- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
- 313
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.281
Kundak denedin mi? Ayni dertten muzdariptim simdi en az 1 saat uyuyo.Kızlar merhaba benim bebeğimin iki ayı bitti bugün ama uyku problemimiz var uyutuyorum 10/15 dakika uyuyup uyanıyor deliricem artık ne yapabilirim
Ya canım ben tek kullanımlık doğal bez aldım seventh generation marka. yıkanandan değil. onu yapabileceğimi sanmıyorum. ama en az 5-6 tane gerekir diye düşünüyorum. kullanırsın kirlenince şöyle bir sudan geçirir gün sonunda da makinede yıkarsın. Aslında olur. Zaten artık günde 1 yada 2 kere kaka yapıyor. Çişi şöyle bir akıtsan yeter.Canım memnun musun organik bezden ben 0-6 ay grubundan 3 tane almıştım ama hiç kullanmadım dahayıkamakla uğraşmak istemiyorum zaten vaktimde yok bu aralar , nasıl yapıyorsun vaktini alıyor mu birde kaç tane aldın ? Pişik olayı oldu mu canım ? Ay ne çok soru sordum , bu arada be güzel 7 saat uyuyormuş , bizde gece 1 den sonra uyku yok resmen
gece de mi öyle?Kızlar merhaba benim bebeğimin iki ayı bitti bugün ama uyku problemimiz var uyutuyorum 10/15 dakika uyuyup uyanıyor deliricem artık ne yapabilirim
Bu sorun cogumuzda var. Bende cok yoruldum cozumde bulamadimKızlar merhaba benim bebeğimin iki ayı bitti bugün ama uyku problemimiz var uyutuyorum 10/15 dakika uyuyup uyanıyor deliricem artık ne yapabilirim
Benim hamile iken aynen öyle idi. doğumdan beri hem cildim hem saçım tekrar yağlandı. Bence keyfini çıkarKizceler dogumdan sonra cildinde kuruluk yasayan oldu mu? Yuzum kagit gibi gunde 3 kez nemlendirici suruyorum bi ise yaramiyo. Ayaklarim ellerim pul pul. Normalde yagli saca sahibim fakat gecenlerde ayiptir soylemesi 3 gun dus alamadim bi gram yaglanmamisti. Saclarim cali gibi. Bu ne yaa
yok canım. gündüz uykusu geldiğinde ki dediğim gibi bu uyandıktan 1.5-2 saat sonra oluyor söylenmeye ve ağlamaya başlıyor. Her seferinde farklı uyutuyorum. Eğer 1 saatten fazla olduysa son emzirmemden bu yana emziriyorum, boş boş emmeye başladığı zaman ya yatağına yada ana kucağına koyuyorum. 5 dk da uyusa sorun değil alıp kaldığımız yerden devam ediyoruz. Mesela kahvaltı ederken tinylove anakucağında oturtuyorum. Davlumbazı açarsam orada kendi kendine uyuduğu bile oluyor (nadir). Sabah ilk uykusuna genelde balkonda omzumda gezerken dalıyor. Baktım çok uykusu var ama hiç bir şekilde dalamıyor o zaman yatağa beraber yatıyoruz. En azından emerken dinleniyor ve uyuyor. Aslında hep onu takip ediyorum. Denediğim bir şey işe yaramazsa ısrar etmiyorum. Mesela emzirmek için yanıma yatırdım ağlıyor mu o zaman kalkıp omzumda gezdiriyorum. Hiç olmadı dışarı çıktığımız da oluyor.9ay bebegini gunduz hep ayni sekildemi uyutuyosun canim ve nasıl? Bizimki uyumak istemiyo agliyo aslinda biliyorum cok uykusu var zorla aglatarak uyutmak ostemiyorum
Cnm.senin tavsiyen bende işe yaradı artık bakıyorum uykusu geliyor hemen ortamı hazırlıyorum ama ev bos değil bu aralar gıcık oluyorum çocuğun uykusu geliyo kayinvalidem alıyo oynuyo oynuyo çocuk hafiften ağlamaya başlıyor Ayy noldu bakiim falan çocuk en son deliriyo ben uğraşıyorum saatlerce :/Kızlar ayıptır söylesi ben 9 dedin mi uyutuyorum
