ne düşünüyorsun :) çevremde bazıları verme diyor bazıları ver. Şaşırdım ne yapsam :/
Kızlar ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum elektrikli otomatik sallananlardan. Almak isteme nedenim bebeğim gündüz devamlı kucağımda kendime biraz alan yaratmak istiyorum. Ama esim geç kaldık diyor bebeğim 3 aylık oldu. Artik kendi kendine oynamaya baslar mi. Geçmi acaba kullanamazsam diye cekiniyorum boşa para mi harcamış olurum.
Sutu bol olan anneler, nasil bir duygu biraz da bize anlatinher emzirmeden sonra acaba doydu mu kaygisi olmadan bebeginizin tadini cikarmak nasil bir duygu? Yavrunuzun memeye yapistiginda sut gelmedigini fark ettigi an durup bos bakislarla etrafa baktigina sahit olmamak? Psikopat gibi her gun tartiya cikmadan bebeginizin kilo aldigindan emin olmak nasil bir duygu? Keske oglumun sutu bol bir snnesi olsaydi.. keske bu gunahsizin annesi ben degil de sutu bol birisi olsaydi.. bazen yavruma acimaktan kendimi alamiyorum.
Kızlar dönemce için daha erken mi :/ benim oğlum korktu
Kizlar bugun 43 gunluk olduk. 81.5 kg ile doguma gitmistim 66 kg oldum. 60kg ile hamile kalmama ragmen hedefim evlilik oncesi kiloma dusmek. Yani 10kg daha verip 56kg olmak tekrar.
Sizce bu hizda kilo vermeye devam eder miyim, ne kadar zaman alir bu 10kg vermek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?