2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim yatmadan once ne kadar emiyorki o kadar saat acikmiyor. Benimki 5 10 dk emdigi icin hemen acikiyor ve sık uyaniyor (

Uyumadan önce uzun süre mesela son 3saat ayni memeyi veriyorsun değil mi canım?
Yağlı sütü emiyor değil mi?
Sonra da gazı çıkıyor mu biraz dolaştiriyor musun yatirmadan önce?

Öncelikle moralıini yüksek tut ve uyumayı ihmal etme Can'ım
Ev işlerini vs bırak bebeğin uyuduğun an karnını doyur uyu
Çok Sağol canım , tekim maalesef ve gergin olmasa 2 güne bir misafir geliyor , keşke toplu bir kerede gelseler :))) mecburen ev işini eşim geldiğinde yapıyorum gündüz hiçbirşey yapamıyorum yarım saat uyursa hemen bir sebze yemeği , bugun Öğlen işyerinden çağırdım , 1 saat uyudum sütümü bi sağdım yarım saat sonra 40 Cc çıktı , nasıl mutlu oldum anlatamam :))

Çok Sağol canım , gerçekten halimize binlerce kez şükür , çok uykusuzım yani gün içerisinde 15 dk -1 saat ara ara uyuduğum oluyor ama yetmiyor 2 saat deliksiz uyumayı özlemişim , bu akşam Nöbeti eşime devredeceğim , zaten doğum iznine bile 1 gün ayrıldı , c.tesi pazar derken 3 gün durdu , sanırım uykusuzluk bende depresyon yaptı

Bugünden itibaren yok gaz yaparmış yok yememeliyim demeyeceğim canım ne isterse yedim , biraz daha mutluyum , abur cubur hamur işi yemekten bıkmıştım , teşekkurler

Çok Sağol canım Dediğin gibi ben onlara devam edeyim :) beynim artık error modunda maalesef. Huysuz ama çok tatlı ve Nazlı bir bebekle uğraşmak zor oluyor, birde Haftasonu Kv deydik, sinir katsayım Yükseldi maalesef onu da kafaya taktım galiba , bugun daha iyiyiz kendisi emmek istedi Öğlen 3 defa Aldı Allah'a şükür :)

Çok Sağol canım , yazdıklarını 2 defa okudum , zaten bir daha içmedim , o sigarada 2 gün önceki misafirlerimiz unutmuş oradan aldım , çöpe attım sigarayı :)) yoksa hepsini içebilirdim :))

emy0364 biberonu nasil tutuyorsun? Bebegin dik durmasi lazim biberonun da yere paralel olmasi lazim biberonla icerken efor sarfetmesi icin
Canım meme pozisyonunda tutuyorum zaten nasıl bir bebekse azıcık eğeyim biberonu eliyle kaldırıyor ...biberonu kendisi tutuyor ben destekliyorum sadece ilk Doğduğu günden beri öyle ...

Pompa kampını denedim olmuyor canım , kızım uyumuyor bazen sadece benim veya elimin kucağında rahat ediyor , buraya zaten pompa yapabildiğim onun uyuduğu anlarda yazBilşyorum :)))

Çok Sağol canım her hafta yeni bir başlık alıyorum. Philips aventin yenidoğan başlığını kullanıyoru heralde 4 kere aldık içinden 2 tane çıkıyor ... Benim sütüm çok azalmışto canım , bu aralar misafir çok geldiğinden suyu ihmal etmişim , dün Kabızdım çünkü , ilk defa hamilelikten sonra kabız oldum , birde uykusuzluk maalesef , 1 saat deliksiz uyusam bile 2 kat artıyor , o çayları hiç sevmiyorum mecburen tekrar başlayacağım

Valla saat 1den beri uyuyo uyandirmadim
Uykulu olarak emzirdim devam ediyo.uyandirmakmi gerekiyo acaba anlamadim
ben 3 saatten uzun uyutmam diye düşünmüştüm ki 2.5 saatte uyandı yine. Gece ile gündüzü karıştırır canım daha uzun uyursa. Bence uyandır.

9ay @Gizlifidan kızlarrrr bu çocukları nasıl gunduz 2-3 saat uyutuyosunuz delircem ya formülü ne
gün içinde bir kere 2.5 saat uyuyor, diğer uykuları 20-40 dk arasında değişiyor. Uyanıkken yorulmasını sağlıyorum. Sürekli ilgileniyorum. Konuşma, dans etme, spor yaptırma, balkona çıkma ve güneşlenme, tiny love ana kucağında oynama, kartlara bakma, ritim tutma, evin içinde gezme vs...Esner esnemez tempoyu düşürüyorum canım. zaten gözleri kapanmaya başlayınca hemen odaya geçip ninni söylüyorum. Bir de uyurken hafif bir kundak yapıyorum.

Düzen şu şekilde:
Uyan
Emzir ve alt değiştir (çok aç değilse alt değiştir ve emzir)
Oyun
Yeniden emzir
Ninni ile uyut

Uyanık kaldığı süre max 2 saat.

Canim yatmadan once ne kadar emiyorki o kadar saat acikmiyor. Benimki 5 10 dk emdigi icin hemen acikiyor ve sık uyaniyor (
Benimki de kısa ama peş peşe emiyor. Mesela 9'da yatacak ya son 2 saat 3-4 kere emiyor. Ama bence acıkıyor. Uyandığında ağlıyor mesela. Acilen meme vermem gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…