- 15 Eylül 2015
- 1.150
- 1.145
- 83
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.661
Yok canim 28ağustos bizim tatil. Insallah guzel gecer bebekle tatil. Biraz tedirginlik var haliyle ilk cocuk oluncaIyi canım maşallah yavruna
Bundan sonra daha yavaş kilo alacaklar.
Bu arada tatile gittiniz mi?
Uzun derken hangi uzun :) diyorum ya bikac gundur gündüz yarım saat 20dk ara ara odaSabah çok uzun uyutma canım. Kisa kısa uyusun
:)))) olabilir diyecem ama tek hekimdi o zaman :)))Yoksa utandı mı?
Ayıp olur falan gibilerden :)
canım ancak hasta birinin dışkısının bulaştığı bir şeyin bir şekilde bebeğin ağzına girmesi ile bulaşır. Hijyene çok dikkat edersen bir şey olmaz Allah'ın izniyle.Gorulme sikligi artmis aklm karisto ama bnde uptrmicam
benimki de korktu. Erken demek ki :)Kızlar dönemce için daha erken mi :/ benim oğlum korktu
Canım meme pozisyonunda tutuyorum zaten nasıl bir bebekse azıcık eğeyim biberonu eliyle kaldırıyor ...biberonu kendisi tutuyor ben destekliyorum sadece ilk Doğduğu günden beri öyle ...
Milkplus denedin mi ben de baya ise yaradi uzumlusu.cok guzelPompa kampını denedim olmuyor canım , kızım uyumuyor bazen sadece benim veya elimin kucağında rahat ediyor , buraya zaten pompa yapabildiğim onun uyuduğu anlarda yazBilşyorum :)))
Kızlar dönemce için daha erken mi :/ benim oğlum korktu
Bebegin kac kilo?kaç kiloluk alacaksın?
Arkadaşım fisher price inkini internetten 2.el aldı.
Kendi cocuklari yegenleri derken 4Çocuk büyüttü 2.eldi bi de.
9kiloya kadar diyordu ama o en yavas ayarda 11kgya kadar kullandı cok memnun kaldi. 11kg olana kadar nerden baksan en az 9ay Kullanırsın. Bence al pişman olmazsin. Fisher price harikaydı.
Sen karar ver. Ben evin içinde araba kullanıyorum. Nereye gitsem yanımda.
superselma canim okadar dikkat ediyoruz ki defalarca izledim o videolar i ama genede kaçıyor nasıl olduğunu anlamadım.yuzu yere bakiyor azar azar döküp yüzünü siliyorum ve engelliyorum ağzına kaçmasını.daha nasıl dikkat edilir anlamadım.artik oğlunu yikamaktan korkar oldum.dIrsordun saol canim bakayım internetten nasıl birsey
Kizlar benim bebis bugun tam 2.ayı bitti.
Anne sutu aliyo ve suana kadar aylik 900gram aldi ve suan tam 5kg. Doktor iyi dedi ama yinede emin degilim. Sizinkiler nasil kilo alımı?
Yok canım denemedim , onada bakayım olmazsaMilkplus denedin mi ben de baya ise yaradi uzumlusu.cok guzel
Maşallah yavruşa düzelecek emin ol sen iyi ol ki o da iyi olsun benim Dr pazartesi kayinvalide geliyor bakalım neler olacak :)Çok Sağol canım Dediğin gibi ben onlara devam edeyim :) beynim artık error modunda maalesef. Huysuz ama çok tatlı ve Nazlı bir bebekle uğraşmak zor oluyor, birde Haftasonu Kv deydik, sinir katsayım Yükseldi maalesef onu da kafaya taktım galiba , bugun daha iyiyiz kendisi emmek istedi Öğlen 3 defa Aldı Allah'a şükür :)
Maşallah yavruşa düzelecek emin ol sen iyi ol ki o da iyi olsun benim Dr pazartesi kayinvalide geliyor bakalım neler olacak :)
benim bebiş 87 günlük. 2-3 haftadır kullanıyoruz.
6 kilo civarında canım. bende tutumluanne sahibindene falan bakıyorum sıfırına çok para veririm kullanamam üzülürüm diye düşündüm. superselma birşey daha soracaktım benim kuzu 3 hafta erken doğdu normalde haziran olması gerekirken mayısta doğdu. ben gelişimini takip ederken doğduğu ay olan mayıs bebeklerini mi yoksa 3 haftasını dışarda doldurdu diye düşünerek haziran bebeklerini mi baz almalıyım acaba.
bende dün kaçırdım ağladı biraz
gayet güzel almış aylık 600 gramın üzeri isteniyor zaten.
Ben uyutamıyorum maalesef ... Uyumuyor hep oyalanmak istiyor , kendisiyle konuşulmasını istiyor , bilmiyorum şimdiden şımarık alıştırdık galiba !
Uzun derken hangi uzun :) diyorum ya bikac gundur gündüz yarım saat 20dk ara ara oda
:)))) olabilir diyecem ama tek hekimdi o zaman :)))
canım ancak hasta birinin dışkısının bulaştığı bir şeyin bir şekilde bebeğin ağzına girmesi ile bulaşır. Hijyene çok dikkat edersen bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Adem gunes onerisi ne kizBen sadece verem aşısını yaptırdım hepsi birden ağır diye. Onda da babası tuttu başında ben Adem Güneş önerisiyle tutmadım. Ama aşıyı yanlış ve fazla doz yaptıkları için diğerlerine hiç götüresim yok. İyi bir doktor bulana kadar götürmeyeceğim. Ateşini kontrol et canım. Biraz çıkabilir. Doktor kaça kadar bekleyeceğini ve hangi ilacı vereceğini söyledi mi?
Ya ben çok üzülüyorum
Ne şeker yiyorum ne de tuz ama karnım 5-6 aylık gibi oldu belim de ağrıyor bir haftadır ama hala adet olmadım bu göbekten Nasıl kurtulucam
?? Tabi ki çok iyi. Biz 25 günde 400 gram almışız 2.ayında 4200 gram ve doktor hala mama önermedi.Kizlar benim bebis bugun tam 2.ayı bitti.
Anne sutu aliyo ve suana kadar aylik 900gram aldi ve suan tam 5kg. Doktor iyi dedi ama yinede emin degilim. Sizinkiler nasil kilo alımı?
Boşver ye çünkü yemesen de aynı bir şey olduğu yok yani O kadar az yiyorum ki sadece akşam yemeğim güzel sağlıklı gerisi boş ama bı kilo neden hala gitmiyor delircem.Hiç sorma canım ya benim de iyice şişti.
Ben kilo aldım bi de
Unlu gıdalar sisiriyor beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?