- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.621
Bi hiz iiydi ya :)) biraz daha devam etseydi keske.Ayda 2kgdan 5ay :)
Ayda bir kilodan 10ay :)
55 günlük canım alma bence bize hediye grldi korktu kaldırıcsz şimdiCanim oglun kac gunluk?? Benimki 43 gunluk ben de almayi dusunuyorum ama karar veremedim daha.
PrezervatifKondom nedir
Canim ben yüzüne su tutmuyorum elimi yıkayıp siliyorum bikackere yikanmazmis zaten bol suyla ne kiri var onun annesi. Çok geçmişolsun bu aradaKızlar ya bebeğime banyo yaptırırken genzine su kaçıyor tıkanıp kaliyor ne kadar dikkat etsemde.bugun resmen köpük geldi ve hiiii hiii dedi kaldı hızlıca sırtına vurdum birkaç kez öyle açıldı tabi ben iki göz iki çeşme annem desen aynı.basina geln önerisi olan varmı ne olur yardım edin.doktorumuzla konuştum dikkat edin geniz eti olabilir,uc ay sonunda
kbb ile gorursun dedisuperselma
3 ayini doldurana kadar bekliyim o zaman.55 günlük canım alma bence bize hediye grldi korktu kaldırıcsz şimdi
superselma canim okadar dikkat ediyoruz ki defalarca izledim o videolar i ama genede kaçıyor nasıl olduğunu anlamadım.yuzu yere bakiyor azar azar döküp yüzünü siliyorum ve engelliyorum ağzına kaçmasını.daha nasıl dikkat edilir anlamadım.artik oğlunu yikamaktan korkar oldum.dIrsordun saol canim bakayım internetten nasıl birsey
Canim bizde dikkat ediyoruz ama kaçıyor yıne de hatta içmeye yalamaya çalışıyo suyu.banyo şapkası duymamistim ama iyiymişKızlar ya bebeğime banyo yaptırırken genzine su kaçıyor tıkanıp kaliyor ne kadar dikkat etsemde.bugun resmen köpük geldi ve hiiii hiii dedi kaldı hızlıca sırtına vurdum birkaç kez öyle açıldı tabi ben iki göz iki çeşme annem desen aynı.basina geln önerisi olan varmı ne olur yardım edin.doktorumuzla konuştum dikkat edin geniz eti olabilir,uc ay sonunda
Gorulme sikligi artmis aklm karisto ama bnde uptrmicamBen de kesinlikle yaptırmayacağım. Gerek yok. Bağırsak düğümlenmesi gibi bir riski var. %90 2 gün ishal olup atlatır. En kötü hastanede sıvı alır. Bu da en kötü senaryo.
Canım ben de 25 kilo almıştım. Geriye 5 kilo kaldı. 61 kiloyum. Ama eskisi gibi hızlı veremiyorum artık. Yani kilo vermek bu hızda devam etmiyor. Yaklaşık 3 haftadır 61im. Kilo almasam yine iyi. İlerleyen zamanda spora başlayınca gider onlar da diyorum.Kizlar bugun 43 gunluk olduk. 81.5 kg ile doguma gitmistim 66 kg oldum. 60kg ile hamile kalmama ragmen hedefim evlilik oncesi kiloma dusmek. Yani 10kg daha verip 56kg olmak tekrar.
Sizce bu hizda kilo vermeye devam eder miyim, ne kadar zaman alir bu 10kg vermek??
Biz civilbebeden aldik banyo şapkası ama kullanamadik maalesef buyuk geliyo bebisin kafasina. O yuzden yenidogan şapkasi mi diye kontrol edip almak lazimCanim bizde dikkat ediyoruz ama kaçıyor yıne de hatta içmeye yalamaya çalışıyo suyu.banyo şapkası duymamistim ama iyiymiş
Canım o dönence korkutmuştur belki. Benim oğlum oyalanıyor dönencede. 58 günlük. Odayı toparlarken onu açıyorum izliyor dikkatli dikkatli. Bazen uyuyakaldığı da oluyor.Kızlar dönemce için daha erken mi :/ benim oğlum korktu
Canım onların çıtçıtlı ayarlı olanları var. Kulak kapatan kısmı da var hatta. Kullanmadım ben henüz ama.Biz civilbebeden aldik banyo şapkası ama kullanamadik maalesef buyuk geliyo bebisin kafasina. O yuzden yenidogan şapkasi mi diye kontrol edip almak lazim
Citcitlarini en kucugune ayarlamamiza ragmen buyuk geliyo:). Aynen kulagi kapatiyo ama kafasina buyuk geldigi icin kullanamadik maalesefCanım onların çıtçıtlı ayarlı olanları var. Kulak kapatan kısmı da var hatta. Kullanmadım ben henüz ama.
