- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.241
Birakacak diye sart yok demisti bize ebeYa bu verem aşısı ille iz mi bırakmalı? Bizim aşı tutmadı sanırım ne iltihaplanma ne iz hicbir şey yok
Sagol canim bu iki gundur kotuyum adet oldum deli kanamam var oturup kalkamiyorm bile oyle akiyozeyzey3428 canım nasılsın sen sling bakıyordun ne oldu karar verdin mi ? Ben de kanguru mu sling mi hangş marka kafamda deli sorularla bakınıyorum da.
Of hemde nasil emzirirken daha cok geliyi sanki bugun oturdum kizi emzirdim kalktm koltuga gecmia tasmis artk bi kac gun daha byle surerse gtcen doktoraHadi yaa bebekle daha zordur şimdi..
Doğru söylüyorsun canım sende haklısında şimdi bide yüz felci falan olunca annemde beni öylece bırakmaya kıyamıyo biliyo çünkü gece gündüz uykusuz yorgun olucamı bu hastalığı bi atlatabilirsem inş artık fazla kalmaz arada gelir sadece kvdeyle evleri ayırma konusunda aslında çok sıkıntı yok eşimde hiç memnun değil bizim bu sürtüşmelerimizden hep arada kalıyo maddi durumları düzeltirsek oda ayrı ev istiyo ama tek çıkar yol benim çalışmamAnladım canım
Atsan atılmaz
Kendi gonluyle gidecek kv bi tuhafmis
Benim eşim de yeğenim varken hep tersledi beni 4gece kaldı yardim etmeye. 10yaşında.
Rahatsız oluyormuş.
Yeğenim gittikten sonra yardım etmeye başladı. Ama çok kırıldim. Söyledim de.
O yüzden dedim acaba eşinden mi kaynaklı diye.
Seni anliyorum canım ama düşünce yapıni değiştir ve kabullen nolur.
Inan hepsini yapabilirsin
Ev işi de yemek de çocuk da
Buna müktedirsin
Yaptıkça evde sözün geçecek
Yeni temizledim zorla bebek durmadi kirletmeyin gibi ortaya laflar ata ata
O kendi gönlüyle gidecek
Annen de desin artık rahatsızlandım bana güvenmeyin diyecek
Eşini rahata alıştırma
Yok gazini çıkar yok 5dk gezdir evde falan diyerek alıştır
Bana kızma nolur
Ben bi bayanın kendini bırakmasına dayanamıyorum çok üzülüyorum
Böyle giderse kendini bırakırsın o yüzden
En fazla bir bucuk saatte bi emziriyorumOlabilir canım çok normal. Bir kere olup 6 ay bir daha hiç olmayabilirsin. Yada düzenli olabilirsin. Sık emziriyor musun? En az 3 saatte bir?
Cok halsizim ama midemde kötü neden böyle kiOlabilir canım çok normal. Bir kere olup 6 ay bir daha hiç olmayabilirsin. Yada düzenli olabilirsin. Sık emziriyor musun? En az 3 saatte bir?
Böyle çok geliyosa depand hasta bezi kullan canım çok rahat oluyo yoğun günlerde devam ederse de gitOf hemde nasil emzirirken daha cok geliyi sanki bugun oturdum kizi emzirdim kalktm koltuga gecmia tasmis artk bi kac gun daha byle surerse gtcen doktora
Canim sen normal dogum yapamazsin bosyere düşünüp yorma kendini.. Cok tehlikeli gözün içinSsvd mi yapsam diye dusunuyorum (sezayen sonrasi vajinal dogum) ama iste sezaryen olma nedenim su gememesi sanci olmamasi vs degil ki retinamin dejenere olmasi
birkac ay sonra sulanacak kizaracak kabuk baglayacak sonra izi kalacakBirakacak diye sart yok demisti bize ebe
Cnm etrafı izliyor boynunu tutuyor uyanikken tepki veriyor neşeli ama uykusu gelene kadar o zmn kıyamet kopuyor sanki.hamileyken çok uyurdum cnm :) istahsizligini çözemedim ama uyku mu galip geliyo nedir bilmiyorumCanım ya, ev kuşuyuz ışte kafeste.
Benim merak ettiğim ne biliyor musun?
Bu kadar uyuyor boyu mu uzuyor acaba?
Ellerini hep tut veya bişey tutsun korkmaması için.
Nurse harvey mi uyutuyor onu?
Hic bi gaz ilacı veya çayı verme belki daha çok emer.
Peki mutlu bi bebek mi?
Günde kaç saat uyuyo?
Geziyor musunuz?
Etrafı seyredişi tepkileri nasıl?
Boynunu tutuyor mu?
Elini ayağını keşfetti mi?
Az emmesini yazıyorsun ya bunlar dikkatimizden kaçıyor?
Hamileyken cok uyur muydun, istahin nasıldı, nasıl beslenirdin?
