2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Can'ım ikinci el anakucağı bakacaksan bebecruz a bak orda fazlasıyla seçenek var
Bende bebeğimin eğitici oyuncaklarını ordan alacağım baya temiz ve çok çeşit oyuncak var

Kızlarr ben bi sene sonra tekrar hamile kalmak istiyorum kardeşi olsun birlikte buyusunler diye ama 71 gün oldu hâlâ karnım kaşıklarım çok agriyo bazen kitlenip kalıyorum ne olacak bu halim hem istiyorum hem korkuyorum bu sezaryen yaktı beni

Adem gunes onerisi ne kiz

Adem güneşi takip etmeni ve kitaplarını okumani tavsiye ederim. 4 çocuk babasi bi adam ve gercekten çocukları harikaymış.

Onun tavsiyesine göre aşı yapılırken baba ilgileniyor. Sonra anne sakinlestiriyor. Bebeğin anneye güveni sarsilmasin
Temel güvene karşı güvensizlik olmasın diye.

selahattin yaylamaz'in "aile terapisti"
Ve bruce d. Perrynin "köpek gibi büyütülmüş çocuk"
Kitaplarını da tavsiye ederim.

Boşver ye çünkü yemesen de aynı bir şey olduğu yok yani O kadar az yiyorum ki sadece akşam yemeğim güzel sağlıklı gerisi boş ama bı kilo neden hala gitmiyor delircem.

Hareket edemiyorum, ben pek az yürüyorum ve çok öğün yapıyorum.
Iki güne bi fırın çalışıyo
Pilates için de erken.

Bir ay daha sabret karın ağrın geçer de kitleniyorum derken neyi kastettin canım?
Kramp mı giriyor? Neden acaba, Bi mineral eksikligi olmasın?

emy0364 canım baştan soylesene kv sendromu atlattığını :)
Ben de geçen hafta uyuz oldum. Ne o memen bomboş ne emihor o çocuk
Karpuzun suyundan ver o memede ne var ki, dedi. 5gün gitmedim. Hemen ayarlarını topladı.
Gerçi benim kız karpuz kokusu duyunca bağırıyor emmiyor. Azcik suyundan yalatıyorum gülüyor. Eşim de kızıyor ama o da diyor bu karpuz istiyor diye. O uyanikken yememeye çalışıyorum.
Bi de bebeğe disiplin 9.aydan sonra verilmeye başlanır. Sen şimdilik ciddi mimiklerini de göster severken..

Son düzenleme:
Ha sen bi ay sonra karın agrin geçer mi demek istemistin sanki hiç gecmicek gibi geliyor bana hele geçen gün öyle bir ağrı girdi ki sağ kasigima tamam dedim apandisit ama korkumdan hastaneye gitmedim ameliyat edecekler diye öyle iki gün cektim annem sürekli sacmalama kalk böyle durulmaz dedi geçsin diye de birşeyler yaptık tabi hep yattım ama doktora gitmedim gecincede çok sevindim apandisit degilmis diye acaba neden oldu ki dedim sonra superselma

canım ancak hasta birinin dışkısının bulaştığı bir şeyin bir şekilde bebeğin ağzına girmesi ile bulaşır. Hijyene çok dikkat edersen bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Yok canim ya oyle anlatmadilar kac kisiyle gorustum havadaki nefesle bile bulasip evdekilere bile gecermis

superselma cnm seni ruyamda gordum
Artik o kadar yer etmissin bende ve eminim buradakilerde.
Tecrubelerin bize isik oluyor harikasin gercekten. Burda olup paylasimlarin icin tesekkur ederim.
Ruyamda senin face hesabini buluyorum. Mutlaka eklim harika bir kadin diyorum hemde senin ve cocuklarin fotolarina bakarim diyorum.merak ediyorum sizi Ama sen coktan sosyal medyada fenomen olmussun blogcuanne gibiymissin. Diorum ne sansliyiz bizim forumda superselma diyoruum :)

Mouse @taze_anneee H history1985 superselma dlrsordn kızlar tesekkur ederim cevabınız için aslında sizlerin dediği gibi yapıyorum ama bundan sonra biraz daha dikkat edeceğim,ve sabah ilk işim yıkama şapkası almak olacak.yoksa gerçekten bebeğimi yikayamaz hale geleceğim..Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin çok zor.

