2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm peki iyilesme suresi nasil gecti? Biraz bilgi verirmisin. Lokal anestezi olucagi icin bebegi nasil zaptedicem ben. 2.5 aylik bebegim
Bizim hastanede ameliyathanede yaptilar biz gormedik. Aldilar odadan 20dk sonra getirdiler, aglamiyodu bile. 1 haftaya toparliyo ama dikisler 2 haftada filan dusuyo. Ameliyat sonrasi 3 gun su degdirmedik, terramycin surduk.

Kızlar doktorumuz D vitamini için damla kullanımının yanında hergün 10-15 dk güneşe çıkmamızı söyledi. Saat 11de ya da 14te kolları ve bacakları güneş görecek şekilde balkona/bahçeye çıkın dedi. Camın arkasından etkili olmuyormuş.. Yaz bebeği olmanın avantajını yaşasın bizim ufaklıklar

Kızlar daha bebeğim 71 günlük yüz felci geçiriyorum doktor kortizon verdi 21 gün günlük 80 mg bazı doktorlar emzirebilirsin bazıları emziremezsin diyor napıcam fikri olan varmı çok üzgünüm isyan ediyorum artık çok kötüyüm Sütüm varken emziremiyorum

Dün ikinci ay kontrolü için doktora gittik. Kalça usg si çekildi. Bir sıkıntı yok çok şükür. Gözlerinin sarısı için anne sütü sarılığı 3. Aydan sonra geçer dedi. Sürekli ıkınıyor dedim o da bebek iri çok emer onu da hazmedemez sürekli ıkınır. Normal dedi. Sünnet için 6. Ay civarını öneriyorum daha çok küçük anestezi almasın dedi.

Canım çok geçmiş olsun. Emziremezsen sütün gelmeye devam etsin diye sağabilirsin belki.. En iyisi bebeğinin kontrollerini yapan çocuk doktoruna sorman sanırım.

Kozyatagi central hospital. Yanlis hatirlamiyosam 600tl civariydi. Biz cok memnun kaldik, tavsiye ederim.

Canim peki son sorum :) cocuk cerrahi mi yapti yoksa urolog mu. Iki tane hastane buldum avrupa yakasinda . Birinde cerreh yapio digerinde urolog kafam karisti. Ayin 26 sina birinden randevu aldim ama emin olamiyorum

Cnm o zaman ayakları falan çok oynuyo ama zor olmaz mı benim yegenim 6 aylık falandi yapıldığında çile çektiler resmen

Bence cisli bezle alakasi yok cunku benimki 3 gunde bir kakasini yapiyor gerci benimkide emmekte zorlaniyor agzina deydirmeden aglamaya basliyor zorla kafasini tutuyorum sonra bi tutunca emmeye devam ediyo ama biraz zor tutuyor iste istemiyo agliyo

Biberon iki gün önce denedim onu hiç almıyor canım ama ilginç olan acikma belirtisi göstermiyor ya
Hem belirti yok hem de sen verince de emmiyor.. cok enteresan ya bebegin acliga bu kadar dayanamamasi lazim. Almiyo diyip birakma canim mutlaka hemen bi doktorla gorus. Belki bi rahatsizligi vardir iyi gibi gorunur birden kotulesir allahim esirgesin.

Hem belirti yok hem de sen verince de emmiyor.. cok enteresan ya bebegin acliga bu kadar dayanamamasi lazim. Almiyo diyip birakma canim mutlaka hemen bi doktorla gorus. Belki bi rahatsizligi vardir iyi gibi gorunur birden kotulesir allahim esirgesin.
Doktorlar genel durumuna bakıyor cnm bi de idrar testi tamam iyi bi doktora denk gelmedim ya

Bence cisli bezle alakasi yok cunku benimki 3 gunde bir kakasini yapiyor gerci benimkide emmekte zorlaniyor agzina deydirmeden aglamaya basliyor zorla kafasini tutuyorum sonra bi tutunca emmeye devam ediyo ama biraz zor tutuyor iste istemiyo agliyo
Kilo olayında kakaya değil çişe bakiyolar cnm genelde

merhabalar arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim 67günlük oğlum var.bizim kala sorunumuz var 5gün oldu kaka yapmıyor.Geçen. 9günde fitille yaptırdık.var mı böylenizi sorunla karşılasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…