Bebeğinin ve senin tiroidlerone baktırsaan iyi olur bence çok uyuyorsa
Anemi hikayesi taşıyıcıları var mi ailede
Benim bebeğim saat 9 -9:30 uyuyor gece 1-1:30 a kadar mamasını yedikten sonra bazen uyumuyor bakıyorum çişli bez , alıyorum uyuyor , sabah 4 ten sonra 5:30-6 gibi uyuyor , 7:30 a kadar , gece uykumuz deliksiz şekilde 9 dan 1 e kadar ondan sonrası pışoışlamakla geçiyor , bizim bebek altı alınmadığı zaman uyumaz, gündüzde öyle , gece uyku saatini düzene otutturduk ama sürede sıkıntı yaşıyoruz özellikle sabah 4 ten sonra ...Senin bezinde Bi skıntı var galiba sk başına geliyor bu sızma işi. Bn hiç yaşamadım. Üstü değişirken iyice uykusu açılır normal altını hiç açmıyorum ben gece. Ve bence artık uyandırmamalıyız büyüdüler bırakalım rahat rahat uyusunlar
Canım memnun musun organik bezden ben 0-6 ay grubundan 3 tane almıştım ama hiç kullanmadım dahaBen 43. gün oldum. 40 başı deniyormuş. 66 civarı yeniden olacak gibi oldu ama olmadı. Bazen peçeteye pembe yada kahverengi akıntı şeklinde geliyor. Adet değil o. Belki senin de öyledir. Adet de olabilirsin canım. Hatta çoğu kişi emzirmesine rağmen oluyor.
Haklısın canım. Organik bez kullanıyorum. Çişi emiyor ama kakayı emiciliği çok az. Bir daha gece yatarken prima bağlayacağım. Sen ne kullanıyorsun? Çok kötü oluyor gecenin o saati üstünü çıkarmak, soğuk mendillerle silmek.
Ya işte ben de uyandırmak istemiyorum. 7-7.5 saat uyuyor. Ama o zaman birincisi çok süt birikiyor, beni rahatsız ediyor ve tıkanma oluyor, ikincisi bebeğin kakasında azalma oluyor. En iyi gece emdiği için sanki o öğünü atlarsam iyi beslenmezmiş gibi geliyor. Zaten 8 saat uyuyor. 1 kere saat 2'de uyandırıyorum, böylece 4-4 uyumuş oluyor
Neler yaşamadım ki
Evlendiğimizde babası babama gelip bilezikleri kuyumcudan ödünç alıp düğünden sonra geri vereceğini söyledi
Babam şimdi kızımın yüzüğünü gönderirdim de damadı seviyorum dedi
Onca şey yaptı ailem bizimle ev aradı eşya aradı bebeğime baktı el üstünde tuttu
Şimdi ise baban benim babamın tırnağı olamaz dedi eşim bana
Kulaklarımda yankılanıyor söyledikleri
2 yıldır çalışmıyorum bunaldım
Evdeyim
Destekçi ama manevi yönden değil ev işi çocuğa bakmadı hediyeler alması hepsi boş
Herşeye hayır huyt eden bir Ada'm
Kısıtlamalara bayılan bir Ada'm
Vermedi kızımı alıp gideyim
İnatla vermedi
Gittim otogara bindim otobüse kızım acıkmıştır dedim şoförden rica ettim indim otobanda
Nerde olduğumu bilmeden
Yürüdüm yürüdüm
Geldim eve
Kızıma diyor ki seni ben yetiştireceğim
Kan kusturacaksın onlara
Deli olacaksın diyor
Evdeyim şimdi
Kızıma dayamıyorum
Bunu oda biliyor
Çıkmazdayım
İdare'den
Sabırdan
Bıktım
Anneme çoğu şeyi anlatamıyorum üzülü diye
Bi size anlatıyorum
Ne yapacağımı bilmiyorum
Kızıma diyorki bakma onun suratına
O anne olsaydı seni bırakmazdı
Sonra bana sarılmaya çalışıyor
Tedavi ol diyorum parası çok diyor
Her gün parlamento içiyor
Ne yapacağım hiç bilmiyorum..
Al bendende o kadar hep kucağımda durmak istiyoKizim gunduz hic uyumuyo ev isi yapamiyorum yuzumu zor yikiyorum yetisemiyorm hic biseye ise baslayncs nasil olcam acaba
Benim gunden gune degisiyo.. Genelde 60-90 arasi cikiyo tek gogsumden, ama bazen 120cc buldugu oluyo.. Ben sadece sag gogsumu sagiyorum, sag gogsumu emmeyi sevmiyor oglum, solu emiyor genelde. Sag gogsu sagdiktan sonra uyku arasinda verebiliyorum sadece. Neden bilmiyorum.Kızlar sütünü sağanlar kaç cc sağabiliyo ben 2-3 saatte bir sağıyorum bazen 60 bazen 90 cc çıkıyo çokmu az acaba bugüne kadar bebeğim emdiği için ne kadar çıktığını hiç bilmiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?