- 20 Ekim 2015
- 285
- 425
- 103
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.441
her şerde bi hayır vardır öyle düşün ben 7cm açıkla sezeryan oldum .
Ahh ahh o ukte bende de var. Normal dogum yapanlari duydukca icim bi tuhaf oluyo neden ben normal doguramadim diye kendime kiziyorum. Ve dikis izini gordukce sinir oluyorum cunku daha once apandis ameliyati oldum onun dikisi de var oda 4cm lil bi dikis. Yani goruntu cok kotu yada ben oyle hissediyorum. Ve en onemlisi normal dogum dogal dogum diye cok istiyodum tam anlamiyla o anı hissetmek istiodum ama olmadi maalesef 6saat suni sanciyi bosuna cektim. Napalim nasibimizde yokmus
Evet bunu bazen ben de oturarak yapiyorum gazina cok iyi geliyo gecenlerde yazmistim. Masallah tontise:)Kızlar bebeğimi bazen böyle sırtüstü yattığım yerden dizlerimde hafif sallayıp uyutuyorum
Cok uykusu gelince kabul etmiyor ama ille meme..
Ooyy masallah yaa. Ne tatli bir kuzucuk :)) allah nazarlardan saklasin.Kızlar bebeğimi bazen böyle sırtüstü yattığım yerden dizlerimde hafif sallayıp uyutuyorum
Cok uykusu gelince kabul etmiyor ama ille meme..
Allah sabir guc kuvvet versin canim sana. Esim yardim etmezse ben tek cocukla bile islerin altindan kalkamiyorum. Uc cocukla cok hamaratsin masallah ama esin gercekten kiymetini anlayamamis. Insallah anlar. Ben diyorum zaten esimin yerinde baska biri olsaymis beni kapinin onune koyarmis :))) allah dagina gore kar veriyor belki de.Canım zaten sorun orda başlıyor
Ben çalışmıyorum ya
Evi o geçindiriyor ya otelde gibi olmak istiyor.
Her yer her an temiz olsun, her zaman hazır yemek ve tatli pasta olsun o istediği zaman yesin, ama ben getireyim.
Ben de istediğini vermiyorum kusura bakmasın
Ben yatarken bile süt üretiyorum, bi iş yapıyorum yani. Ayni zamanda kızımın yaz ödevini de takip ediyorum, onunla sohbet etmeye çalışıyorum, bi de oğluma yakınlığımi kaybetmeden mutlu gelişsin diye uğraşıyorum.
O ise görsel mükemmellik derdinde
Benim için hijyen önemli.
Kim istemez parlayan bi ev?
Ama çocuklarım beni istediğinde cevap vermek zorundayım. Bi oyuna dalınca zaten beni aramiyorlar.
Temizligi asgari düzeyde yapsam da temiz kalması için uğraşıyorum.
Çamaşırları sabah atıyorum makineye.
Wcyi banyoyu kullandığım zaman temizleyebiliyorum.
Öğleden sonra ikisini de uyutmak için uğraşıyorum.
Oğlum kendi yatar uyur ama babası evde yoksa uyumaz, ille o evde olmalı.
Oğlum uyuyunca beyefendi hemen kaçar
Ya annesine ya yegenlerine ya arkadaşlarla çay bahçesine ya da çarşıya alışverişe
Bazen kızarım, nafakamizi başımıza mi kakıyorsun derim.
çocuklarım büyüyünce çalışacağım dedim ona ama o zaman da eve gelince senden yemek temizlik bekleyecegim diyorum
Böyle konuşan hakkını savunan özgür düşünmeye çalışan bi kadın modeli ailesinde gormedigi için hayretle bakıyor.
Öyle meyveyi soyup ağzına verirdim eskiden baktım onun soyduğu meyveden bi dilim isteyince söyleniyor bıraktım.
Eskiden hamileyken oruç tutmasam da gece sahur hazırlardım baktım kıymet bilmiyor tutmayacagim zaman kalkmadim bi daha.
Bizim buranın insanına göre kadın, gelin saygılı olmalı ama onların zannettiği saygı değil itaat
saygı karşılıklı olmalı bence
Ben de kavga etmeden hatta tartışmadan konular değiştire değiştire gün geçiriyorum.
Beni tanıdiğında yıllar geçmiş olacak. Gittikçe düzeliyor.
Ben ona şunu dograr mısın desem de o keyfi isterse yapar, istemezse yapmaz.
İlk 4sene yaptı
Haftada bir cam silerdi bile
sonra iyi tembihlendi canım
Annesi abisi vs
Ne oldu da tembihlediler diyeceksin
Kp kanser tedavisi oldu, bizde 2ay kaldılar
O zaman gördüler eşimin eve düşkünlüğünü kıskandilar
geleceği olduğumun farkında değil henüz
Ona göre muamele ederim ben de
Ben de meme + biberon gidiyorum simdilik sorun yasamadim canim. Insallah bidiklar akillanip memeyi reddetmezler diye umuyorum :)) ikisini de cok seviyo su an.Canim benim kendi isim, sabah 8de cikip alsam ustu 4-5 gibi gelecegim. Haftanin 3 gunu gidecegim ise, 4 gunu evdeyim. Memeyi unutmaz diye umuyorum. Sirf memeden kopmasin diye 6aylik olana kadar 3 gun gidecegim ise.