Benim bebeğim mi öyle ben mi başardım bilmiyorum. Genel olarak onu hiç zorla uyutmaya çalışmadım. Bir bebeğin uyanık kalabileceği süre 1.5-2 saati geçemez. Ondan sonra mutlaka uyur. Gerek 10 dk uyur gerek 1 saat. Gün içinde ihtiyacı doğdurultusunda uyur. Bazı günler 10-45 dk arasında uyuyor bazı günler buna ek 2-2.5 saatlik uyku uyuyor. Gece 9 dedin mi uyumuş oluyor. Genelde 8:30'da beraber perdeleri çekip ışıkları yakıyoruz. Altını değiştirip, emzirip, omzuma alıyorum. Müzik dinleyerek yada ninnli ile uyuyor. Gündüz hemen perdeleri açıyorum ve onunla hep canlı konuşuyorum (uykum olsa dahi). Mutlaka günde en az 1 kere balkona çıkıyoruz ki gözleri yüksek ışığı görsün. Gündüz ve geceyi ayırt edebilsin. Gece ilgili ama sıkıcı gündüz ilgili ve eğlenceli oluyorum. Bütün ihtiyaçlarına zamanında cevap veriyorum. Uykusunun geldiğini görür görmez hemen ortamı hazırlıyorum ki uyusun. Aşırı yormuyorum ama boş da bırakmıyorum. F fnddrk
Kundak denedin mi? Ayni dertten muzdariptim simdi en az 1 saat uyuyo.
Uykuya dalana kadar sorunlu şuan hala uyumadıYa canım ben tek kullanımlık doğal bez aldım seventh generation marka. yıkanandan değil. onu yapabileceğimi sanmıyorum. ama en az 5-6 tane gerekir diye düşünüyorum. kullanırsın kirlenince şöyle bir sudan geçirir gün sonunda da makinede yıkarsın. Aslında olur. Zaten artık günde 1 yada 2 kere kaka yapıyor. Çişi şöyle bir akıtsan yeter.
gece de mi öyle?
Kucağa almayın demek çok saçma. Kolunu ovma yada vücut ısısını yükseltme diye demişler herhalde. Siz oldunuz kurtuldunuz. Ben verem aşısını yanlış yaptıklarından beri diğerlerine götüremedim. Zaten aşı yeri yara olmadı. Tutmadı galibaAşı oldu kuzum o nasıl içli ağlamaydıben de ağlayacaktım nerdeyse :) bol sıvı iç, emzir uyut. Çok kucağa almayın dedi.
Nuk emziği beğenmedi bu arada. Uyku arasında azıcık emiyor ama uyanıkken itiyor. Avent soothie ye devam.
Çok sevindim canm. Ben de her defasında yarıyor. Kv geldiği gün bizimki de uyumadı. Gece 11 olmuştu hala ayaktaydı. Ertesi günü sizi görünce heyecanlanıyor akşam 20:30'dan sonra benden başka kimseyi görmesin dedim, o akşam 21'de uyudu. Düzenini bozmasınlarCnm.senin tavsiyen bende işe yaradı artık bakıyorum uykusu geliyor hemen ortamı hazırlıyorum ama ev bos değil bu aralar gıcık oluyorum çocuğun uykusu geliyo kayinvalidem alıyo oynuyo oynuyo çocuk hafiften ağlamaya başlıyor Ayy noldu bakiim falan çocuk en son deliriyo ben uğraşıyorum saatlerce :/
Işıkları loş yap, çok konuşma, çevresinde hareket olmasın. Omzuna al hafifçe sırtına pat pat yaparak gezin. Sessizce ninni söyle yada müzik aç. Yalnız olun odada. Acıktıysa bir daha emzir. Uyur mutlakaUykuya dalana kadar sorunlu şuan hala uyumadı
Evet yaa benimde keske karsi komsum olsaydin:))Ya enerjinden istiyorum ben lütfen :) daha 2 ayda pes etmek üzereyim dün gece bebeğim uyumak nedir bilmedi saatlerce aç kaldı galiba bu bebiş uykusu varsa açlık nedir dinlemiyor ve dün geceden beri hiç çiş yapmamış çünkü saatlerce emmedi sütü Sağdim kaşıkla ölçekle icereyim dedim ama yok galiba çözemedim daha bebeğimın huylarinikeşke karşı komşum olsaydın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?