2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim ben yüzüne su tutmuyorum elimi yıkayıp siliyorum bikackere yikanmazmis zaten bol suyla ne kiri var onun annesi. Çok geçmişolsun bu arada

Dökerken eşzamanlı sıyiracaksin yüzünü yukardan aşağıya. Suyla ayni anda hızlı hızlı 2kere. Elinden sonra su olmayacak yani. Bi suyla bi hemen sonra iki kere oluyor.

Biz yüzü yukari bakarken sampuanlayip az az suyla yüzüne gelmeden elimizle engel olarak duruluyoruz.
Yüzünü elimizle siliyor gibi temizliyoruz.
En son çıkarken yüzü yere bakarken durularken dediğim gibi yapiyoruz.
Bi de eşimin eli büyük ya yüzüne su gitmiyor iyi kapatıyor.

Bence banyo şapkasını al için rahat olsun

Canim bizde dikkat ediyoruz ama kaçıyor yıne de hatta içmeye yalamaya çalışıyo suyu.banyo şapkası duymamistim ama iyiymiş

Canım ben de 25 kilo almıştım. Geriye 5 kilo kaldı. 61 kiloyum. Ama eskisi gibi hızlı veremiyorum artık. Yani kilo vermek bu hızda devam etmiyor. Yaklaşık 3 haftadır 61im. Kilo almasam yine iyi. İlerleyen zamanda spora başlayınca gider onlar da diyorum.

Canim bizde dikkat ediyoruz ama kaçıyor yıne de hatta içmeye yalamaya çalışıyo suyu.banyo şapkası duymamistim ama iyiymiş
Biz civilbebeden aldik banyo şapkası ama kullanamadik maalesef buyuk geliyo bebisin kafasina. O yuzden yenidogan şapkasi mi diye kontrol edip almak lazim

Biz civilbebeden aldik banyo şapkası ama kullanamadik maalesef buyuk geliyo bebisin kafasina. O yuzden yenidogan şapkasi mi diye kontrol edip almak lazim
Canım onların çıtçıtlı ayarlı olanları var. Kulak kapatan kısmı da var hatta. Kullanmadım ben henüz ama.

@9ay Mouse kızlarrrr bu çocukları nasıl gunduz 2-3 saat uyutuyosunuz delircem ya formülü ne
Can'ım benimkide öyle her öğlen iki üç uyuyor değil ama
Kızım öğlen uyandığında önce altını değiştiriyorum biraz karnını doyuruyorum sonra zıplatıyorum dans ediyorum kızımla birlikte . Sürekli hareket halinde oluyor oyun halısına koyuyorum oyuncakları elletiyorum
Ana kucağına koyuyorum
Ve bol bol konuşuyorum sonra yatağına koyuyorum dönencesini açıp sakinleşiyor son bi kez karnını doyurup emziğini veriyorum uyuyor

Elbette annelik emzirmekten ibaret degil. Ama su haftalarda en onemli konu bebegin beslenmesi ya da bana oyle geliyo. Halbuki bebeklerimizin bize her yonden ihtiyaci var cok haklisin. Kimseye karamsarlik asilamak istemem sadece zaman zaman bunaliyoruz.. Allahim bebegimi ve beni birbirimizden ayirmasin.
falling_water canım analık emzirmekten ibaret değil sütü olup memesi bozulmasın alkol alabilsin diye mama verenler var. Analık benlikten cıkmak sevgiyle sefkatle bakmak yavruya
Onlari zaten hic anlamiyorum neyse buyuk konusmayayim herkesin kendi tercihi sonucta. Allah hepimize yavrularimiza karsi sonsuz sabir ve sefkat gostermeyi nasip etsin..
Gece uyuyor sikinti yok gunduz kisa kisa uyuyor bu da doymadigini dusunduruyor ister istemez.. rezeneyi aksamlari yatmadan iciyorum beni de rahatlatiyor.
Bebegi yanimda yatiramiyorum cunku yatarak emzirmeyi bi turlu beceremedim hic rahat edemiyorum. Gogsum cok ufak benim ondan sanirim. Uc saat ayni memeyi nasil veriyosun sut azaldikca cildirmiyo mu? Denemek isterim fakat biraz cesaret lazim..

Evdeyken vermiyorum zaten canım. Bir şekilde oyalıyorum mızırdanınca. Çay bahçesine ya da bir arkadaşa gittiğimde verdim birkaç kez. Çok vermek istemiyorum aslında. Annemle kv ye kalsa evdeyken bile en güzel susturucu emziği ver diyorlar :):) çok vicdansızca geliyor :)

Can'ım direk kafasın su dökme kafasını hafif aşağıya eğdirt
Elini kafasının üstünde tut annen su döktüğünde sende elinde sağ sola silkele elini direk su fazlaca dökülmesin
İnşallah anlatabildim

Canım ben 1buçuk saatten 2ye sonra 2bucuga sonra 3saate çıkardım.
Çünkü yagli sut sonra gelir.
Önce sulu karbonhidratli sonra mineralli sonra yağlı süt gelir.

Ayrica küçük memelerin daha çok sütü olur. memenin yağ dokusu değil süt bezeleri önemli. Süt ordan geliyor. Yağlar kocaman gösteriyor.
Yan yatarken bebeği ince bi yastığın üzerine koyabilirsin. Veya bi battaniyeyi gerekli kalınlıkta katlayıp üzerine terlemesin diye katlanmış kalın çarşaf serebilirsin. Internette görseller bulabilirsin umarim faydası olur.
Sırtüstü yatarak da emzirebilirsin o da yüzüstü emer

emerken tuttukca masajla uyarılmış olduğundan küçük memelerde daha çabuk üretildiğini soyleyen bile var.

Süt emerken üretilir. Bundan dolayı rahat ol. Kafanı rahatlat ve dediğimi dene.
Sureyi gün be gün uzat.

Gündüz bizimki de az emiyor ve resmen sünüyor memeler. Belki oyun veya gezmek istiyor laf istiyor başka insanlar istiyor. Artık hep emme dönemi geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…