2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim bebegimin cok tuhaf bi duzeni olmaya basladi. Iki gun gunduz gece uyuyor, 2-3 saatte bi uyanip emiyor. Sabah ve aksamustu iki sefer 2 saat filan uyanik kaliyor sadece. Sonraki bir gun kesinlikle uyumuyoe. Sabah 6da kalkip gece 11 e kadar uyanik kaliyor. Cok fazla aglamiyor ama kesinlikle kucaktan inmiyor. Oyun halisiyla ya da dans ederek ya da disari cikararak yormaya calisiyorum uyur diye ama nafile. Cekic gibi kafasi, etrafi izliyor :)
Henuz 51 gunluk, 3 ay dolmasini bekliyorum uyku egitimi icin. Bi turlu duzene sokmak lazim bu uykulari.
Siz birsey yapiyor musunuz uykusunu duzenli yapmak icin??

O gece kakasi beni olduruyo ya :) tam ahanda daldi uykuya derken fosurrtt.. altini ac temizle derken gozler oluyo cin.

Sagol canim bu iki gundur kotuyum adet oldum deli kanamam var oturup kalkamiyorm bile oyle akiyo
Cnm sling aldim ama kizcem malesef yuzu bana donuk olmayi sevmedi sana tavsiyem cift tarafki kanguru al
Geçmiş olsun canım bende 10 gün oldu adetim halsizleştim kangurulara bakıcaz o zaman arabayla her yere gidilmiyo

Ben de annem babam hergun bebegi gormeye geliyo diye sorun ediyodum ama artk lehime cevirdim onlar geldiginde banyo yapuyorum ev isi yapiyorum yemek yapiyorum annemden yardim istiyorum vs yarim saat bir saat iyi oluyor benim bebegim gun icinde hic uyumuyor bu nedenle bebegimi oyalayacak birilerine ihtiyacim oluyor cocuga surekli muhabbet etmek sarki soylemek bazen gezdirmek fln gerekiyor

Kizlae bebisleriniz pirtini yapmakta zorlanirsa bisey kesfettim. Yataga oturarak sirtimi dayayip dizlerimi birlestirip bukerek bebegimi kucagima yatiriyorum. Basi dizlerimde ayaklari karnimda olacak. Bunu ne zaman yapsam bebegin oyle bi gaz cikariyo ki allahim nasil duruyomus bu gazla diyorum:) hatta cogu zaman pesine kallavi bi kaka da geliyor. Tavsiye ederim.

Bn de öyle düşünüyorum eğer gece beslenmezse kilo alamayacak gibi geliyor ama ilerisini düşünüyorum Bi alışırsa uyanmaya yıllar yılı bittik demektir. Sen geceleri organiği boşver emiciliği iyi bir bez dene

Kızlar merhaba benim bebeğimin iki ayı bitti bugün ama uyku problemimiz var uyutuyorum 10/15 dakika uyuyup uyanıyor deliricem artık ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…