2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hastanede yatıyoruz şu an. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Menenjit ihtimali için belden sıvı alındı, temiz çıktı. Kan ve idrar kültürleri de temiz. Virütik bir şey ama bulamıyorlar. Antibiyotiğe başlattılar hemencecik. 5-6 gece yatarsınız dediler. Ağlamaktan sütüm kesildi. Nolur dualarınızı esirgemeyin.

Mısır gaz yapar diye yiyemiyodum ben

Canim cok geçmiş olsun dua ettim sizin için inşallah bir an önce iyileşir bebeğin Sadece ateşi mi vardı yavrunun

Reactions: 9ay
Cnm bir de bak kan idrar temiz çıkmış belki önemsiz bişeydir gittiğin hastane araştırma Hastanesi mi ya da üniversite hastanesi mi eğer öyleyse onlar abartıp böyle şeyler yapabiliyorlar

Ağlama canım sakin ol. Allah dermansız dert vermesin, olacak bu virüs kaynaklı hastalıklar herkeste. Hastane ortamında gereken herşey yapılır, gönlünü ferah tut. Sütün kesilmez, ilk andaki panikle olmuştur. Bebeğin için önemli ya emzir ya hastane tipi pompayla sağarsın gelir yine üzülme. Acil şifalar dilerim

Sagol canim. Bebegim artik istelle emiyor zaten ama uzun uzun emmesine ragmen memeden cekince acliktan avaz avaz bagiriyor. Bir ara emzirmekten yara oldu gogusler zor iyilesti. Saatlerce emzirdim ama yarim saat bile huzurlu durmadi agladi Mamasini icince sustu ancak. Bazen memeyi bir sure emip homurdanmaya, kafasini saga sola atmaya aglamaya basliyor. Doktor sut az geldigi icin yapar oyle dedi. Ben bu kadarcik sut icin efor sarfedemem deme yoludur bebegib dedi. Ogle aksam ve gece olmak uzere gunde 3 defa mama vermemi onerdi ama emzIrdikten hemen sonra dedi. Doydugu yerde mamayi birakmasi icin. Ama benim oglumun doyunca durma gibi bi huyu yok ki, sipa ne versem iciyor ondan sonra kusuyor fazlasini :)) mamayi azaltmaya calisiyorum iste bazen gunde 1-2 iciyor bazen 4 e cikiyor. Duruma gore artik.

Ne güzel ışte canım yee bol bol bnde çok seviyorum hiç olmadı patlamış yiyorum birde bebeşin kafasını öyle yaptığında başını hafifçe bastir göğüs ucuna dogru bn oyle yaptığı zaman bulmasını kolaylastiriyorum kendimce

Çok geçmiş olsun. Allah esirgesin. Dua edeceğim canım. Allah şifa versin. Bebeğin iyileşince sütün geri gelir. İnşallah tez zamanda iyileşir

Doktorun dediği doğru değil. kafasini saga sola atıp ağlamayı benimki memeler doluyken bile yapıyor. Ya gazı var, ya uykusu var diyorum. Başka bir şey de olabilir. Ben de sağınca 20-30 çıkardı. Sürekli emzirip 3 saatte bir sağdım. Ama makine her 3 saatte bir çalışacak bu çok önemli. Artmaması mümkün değil. Meme dokun var mı? Ergenlikte ve hamilelikte büyüdü mü? Tiroid normal mi? Şeker hastalığın var mı? Yoksa süt yeteri kadar gelir

Geçmiş olsun Can'ım
Allah minik yavruna güç versin tez Zaman'da çıkın

Bazen uykusu varken de yapiyor haklisin. Oyle yaptigi zamanlar elimle sIkip gogsumu kontrol ediyorum bazen gercekten zorla bir damla fln cikiyo diyorum ki sut bitmis. Gunduz oluyor bu gece oluyo sut gunduz yetiremiyorum artik oglen 11-12 den sonra.

seker hastaligim yok cok sukur.troide bayadir baktirmadim canim ama en son yoktu yani.