Uyku için birilerini bulmak zorundasın canım. Annem hep benimleydi ama panik atağı alevlendi doğumumla ,ben de kayinvalidem ve görümcem gelince iyice doyurup, ılık bir duş alıp, kulak tıpalarını takıp klimalı yatak odasına kapanıyordum. Gece gündüz farketmez. Eşim de çok destek oldu. Evde misafir varken uyuması lazım diyip beni yolluyordu içeri. Az geldiği için sinirleniyor uğraşmıyor bebeğin, ona yardımcı olmalısınız. Seni bir şekilde uyutmalılar. Arkadaşlarından da destek isteyebilirsin, artık kim varsa. Uyku acayip artırıyor.

Ben gebeliğimde dinletirdim. Bebeklerin en sevdiği enstrüman ney, en sevdikleri makam da acemaşiranmış :)

@

Ay Canımbenim ya sağol
Sabah uyanıp böyle bi mesaj görmek çok iyi hissettirdi :) sana özelden resim yolluyorum

Son düzenleme:
Kızlar günaydın. Dün öğlen oğlum ateşlendi, dolipran şurup verdik, gece boyu Ateş 38 seyrinde dolaştı.
Sabah 5 gibi 37.5-38 arasına indi ancak yavrum inleyip duruyor.
Az evvel 2 kere kaka yaptı, azıcık emdi.
İnliyor yine.
Geçer degil mi?
Bu aralıkta hiç ateşlenen oldu mu çocuğu?

O zaman kucuk memelerin tek avantaji bu olsa gerek :) dedigin dogru eger bi yere gitmissek misafir kalabalik vs gorurse onlarla ilgileniyo emme sikligini azaltiyo. Ama evde basbasaysak illa anne illa meme illa kucak :)

Canim yatmadan once ne kadar emiyorki o kadar saat acikmiyor. Benimki 5 10 dk emdigi icin hemen acikiyor ve sık uyaniyor (
Benimki de ayni sekil uyuyo bence bunun emmeyle alakasi yok. Cunku sutum aksamlari cok azalmis oluyo fakat sonrasinda en uzun uykuyu uyuyo. Bu benegin biyolojik saatiyle alakali. Hava kararip aksam oldugunu anlayinca gece uykusuna geciyo az bile emmis olsa. Tabi o kadar saat ac mi tok mu endiselenmiyo degilim. O yuzden gunduzki kisa uykularinda da doymadi mi acaba diye dusunmemek lazim. Ama dusunuyo insan:) yani mama vereyim uzun uyusun olayi yalan. Uyuyacagi varsa uyur yoksa uyumaz.

Cnm altını açtım azonce çiş yaptı daha önce rengi beyaz olurdu şimdi bildiğin sariydi bu yetersiz süt alıyor demek sanırım

Çok terledi mi dün canım?
Senin idrarin nasıl?
Dün renk verecek bişey uedin mi?
Havuç vs

Geçmiş olsun canım
Bi arkadaşının viral enfeksiyona olmuş
Burda yazmıştı emerek iyilesecek

Emiyor mu?
Çişi nasıl?
Kakasi normalden farkli mıydı?
Ateşi neresinden ölcuyorsun

Son düzenleme:
Amin canimm aminn. Dedigim sapkalardan eczanelerdede var internettede var n11den bakabilirsin mesela banyo sapkasi yazinca cikiyo ucretsiz kargo 8 tl fiyati ben yigenime almistim oda cok agliyodu ablam kullaniyo hala :) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…