2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ama geceleri açlık sınırı 7 saatmiş. Kesintisiz 9 saat çok uzun. Bence 4 saat sonra uyandır, emzir. Sonra ne Zaman kalkarsa

Evet uzun oldu ilk defa boyle uyudu ztn yoksa en fazla 5 saat uyuyordu

Uyandiginda da hic oyle ac uyanmadi aglamadi da yani gayet mutlu mesut uyandi ben aldim emzirdim

Galiba bir seferlik bi uyku dalgasi gecirdi cunku 2 saatte bir uyanip duruyor bir kere 4 ya da 5 saat uyuyor uzun olarak

9 saat aralıksız mı ? Maşallah nasıl kundak yapıyorsun canım ben de yapayım:)

Evet araliksiz uyudu cok sasirdim ilk defa boyle oldu hani ben de derin uyumusum hic uyanmamisim ben bebegim uyuduktan epey sonra uyumustum gec yatinca derin uyumusum yaw saati gorunce şok oldum sabah

Woombie kundak benim kundak cnm

Ben iyice uykuya daldiktan sonra kundagin icine koyuyorum yatagina yatiriyorum benimki woombie kundak

Büyüme atağı geçirmiş olabilir. Boyunuzamış mı fark ettin mi? Bölmediğin iyi oldu belki. Bazen böyle 1 gecede büyüyorlar. 4-5 saat deliksiz uyuyup sonra kalkmaları normalmiş. Benimki bıraksan uyuyor ama ben 4-5 saat sonra emziriyorum. Çok aç oluyor. Nasıl uyuyor anlamıyorum. Ben olsam uyuyamam:)

Evet araliksiz uyudu cok sasirdim ilk defa boyle oldu hani ben de derin uyumusum hic uyanmamisim ben bebegim uyuduktan epey sonra uyumustum gec yatinca derin uyumusum yaw saati gorunce şok oldum sabah

Woombie kundak benim kundak cnm
Büyüğünü mü aldın yoksa hala eskisi mi? Ya ben bir gün bile kullanamadım çok üzülüyorum.

Boşver uyusun alışsın

Uyuma isteği büyüme atağı mi oluyor cnm ben emsin diye kaldırıyorum 2 saate bir onda da emse bile uyanmadan uyku arası emiyor gece biraksam aralıksız uyur herhalde

Bugün aşı günümüz endiseliyim ve cok.mutsuzum bu bebek acikmiyo kafayı yemek üzereyim uyku arası bile emmiyo artık önce uyanıyor gayet mutlu açlıktan eser yok sonra uykusu gelince deli gibi aglamayabasliyo tabi ben o aralıkta meme veriyorum istemiyo.yemiyor yemiyor yemiyor kilo alımı artık durma noktasinda ve çisli bez sayısı 24 saatte 2 yi geçmiyor.

Kiyamam ya gercekten cok uzuldum istahsiz mi yoksa memeyle mi bi problemi var acaba? Sagip biberon veya kasikla vermeyi denedin mi? Problemi tespit edenilmek acisindan soruyorum yoksa biberonla mumkun oldugunca verme tabi.

Kızlar ben çok yorgunum. Sabah uyuyakalmışım. Eşim de bebekle aç aç 1 saat vakit geçirmiş. Uyandığımda memeye saldırdı. O kadar hızlı emdi ki felaket hava yutmuş. Ağlayarak memeyi bıraktı ve ağzından burnunda fışkırtarak gaz eşliğinde hepsini kustu. Neye uğradığını şaşırdı bebeğim Ondan beri de emmiyor. Ben hala geceleri sağmıyorum. İlk uykusu 5 saat ikincisi 3-4 saat. O sebeple birinden süt fışkırıyor. Diğeri tıkandı. Bir de sağmak için kalkarsam herhalde yorgunluktan bayılırım. Yeni uyku düzenine adepte olamadım hala

Canım uykuda 2 saatte bir emmezki. İlk uykusu 5 saat olmalı dedi doktor. 5 saat hiç kaldırma bak nasıl emecek kalkınca. 5 saat sonra kaldır emsin geri uyusun. Ne zaman kalkarsa artık. Gündüz iki saatte bir ver. Acıkınca nasıl emmez? Gazı mı var? Kimyon çayından 1 kaşık versen? Bir sıkıntısı olmalı. Belki de yeterinde dinlenmesine izin vermiyorsun. Uyuyan bebeği uyandırma. Gece 5 saat gündüz 3 saat uyuyabilir. Uykusu gelince ağlamamalı uyumalı bebek. Çok az bi 30 sn falan ağlayabilir. Muhtemelen seninki çok yorgun uykuya dalamıyor.

Ben olsam önce dinlenmesini sağlarım. Sonra emzirmeye bakarım. 2 bez hakikaten az. Çişi şeffaf mı sarı mı hiç gördün mü? Bence kilo alımını normale getirince yaptır aşılarını. Sen açken hasta olmak ister misin? Vücudu güçlü olsun ki güçlü bir bağışıklık sistemi yanıtı olsun. Hasta ateşlendi o sebeple bu hafta getiremeyeceğim aşıya de.

Büyüme ataklarında bir kaç gün çok emip ardından uzun uykular uyurlarmış.

Son düzenleme:
Benim bebegim hic 5 saat uyku uyumadi :) 2 saate bir kalkar gece sabah 5ten sonra saat basi kalkar.. 7den sonra 2-3 saat uyanik gecirir, sonra da tekrar uyur.. Gunduz uykulari duzensiz ama aksam 8den sonra 2 saatlik uykulara geciyor. 49 gunluk daha, acaba o yuzden mi??

Iki hafta sonra katilmamiz gereken bir dugun var ama bebegimi emzirdigim icin sorun yasarim gibi geliyor bana. Sut sagip isi muhafaza eden mama termoslarina koysam 8-9 saate uzar mi tuketim suresi?? Dugunden eeken kalkacagiz ama yol vs derken bu kadar sure kaliriz tahminen disarda.. Nasil yapicam hic bir fikrim yok.. Ya da baska bir onerisi olan var mi??

Evet canım biraz büyüyünce uykuları uzayacak. Daha küçük. Kendi kalktığı sürece sorun yok. Sen uyandırma

Orada emzirmen gerek. 8-9 saat durmaz süt. Buz aküsü ile muahafaza edebilirsin ancak. Emzirme önlüğü al ve emzir canım ya. Mutlaka müsait bir yer vardır

Kiyamam ya gercekten cok uzuldum istahsiz mi yoksa memeyle mi bi problemi var acaba? Sagip biberon veya kasikla vermeyi denedin mi? Problemi tespit edenilmek acisindan soruyorum yoksa biberonla mumkun oldugunca verme tabi.
Biberon iki gün önce denedim onu hiç almıyor canım ama ilginç olan acikma belirtisi göstermiyor ya

Cnm valla yaptırdım aşiyi.dediğin gibi biraz uyumasina fırsat vereyim bakalım dün gece zaten vermek istedim memeyi emmedi uyumaya devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…