2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben anlattklarimi tuketmeye basladm goguslerm buyudu ama sute etkisi oldumu blmiyrm galiba oluyo bide bebis buyuyo sonucta onun ihtiyacina gorede sut artiyo humana hipp hikaye oldu para tuzagi oldu bnm icin evet annrm bakicak insallah bnm icimi rahatlatan tek sey o

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Bir ara ben de öyle sütüm az vs diye düşünüp duruyordum çünkü çevremde gördüklerimin tişörtleri filan ıslanıyordu. Benim birkaç kere anca öyle oldu. Ama sonra birkaç şey okudum. Kilo alımı ve kaka çiş durumu benim için yeterli artık. Yok yutkunmuyor yok memeler fos fosmuş düşünmüyorum. Önceleri elini filan emince de doymadı sütüm az diyordum ama memeyi yine veriyordum tok ve süt geliyor diye kafayı çeviriyordu bu kez. Her zaman açlıktan emmek istemiyorlar. Emme isteği oluyor sadece :) sen de bırak düşünmeyi düşündükçe stresinden yine azalır. Emerken sevgi sözcükler söyle masal anlt konuş onunla ilgili hayaller kur. Süte odaklanma :)

Pazardan geçen kp almış , yedik hiç beğenmedik , bizim mısırların yatihş en az 80 yıllık ,o kadar çok belli ediyor ki , ben kaynatıp Buzluğa atıyorum , kışın hep yerim :))) yolunuz bu taraflara düşerse en otganiğinden mısırımız mevcut :)) Bahçeye bakan adam haftaya olur dedi , bizde bebekten gidemiyoruz Bahçeye ...

Canım benim bebeğimde 3 saate bir Uyanıyor ve ilk başta 40 dk emiyor 1 saat yetiyor ona sonra tekrar meme verdiğimde boş oluyor mecburen mama veriyorum 40-60 Cc arası , günde 3 öğün mama yetmezki bebeğe bence , ablam 7 öğün verirdi 3. Ayında sütü Kesilmişti , zaten onunda az geliyordu , bu konuda hiç anneme çekmemişiz maalesef

Bizde 34+6da soğdu bişey sorabilirmiyim
Şuan kızım 3 ay 2 günlük agulaması çok az yani keyfi yerindeyse yalıyo sizde nSıl bu cvp verme
Erken doğum muhabbeti kafamı karıstırıyo

Canım çok geçmiş olsun , Allah'ım acil şifalar versin ... Onun en iyi ilacı sensin

Daha iyi bile alıyor olabilir. Bağırsakları sırf anne sütü ile daha iyi çalışır çünkü. Tartma canım hep hatalı onlar. Ben bunları düşünmeyi bıraktığımdan beri annelikten keyif alıyorum. Zaten doktora gidiyoruz birşey olursa o söyler

Bizde 34+6da soğdu bişey sorabilirmiyim
Şuan kızım 3 ay 2 günlük agulaması çok az yani keyfi yerindeyse yalıyo sizde nSıl bu cvp verme
Erken doğum muhabbeti kafamı karıstırıyo
5 hafta erken doğmuş tabi bazı şeyleri geç yapacak bu çok normal. Benimki tam 2 aylık 2-3 hafta önce senin benim gibi agu diyordu 1 haftadır demiyor ağzından zorla aa uu çıkıyor. Ama fark ettim ki şu an Başka beceriler geliştiriyor. Sen bol bol konuş onunla

Benim de sıkınca çıkmıyor. Medela hastane tipi kiraladım o çok iyi.

Ben pazartesiden beri çalışıyorum ilk gün zor geldi sonra alıştım çok şükür bebeğim hiç ağlamadı. anneme alışık zaten. 9da gidiyorum 12 de dönüyorum. 1 de gidiyorum 2.30da dönüyorum. Gece sağdığım süt taze taze yetiyor. Buzluğa attıklarına ihtiyaç bile olmadı henüz. Kafamın dağılması değişik bir şeyler yapmak bana çok iyi geldi. Tabi herkes aynı değil

Gaz icin en iyisi yuzustu yatirmak diyolar ama bilmiyorum cesaret edebilir misin hele de gece.. eger uykusu agir bi bebekse bi muddet yuzustu basinda bekleyip sonra uyandirmadan cevirebilirsin belki.
Gece uyandirma konusunda daha once de demistim ya ben uyandirmiyorum diye, gecenlerde instgramda bi emzirme uzmaninin sayfasinda okudum 6 aylik olana kadar gece her 3 saatte bir uyandirilmali diyo deliksiz uyku ancak kilo alimi yuksek bebekler icin olabilirmis.. cok kafam karisti. Bizim de kilo alimi ortalama yuksek degil ama doktor uyandirma demisti.. sen bunu yine de doktoruna sor istersen canim bi de kakasindan ziyade aldigi kiloya bak. Zaten kakadan ziyade cis baz aliniyo diye biliyorum cunku bagirsak duzeni farkli bi olay.

Canım biz gittiğimizde bizim kafilede bir aile 2 aylık bebeğiyle gelmişti :)

Wow 2 aylikken mi:) sen de umreye gitmistin cnm giderken ası olunuyo di mi? Bebeklere de yapiyolar mi o asiyi biliyor musun?

Benim bi arkadaşım 4 aylık bebeğiyle gitti :)))

Nasil zorlanmis mi acaba cocugun asilari tamamlanmadan gitmek dogru mu ki

Bana saçma geldi ibadet etmeye gidiliyor sonuçta umreye. Bebek de ilgi ister. Tabi herkesin kendi fikri

Yani zor olur oyle surekli ibadet edemezsin sadece vakit namazlari kilabilirsin sanirim cocuk olmadan once gitseydik keske ama o kadar sabredemedim yaz evlendik umreye de kışın gidiliyor kışa kadar bekleyemedim hamilelik icin

Bugün 2 ay sonu aşıları oldu kilosunu 4.950 gr dediler boyuna 55 cm dediler (ben evde 57 ölçtüm ama)

Bugun yavrumu kucagimdan indirmeyecegim asidan sonra babam kucagina almak istedi (asılara cumbur cemaat gidiyoruz ) ben de asıdan sonra anne kucaginda durmaliymis dedim kendi kucagima aldim hemen uyudu yavrum kucagimda, 1. Ay asısından sonra da annem istemisti almak ona da demistim bende durmalıymıs ben alayım diye

Allahtan karsı cıkmıyolar bana yoksa icim icimi yer kucagima alamadim diye

Bu calisma meselesiiii kafaki kurcaliyor babam cok istiyor calismami kendi de avukat bana büro aldı dayadi dosedi itiraz edemedim ben bebekten sonra calismam diyemedim

Maddi olarak esimin isleri acildi cok sukur rahatladik calismak istemiyorum ben ya babama nasil soyleyecegim:))

Sen de 4bucuk saat calisiyomussun cok degil yani ben de belki oyle yaparim sabah 9 ogle 12 fln yarim gun calisirim belki ama iste maddi olarak ihtiyacim yok calismaya ya

Cok gecmis olsun canim
Moralini yuksek tut ama lutfen onun sana ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…