2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
zeyzey3428 canım nasılsın sen sling bakıyordun ne oldu karar verdin mi ? Ben de kanguru mu sling mi hangş marka kafamda deli sorularla bakınıyorum da.
Sagol canim bu iki gundur kotuyum adet oldum deli kanamam var oturup kalkamiyorm bile oyle akiyo
Cnm sling aldim ama kizcem malesef yuzu bana donuk olmayi sevmedi sana tavsiyem cift tarafki kanguru al

Doğru söylüyorsun canım sende haklısında şimdi bide yüz felci falan olunca annemde beni öylece bırakmaya kıyamıyo biliyo çünkü gece gündüz uykusuz yorgun olucamı bu hastalığı bi atlatabilirsem inş artık fazla kalmaz arada gelir sadece kvdeyle evleri ayırma konusunda aslında çok sıkıntı yok eşimde hiç memnun değil bizim bu sürtüşmelerimizden hep arada kalıyo maddi durumları düzeltirsek oda ayrı ev istiyo ama tek çıkar yol benim çalışmam

Kızlar sütünü sağanlar kaç cc sağabiliyo ben 2-3 saatte bir sağıyorum bazen 60 bazen 90 cc çıkıyo çokmu az acaba bugüne kadar bebeğim emdiği için ne kadar çıktığını hiç bilmiyodum

Aşı oldu kuzum o nasıl içli ağlamaydı ben de ağlayacaktım nerdeyse :) bol sıvı iç, emzir uyut. Çok kucağa almayın dedi.

Nuk emziği beğenmedi bu arada. Uyku arasında azıcık emiyor ama uyanıkken itiyor. Avent soothie ye devam.

Bekar görümce neguzel biseymis yaa. Yazliktayiz kayinvapidemle ayni sitedeyiz aramizda bir ev var. Gorumcem geldi oglumla oynadi konustu ilgilendi azoncede kucaginda gezerken uyuyakaldi bende buarada yemegimi yaptim evimi toparladim kahvemi bile ictim. Onceden kimseye vermek istemiyodum kendi anneme bile herseyini ben yapcam diye sartliyodum kendini ama baktim basedemiyorum yoruluyorum ve sinirli oluyorum buda ogluma yansiyo tabi sacmaladigimin farkina vardim ve toparlandim. Gercekten anne ve kardesler cok buyuk yardimci tabi anlayisli ve kotu niyetli olmadiklari surece

Cnm etrafı izliyor boynunu tutuyor uyanikken tepki veriyor neşeli ama uykusu gelene kadar o zmn kıyamet kopuyor sanki.hamileyken çok uyurdum cnm :) istahsizligini çözemedim ama uyku mu galip geliyo nedir bilmiyorum

Benim bebeğim saat 9 -9:30 uyuyor gece 1-1:30 a kadar mamasını yedikten sonra bazen uyumuyor bakıyorum çişli bez , alıyorum uyuyor , sabah 4 ten sonra 5:30-6 gibi uyuyor , 7:30 a kadar , gece uykumuz deliksiz şekilde 9 dan 1 e kadar ondan sonrası pışoışlamakla geçiyor , bizim bebek altı alınmadığı zaman uyumaz, gündüzde öyle , gece uyku saatini düzene otutturduk ama sürede sıkıntı yaşıyoruz özellikle sabah 4 ten sonra ...

Canım memnun musun organik bezden ben 0-6 ay grubundan 3 tane almıştım ama hiç kullanmadım daha yıkamakla uğraşmak istemiyorum zaten vaktimde yok bu aralar , nasıl yapıyorsun vaktini alıyor mu birde kaç tane aldın ? Pişik olayı oldu mu canım ? Ay ne çok soru sordum , bu arada be güzel 7 saat uyuyormuş , bizde gece 1 den sonra uyku yok resmen

Yasadiklarin gercekten zor canim her insanin imtihani sabretcegi seyler ayri oluyo.
Suanda kendini zayif hissetmen normal cok buyuk bi sorumluluk aldik bize bagli ve muhtac bebeklerimiz var. Ama sirf onun icin daha guclu olman lazim ki emin ol sen zaten guclu bi insansin bebegini 9ay ne zorlukla tasidin karninda hele dogum nekadar zor bisey her kadinin dogum yapiyo olmasi kolay oldugu anlamina gelmiyo. Annelik dunyanin en zor meslegi ve Allahu Teala cenneti sermis ayaklarimizin altina bundan daha otesi varmi. Su yasadigin her zorluk seni Allaha yaklastircak seyler aslinda basimiz dara düşmedikce dua etmeyi unutuyoruz. Allah sevdigi kuluna verirmis sıkıntıyı insallah bebeginden aldigin gucle herseyin üstesinden geliceksin buna inan. Sen güclü oldugunu gosterirsen hickimse bisey diyemez esinde agzini acamaz. Allah kocanida ıslah etsin seni birdaha üzmesin duamda olcaksın

Benim gunden gune degisiyo.. Genelde 60-90 arasi cikiyo tek gogsumden, ama bazen 120cc buldugu oluyo.. Ben sadece sag gogsumu sagiyorum, sag gogsumu emmeyi sevmiyor oglum, solu emiyor genelde. Sag gogsu sagdiktan sonra uyku arasinda verebiliyorum sadece. Neden bilmiyorum.
Emzirdigim icin bende bilmiyodum ne kadar sut geldigini ya da ictigini ama ise baslayacagim icin stok yapmaya basladim. Genelde ogunde 60-90 cc arasi icermis 2 aylik bebekler, internette oyle yaziyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…