Belki bizimki de büyüktür hiç denemedim ben de :) bakayım yarınki banyosunda bi :):)Citcitlarini en kucugune ayarlamamiza ragmen buyuk geliyo:). Aynen kulagi kapatiyo ama kafasina buyuk geldigi icin kullanamadik maalesef
Can'ım benimkide öyle her öğlen iki üç uyuyor değil ama
Elbette annelik emzirmekten ibaret degil. Ama su haftalarda en onemli konu bebegin beslenmesi ya da bana oyle geliyo. Halbuki bebeklerimizin bize her yonden ihtiyaci var cok haklisin. Kimseye karamsarlik asilamak istemem sadece zaman zaman bunaliyoruz.. Allahim bebegimi ve beni birbirimizden ayirmasin.Cok kotu hissettim bu yazini okuyunca.. Annelik sadece emzirmek degil ki neden bu kadar kotu hissediyorsun kendini? Benim kizkardesimin 5 gunluk lohusayken sutu kesildi sadece mamayla buyutmek zorunda kaldi kizini. Ama oyle ilgili ki ve yegenim de o ladar sevecen ve tatli bir cocuk ki anlatamam.
Nolur anneligi emzirmeye indirgeyip kendini uzme, ona en iyi gelecek olan sey sensin. Sutun olsa da olmasa da.
Onlari zaten hic anlamiyorum neyse buyuk konusmayayim herkesin kendi tercihi sonucta. Allah hepimize yavrularimiza karsi sonsuz sabir ve sefkat gostermeyi nasip etsin..falling_water canım analık emzirmekten ibaret değil sütü olup memesi bozulmasın alkol alabilsin diye mama verenler var. Analık benlikten cıkmak sevgiyle sefkatle bakmak yavruya
Gece uyuyor sikinti yok gunduz kisa kisa uyuyor bu da doymadigini dusunduruyor ister istemez.. rezeneyi aksamlari yatmadan iciyorum beni de rahatlatiyor.Yok canım öğleden sonraları uzun bi uyusun uyandırma. Gece uykusundan once kısa kısa uyusun ki sonra da gece deliksiz uyusun
Bence buna sen karar verirsin.
İhtiyacın varsa çok zorlaniyorsan ya da çalışacaksan alıştır.
Benim eşim şimdi evde. Çalışsa da sabahci olacak. Ben o yüzden vermeyeceğim.
Doğal büyüsün istiyorum.
Digerlerinde verdim ama 6
aylık olmadan diş çıkarınca almadilar.
3-4ay kullandım yani.
Bebegin kac kilo?kaç kiloluk alacaksın?
Arkadaşım fisher price inkini internetten 2.el aldı.
Kendi cocuklari yegenleri derken 4Çocuk büyüttü 2.eldi bi de.
9kiloya kadar diyordu ama o en yavas ayarda 11kgya kadar kullandı cok memnun kaldi. 11kg olana kadar nerden baksan en az 9ay Kullanırsın. Bence al pişman olmazsin. Fisher price harikaydı.
Sen karar ver. Ben evin içinde araba kullanıyorum. Nereye gitsem yanımda.
Tatlım moralini niye bozuyorsun? Dönem dönem azalsa da
uyku, su , mutluluk ve emzirmek sütunu arttırır. Gece yanında yatır. Emzik gibi emsin uykusunda. Bak zamanla nasıl çoğalacak. Bi de bi memeyi 3 saat emzir boş gibi olsa da emzik gibi emsin . O surede diğeri dolar. Acikmış olur ve dolu memeyi emer.
Çok huzursuz mu uyuyamiyir mu?
Sütünden ya da rezene iyi uyutur rezene çayindan bi kaç kaşık ver uyusun uykudunda emzir.
Yeterki iste canım benim.
