2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
her şerde bi hayır vardır öyle düşün ben 7cm açıkla sezeryan oldum .

Aynen bende hem mormal sanci hem suni sanci cektim 4-5 cm aciklikla sezeryana alindim.nasibimiz boyleymis.

Bende de ayni apandisitten sonra izler vardi simdi kocaman bi sezeryan izim ayrica son zaman kadar catlamadim 1. 2 tane catlagim vardi sanci cekerken vucudum cok sisti dogumdan sonra gobegimde catlamadik yer kalmadi ama napalim olacagi varsa hic bi sekilde engelleyemiyoruz

Allah sabir guc kuvvet versin canim sana. Esim yardim etmezse ben tek cocukla bile islerin altindan kalkamiyorum. Uc cocukla cok hamaratsin masallah ama esin gercekten kiymetini anlayamamis. Insallah anlar. Ben diyorum zaten esimin yerinde baska biri olsaymis beni kapinin onune koyarmis :))) allah dagina gore kar veriyor belki de.

Canim benim kendi isim, sabah 8de cikip alsam ustu 4-5 gibi gelecegim. Haftanin 3 gunu gidecegim ise, 4 gunu evdeyim. Memeyi unutmaz diye umuyorum. Sirf memeden kopmasin diye 6aylik olana kadar 3 gun gidecegim ise.
Ben de meme + biberon gidiyorum simdilik sorun yasamadim canim. Insallah bidiklar akillanip memeyi reddetmezler diye umuyorum :)) ikisini de cok seviyo su an.

[1QUOTE="m_rv_, post: 47740488, member: 379691"]Bebegin cok tatli masallah. Bende oyle yapiyorum ama benim bacak boyu kisa, oglanin boyu uzun derken sigmiyor artik oraya[/QUOTE]

Benim göbek lingir lingir canım poposu göbegimde eskiden kasiklarda olurdu

Maşallah kızına

Sağol canım

Evet bunu bazen ben de oturarak yapiyorum gazina cok iyi geliyo gecenlerde yazmistim. Masallah tontise:)

Evet yazmıştın hatırladım yatarak daha rahat
R
Tontiş derken? Ordan öyle mi görünüyor teyzesi?
boynu yok bu kızın gıdısi var

Ooyy masallah yaa. Ne tatli bir kuzucuk :)) allah nazarlardan saklasin.

Amin canım sağol

Allah iyiliğini versin niye öyle diyorsun,
Ne güzel hayat yoldaşı olmuşsun
Hizmetçi olmak zorunda değilsin
Bebek bile dogurmussun ayol
Sağol canım sağol

Canim bebegin tek seferde kac cc iciyor peki?? Kacar ml halinde sagmaliyim sutumu??

Heee o guzel soru iste. 90 cc mama veriom gunde 4 kez kalani anne sutu. Doktor kilo alimina gore 1 litre iciyo ozaman ort senden 500-600 ml iciyo demisti. Gercekten oyle once beni emio 60 cc benden alsa uzerine 90 cc mama alio ozaman derin uykuya daliyo
Yani 150 cc ile tam doyuyo benimki.
Ama bunu deneyerek ogrenebilirsin her bebek farkli benimki biraz emecen :)

Bebeginin aylik kilo alimi ne kadar canim ? Ben de mama takviyesi yapiyorum da gunluk degisiyor ama miktari 200-300 cc oluyo toplsmda. Geriye ne kdar anne sutu alabiliyor merak ediyorum.

saati önemli değil yeter ki öyle ağlamadın sennkide mi öyle ağlıyo yoksa
Benimki hic normal aglamiyo hicbixaman canim. Nefesi gidiyo morariyo oksurmeye sonrada ogurmeye basliyo cok edepsiz ve sabirsiz. Aciktiginda gogsumu acana kadar deliriyo. Ve hic biseyle oyalayamazsin ne istiyosa o olck canim koliksede az kaldi 3 aydn snra geciyomus. Sabir napalim. Bnmkide yari kolik 6dan sonra terelelli biraz

Aynen canim neyi cok istersen olmazmis ya bizde de oyle oldu demekki hayirlisi boyleymis yapcak bisey yok en azindan diger dogumumuz planli olur artik tek avantajimiz o

Annem hep der ki oğlunu kaybetmek istemiyorsan gelinine iyi davrancan :) oysa yapsa yardım etse ne var. Damatları kızlarına yapınca maşallah aferin olur, oğullarına kıyamazlar. Yapacak bir şey yok. Değiştiremiyorsan olanlarla Mutlu olmak lazım :) İlerde sende kaybettiklerini fark edince anlar hatasını. Geç olmaz umarım :)

Kızlar ben bebeğime egzersiz yaptırmak isterken o resmen benimle bilek güreşi yapıyor. Kolunu kendi isterse açıyor, istemeze izin vermiyor. Bacaklar da aynı.

H history1985 mayıs annelerinde tlyozgr rumuzlu arkadaşın çocuğu seyrek ve az emiyormus. Idrar tahlili temiz çıkmış ama idrar kültüründe 3gün sobra bakteri çıkmış, ateşi falan yokmuş. Enfeksiyon var diye tedavi oluyormuş

Cnm biz kültür de yaptırdık daha doktora gistermedik ama netten baktım bakteri izole edilmemiştir yazıyordu bu temiz demek sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…