2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ama doktorlar vucudun atesle de savasip bagisiklik kazanmasi gorusunde.
Bende oyle dusundum vermedim ama bu gece takipte tutucam 37.5 ta vermeyi dusunuyorum.
Cevremde herkes verdi saglik ocagi ebesini de aradim at dedi cok agalrsa agrisi var demektr bi tane daha ver dedi atesle ilgili hic bsy demedi bile

Bebe yagi da kullanabilirsiniz. Bence kayganlastiricidan daha iyi.

Cevremde herkes verdi saglik ocagi ebesini de aradim at dedi cok agalrsa agrisi var demektr bi tane daha ver dedi atesle ilgili hic bsy demedi bile

Rotavirus yaptrcakmisi

Huzursuzlugu olmadi sukur aglamasida olmadi oyle normalden fazla degildi. Bakalim bu gece uyku yok bana takip edicem.

Evet cnm rotayida yaptircam ben
Tum asilarini yaptirma niyetindeyim

Huzursuzlugu olmadi sukur aglamasida olmadi oyle normalden fazla degildi. Bakalim bu gece uyku yok bana takip edicem.

Evet cnm rotayida yaptircam ben
Tum asilarini yaptirma niyetindeyim
Bende rota aşısını yaptıracağım iki sene önce yeğenim çok zor atlattı hastalığı kuzum kaç gün boyunca sürekli kustu hiç birşey yemedi

Yediklerime cok dikkat ediyorum her gun 5 lt su iciyorum. Bebegimi sadece anne sutuyle beslemeye calisiyorum cisleri kakasi normal kilo alimi 33 35 gr falan ama o bahsettigin sunger memeler beni olduruyo allahimm. Bazen cekiyo uc bes yutkunmadan sonra hicbisey gelmiyo. Insanin siniri bozuluyo ama napalim nasibi neyse onu alacak. Ise baslayacak olman kotu olmus canim isyerinde sut sagamaz misin? Sutunu almaya devam ederse biberonla bile alsa emmeyi birakmazmis bebek. Kaldi ki tam bir meme sevdalisi diyosun. O zaman gunduz srni goremedigi icin geceleri sik sik emmek isteyecektir hazirlikli ol:) ben ucretsiz izin almayi dusunuyorum kamudayim amirime kalsa yarin gidip baslicam ama yokk kimse kusura bakmasin iki sene bebegimleyim.

Böyle kilo alırken sütüm yetmiyor diye düşünmen yersiz. 20-30 gram anne sütü ile beslenen bebekler için normal. Senin bunun da üstündeymiş

Suan. 2 aylik ucretsize ciktm devami bizi cok hirpalar zaten 4 aylik kredi icinn borc almistik 2 ay daha uzattim 1 sene borca calisicam is yerinde sagcam ama ona belki bi belki iki ogun yeticek sutum evdeki gbi olmazki kimi gece sutunden erken kesiyo ya bn gerekirse 2 yasina kdr gece sut verrm ona oyle uzuliyrm bu kdr meme duskunu bebisi birakcam diye insallah biberon tutar gerci emzik tutuyo biberonda alir heralde diye dusunuyorum ay emzrrken oyle gozume bakiyoki kobusuyorm onunla bana nasil guluyo ck mutlu oluyo karni doyuyo onunla bi bagim var sariliyorm ona siki siki tutuyorum ama ayrlcaz kizimla annem de bana diyo ben gene ona biberon verirken senin onu tuttugun gbi tutcam sni anlatcm diyo agliyotm o zamanda suyun yani sira laktozsuz sut ic sabahlari bi avuc maydobnoz yumurta domates ye suan tam zamani bunlarin hic aksatma bide tahin helvasi ye kendinide beslemis olursn gucun olur

Sagol canim ne kadar guzell moral veriyorsun.
Ben bir sure yanimda yatirdim zaten ama artik biraktim. Zaten uyku egitimine de yavastan basladim cunku haftaya 3 ayimiz doluyor. Aslinda mayis annesiyim 5 hafta erken dogum yaptigim icin:))

Her istedigi zaman emiyor zaten. Mama yemeden once ve sonra. hatta bazi gunler sadece bir kere mama verip surekli surekli emzirdigim de oldu. Ama artmadi iste yaa napalim. Erken dogdugu icin ilk hafta kuvozde kaldi. Sonra 30 gunluk olana kadar da dogru durust emmedi cok savastik memeyi almasi icin. Sut salinimi ilk 6 haftada duzene otururmus zaten . Benim 4 haftam kayip yani. Belki bu da etki etmistir

Canım aldığı kilo gayet iyi. Sen niye bu kadar sıkıntı ediyorsun kendine. Yutkunma sesine o kadar takılma bence. Benimki de mesela ilk emmeye başladığında ses gelmiyor birden süt geliyor cuk cuk ses geliyor sonra ses kesiliyor. Başta süt mü gelmiyoe diyordum ama memeyi sıkıyordum süt var yani. Kendinden düşün her yediğin içtiğinde yutkunma sesi duyuluyor mu. Başkaları duyuyor mu yani.