Kafana yaz. Benim sütüm benim benene özel diye. Obez değil de ince uzun olacak belki. Teyzemin kızı az emmiş. Ama 1.78cm
Benimki de korktu
Evdeyken vermiyorum zaten canım. Bir şekilde oyalıyorum mızırdanınca. Çay bahçesine ya da bir arkadaşa gittiğimde verdim birkaç kez. Çok vermek istemiyorum aslında. Annemle kv ye kalsa evdeyken bile en güzel susturucu emziği ver diyorlar :):) çok vicdansızca geliyor :)Yok canım öğleden sonraları uzun bi uyusun uyandırma. Gece uykusundan once kısa kısa uyusun ki sonra da gece deliksiz uyusun
Bence buna sen karar verirsin.
İhtiyacın varsa çok zorlaniyorsan ya da çalışacaksan alıştır.
Benim eşim şimdi evde. Çalışsa da sabahci olacak. Ben o yüzden vermeyeceğim.
Doğal büyüsün istiyorum.
Digerlerinde verdim ama 6
aylık olmadan diş çıkarınca almadilar.
3-4ay kullandım yani.
Bebegin kac kilo?kaç kiloluk alacaksın?
Arkadaşım fisher price inkini internetten 2.el aldı.
Kendi cocuklari yegenleri derken 4Çocuk büyüttü 2.eldi bi de.
9kiloya kadar diyordu ama o en yavas ayarda 11kgya kadar kullandı cok memnun kaldi. 11kg olana kadar nerden baksan en az 9ay Kullanırsın. Bence al pişman olmazsin. Fisher price harikaydı.
Sen karar ver. Ben evin içinde araba kullanıyorum. Nereye gitsem yanımda.
Tatlım moralini niye bozuyorsun? Dönem dönem azalsa da
uyku, su , mutluluk ve emzirmek sütunu arttırır. Gece yanında yatır. Emzik gibi emsin uykusunda. Bak zamanla nasıl çoğalacak. Bi de bi memeyi 3 saat emzir boş gibi olsa da emzik gibi emsin . O surede diğeri dolar. Acikmış olur ve dolu memeyi emer.
Çok huzursuz mu uyuyamiyir mu?
Sütünden ya da rezene iyi uyutur rezene çayindan bi kaç kaşık ver uyusun uykudunda emzir.
Yeterki iste canım benim.
Kafana yaz. Benim sütüm benim benene özel diye. Obez değil de ince uzun olacak belki. Teyzemin kızı az emmiş. Ama 1.78cm
Benimki de korktu
Can'ım direk kafasın su dökme kafasını hafif aşağıya eğdirtKızlar ya bebeğime banyo yaptırırken genzine su kaçıyor tıkanıp kaliyor ne kadar dikkat etsemde.bugun resmen köpük geldi ve hiiii hiii dedi kaldı hızlıca sırtına vurdum birkaç kez öyle açıldı tabi ben iki göz iki çeşme annem desen aynı.basina geln önerisi olan varmı ne olur yardım edin.doktorumuzla konuştum dikkat edin geniz eti olabilir,uc ay sonunda
Elbette annelik emzirmekten ibaret degil. Ama su haftalarda en onemli konu bebegin beslenmesi ya da bana oyle geliyo. Halbuki bebeklerimizin bize her yonden ihtiyaci var cok haklisin. Kimseye karamsarlik asilamak istemem sadece zaman zaman bunaliyoruz.. Allahim bebegimi ve beni birbirimizden ayirmasin.
Onlari zaten hic anlamiyorum neyse buyuk konusmayayim herkesin kendi tercihi sonucta. Allah hepimize yavrularimiza karsi sonsuz sabir ve sefkat gostermeyi nasip etsin..
Gece uyuyor sikinti yok gunduz kisa kisa uyuyor bu da doymadigini dusunduruyor ister istemez.. rezeneyi aksamlari yatmadan iciyorum beni de rahatlatiyor.
Bebegi yanimda yatiramiyorum cunku yatarak emzirmeyi bi turlu beceremedim hic rahat edemiyorum. Gogsum cok ufak benim ondan sanirim. Uc saat ayni memeyi nasil veriyosun sut azaldikca cildirmiyo mu? Denemek isterim fakat biraz cesaret lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?