Pompa olarak lansinoh elektrikli pompa ve avent el pompam var. Ama el pompasiyla daha cok sut cikarabildim digeri pek ise yaramadi diyebilirim.

Reactions: 9ay

Geçmiş olsun Canım
Allah şifa versin. Daha erken çıkar umarım çabucak toparlanır. Her fırsatta memeni ver emzik gibi de olsa. Sütun geri gelir. Onun i sute şimdi ihtiyacı daha çok. Gelir canım kokla yavrunu

Benim ilk kızım bebekken öyle 2-3gün ateslenmisti. 15gün sonra su çiçeği çıkarmıştı. Hayret ettik ama atlattı bi kaç gün uykusuzluk çektik o kadar

Iyi geceler herkese
Çocuğuyla umreye giden oldu mu ya da cocukla umreye giden tanıdıgı olan var mı?

Ben umreye gitmek cok istiyorum bu kış bebeğimiz 6 aylıkken fln gitsek mümkün mü ki
Bana saçma geldi ibadet etmeye gidiliyor sonuçta umreye. Bebek de ilgi ister. Tabi herkesin kendi fikri

Merhaba kızlar
Az önce aşılarını oldu bebeğim
Hemsiremiz Bebeğime yürekliymiş dedi çok ağlamadığı için. Sağ bacaktaki yakar canı aciyabilir dedi. Gerekirse ağrı kesici ateş düşürücü ver dedi. Ben diğerlerinde vermedim. Gerek olmazsa bunda da vermem bakalım ne olacak. Şimdilik aggulayip gülüyor.

Tam bir ayda bir kilo almış.
Boyu da 3cm uzamış.

Kalça ultrasonu için tekrar tekrar soracağız çünkü bakanlık kontrol ediyor dedi.
Ortopedi veya çocuk doktoru sizi yönlendirir dedi.
Eşimi işaret ettim. Eşime kız cocuklarinda daha yaygın görülüyor dedi. Ilk 3ay çift bezle önlenebilir bari erken teşhis önemli dedi.
Eşim Oglumda cektirmedik diye bunda da gerek duymuyordu.
Ilk kızimda özele gidiyorduk.

Bi kaç gün kkya girmeyeceğim bebeğimi takip edeceğim hem de sıkılıp uyurum

Bari sütüm de çok olur

Sizi özleyeceğim
Öpüyorum hepiniziii...

Cok uzuldum anne olmak ne zor boyle ikilemde kalmak ne kotu.. annen bakacak sanirim en azindan bu yonden sanslisin.
O tahin helvasi yuzunden hamilelikte almadigim kilolari aldim zaten. Her yerimi sivilce basti. Napalim yeter ki sut olsun insallah fayda ediyodur.

Anne sürünğn yeterli oldugunu bu şekilde mi anlarız ?

Rabbim acil şifa versin. İnşallah en kısa zamanda iyi haberinizi alırız

Böyle kilo alırken sütüm yetmiyor diye düşünmen yersiz. 20-30 gram anne sütü ile beslenen bebekler için normal. Senin bunun da üstündeymiş
Evet en son oyleydi fakat gunde 1 veya 2 kez 30 cc mama veriyodum simdi vermiyorum. Sadece sutle ayni kiloyu aliyo mu bilmiyorum. 1 haftadir kilosu artmiyo gibi ya kucagima alip evdeki tartiya cikiyorum tartinin duzgun tartmadigina inanmak istiyorum su bebisleri bi rahat birakamadik yok kilosu yok emmesi yok kafasi derken bize rahat yokk :)

Dogru diyosun bazen yutkunma sesi duyucam diye cocugun ustune egiliyorum egiliyorum kulagimi dayayip sonra bi bakiyorum meme agzindan kacmis bakiyo bana oyle anne napiyosun der gibi :) bundan sonra takicam kulakliklari hic yutkunma sesi falan aramicam muzigimi dinlerim ohh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…