Iyi geceler herkese
Çocuğuyla umreye giden oldu mu ya da cocukla umreye giden tanıdıgı olan var mı?

Ben umreye gitmek cok istiyorum bu kış bebeğimiz 6 aylıkken fln gitsek mümkün mü ki

Canim.maydanoz sütü azaltiyormuş bilgin olsun

Gün içerisinde mememi bazen vermiyorum 3 kez üst üste vermediğimde , 3. Uyandığında kucağımda sürekli mememe yöneliyor , kafasını tavuk gagaları gibi ileri geri attırıyor :))) mamayı değiştirdim canım o da etkili oldu bugun , ilk sma alıyorduk , geçen golden goat diye keçi sütü bazlı mamaya başlamıştık , onun TADI daha guzel bildiğin süt TADI geliyor , geri sma ya döndük ... Birde Mısır'ın artırdığını bilmiyordum çok severim Mısır'ı , bizim mısırlar haftaya olacakmış , pazardan gdo lı diye almıyoruz kendimiz ekiyoruz :))

Canım , benimde bebeğim ilk 15 gün emmedi sonra kendiliğinden tuttu , ilk 5 gün sütüm gelmedi , 39₺0 da doğum yapmama rağmen , bebek dursun diye attığım magnezyumlar kasılma oluşturmadı , sezeryanda bile oksitosin basmalarına rağmen kasılmamış ve çok kan kaybetmişim 2 ünite kan pompalamışlar, emzirme konusunda bende çok müzdarip oldun 20. Günler'de 1-2 günlük kendi çapımda emzirme Kampı Yaptım bi ara 10 gün ful anne sütü verdim uyurken sağdım uyanınca emzirdim , sürekli uyarı gönderdim , 10 günün sonunda hiç kilo almadığı gözlrmlendi bu sefer her emzirişten sonra 20 -30 Cc mama verdim , keşke yapmasaymışım diyorum , geçenlerde mastit oldum , sağ mememden 60-70 Cc sağan ben 20 Cc çıkaramaZ oldum , resmen sağmak istemedim , sonrasında buradaki arkadaşların yönlendirmesiyle tekrar emzirdim ,ağlaya ağlaya bebeğim bi yandan ağlıyor ben bi yandan ağlıyorum 2 için her öğün 70-80 Cc aman vermek zorunda kaldım , bebeğim tekrar emmeye başladı , 40 dk falan emip 2 saat birşey vermedim istemedi de. Az önce sütümü sağdım 2 memeden 25 Cc zor çıktı , ki güçlü bir pompa, Bebeğin sürekli ağlasa da istemese de memeni vermeye çalış canım ....

Kızlar geceleri hala gazını çıkaramıyorum. Yan yatırmak daha iyi mi demiştiniz? Şu an yan yatırdım resmen sırt dönmek için arkasına koyduğun yastıkla savaşıyor. Bu arada itiraf ediyorum gece sağmam gerekirken yapmıyorum ve kalkınca bebeğimi de uyandırıp emziriyorum. Yanlış yapıyorum galiba. Bırakınca 7-7.5?saat uyuyor. Ama kakasında azalma fark ettim. Günde 2 kere yaparken 2 günde 1'e düştü. O sebeple de kaldırıyorum. Ne dersiniz iyi mi? Bu arada bugüne kadar hiç saat kurmadım çünkü kendi 3 saatte bir kalkıyordu. Günde 30-32 gram alıyordu. Kaldırmazsam 2 emzirme atlamış oluyoruz. Ve en çok gece sütüm birikiyor

yaaaa bana da! Çok severim mısırı. Özellikle süt mısırı. Ben organik pazardan alıyorum ama her zaman olmuyor. Ay yarın gdo'lu olmasın diye dua ederek normal pazardan alacağım çok canım çekti. Ve gerçekten çok süt yapıyor. Ben big gün 3 tane yemiştim (dedim ya çok severim) sütüm taştı o gün. Nedense çok arttı dedim de o zaman annem söyledi mısırdan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…