Gecmis olsun canimKızım dermatit olmuş el bilekleri ve dizinin Arkası kuru pul pul
pazartesi cildiyeye götürcem
Maşallah kızına
Evet bunu bazen ben de oturarak yapiyorum gazina cok iyi geliyo gecenlerde yazmistim. Masallah tontise:)
Ooyy masallah yaa. Ne tatli bir kuzucuk :)) allah nazarlardan saklasin.
Allah sabir guc kuvvet versin canim sana. Esim yardim etmezse ben tek cocukla bile islerin altindan kalkamiyorum. Uc cocukla cok hamaratsin masallah ama esin gercekten kiymetini anlayamamis. Insallah anlar. Ben diyorum zaten esimin yerinde baska biri olsaymis beni kapinin onune koyarmis :))) allah dagina gore kar veriyor belki de.
Canim bebegin tek seferde kac cc iciyor peki?? Kacar ml halinde sagmaliyim sutumu??
Bebeginin aylik kilo alimi ne kadar canim ? Ben de mama takviyesi yapiyorum da gunluk degisiyor ama miktari 200-300 cc oluyo toplsmda. Geriye ne kdar anne sutu alabiliyor merak ediyorum.Heee o guzel soru iste. 90 cc mama veriom gunde 4 kez kalani anne sutu. Doktor kilo alimina gore 1 litre iciyo ozaman ort senden 500-600 ml iciyo demisti. Gercekten oyle once beni emio 60 cc benden alsa uzerine 90 cc mama alio ozaman derin uykuya daliyo
Yani 150 cc ile tam doyuyo benimki.
Ama bunu deneyerek ogrenebilirsin her bebek farkli benimki biraz emecen :)
Benimki hic normal aglamiyo hicbixaman canim. Nefesi gidiyo morariyo oksurmeye sonrada ogurmeye basliyo cok edepsiz ve sabirsiz. Aciktiginda gogsumu acana kadar deliriyo. Ve hic biseyle oyalayamazsin ne istiyosa o olck canim koliksede az kaldi 3 aydn snra geciyomus. Sabir napalim. Bnmkide yari kolik 6dan sonra terelelli birazsaati önemli değil yeter ki öyle ağlamadın sennkide mi öyle ağlıyo yoksa
Aynen canim neyi cok istersen olmazmis ya bizde de oyle oldu demekki hayirlisi boyleymis yapcak bisey yok en azindan diger dogumumuz planli olur artik tek avantajimiz oAynen bende hem mormal sanci hem suni sanci cektim 4-5 cm aciklikla sezeryana alindim.nasibimiz boyleymis.
Bende de ayni apandisitten sonra izler vardi simdi kocaman bi sezeryan izim ayrica son zaman kadar catlamadim 1. 2 tane catlagim vardi sanci cekerken vucudum cok sisti dogumdan sonra gobegimde catlamadik yer kalmadi ama napalim olacagi varsa hic bi sekilde engelleyemiyoruz
Aynen hiç stres olma ben de 8 cm le ameliyata girdim olmayınca olmuyor çok şükür bebeklerimiz sağlıklı yaher şerde bi hayır vardır öyle düşün ben 7cm açıkla sezeryan oldum .
Annem hep der ki oğlunu kaybetmek istemiyorsan gelinine iyi davrancan :) oysa yapsa yardım etse ne var. Damatları kızlarına yapınca maşallah aferin olur, oğullarına kıyamazlar. Yapacak bir şey yok. Değiştiremiyorsan olanlarla Mutlu olmak lazım :) İlerde sende kaybettiklerini fark edince anlar hatasını. Geç olmaz umarım :)Canım zaten sorun orda başlıyor
Ben çalışmıyorum ya
Evi o geçindiriyor ya otelde gibi olmak istiyor.
Her yer her an temiz olsun, her zaman hazır yemek ve tatli pasta olsun o istediği zaman yesin, ama ben getireyim.
Ben de istediğini vermiyorum kusura bakmasın
Ben yatarken bile süt üretiyorum, bi iş yapıyorum yani. Ayni zamanda kızımın yaz ödevini de takip ediyorum, onunla sohbet etmeye çalışıyorum, bi de oğluma yakınlığımi kaybetmeden mutlu gelişsin diye uğraşıyorum.
O ise görsel mükemmellik derdinde
Benim için hijyen önemli.
Kim istemez parlayan bi ev?
Ama çocuklarım beni istediğinde cevap vermek zorundayım. Bi oyuna dalınca zaten beni aramiyorlar.
Temizligi asgari düzeyde yapsam da temiz kalması için uğraşıyorum.
Çamaşırları sabah atıyorum makineye.
Wcyi banyoyu kullandığım zaman temizleyebiliyorum.
Öğleden sonra ikisini de uyutmak için uğraşıyorum.
Oğlum kendi yatar uyur ama babası evde yoksa uyumaz, ille o evde olmalı.
Oğlum uyuyunca beyefendi hemen kaçar
Ya annesine ya yegenlerine ya arkadaşlarla çay bahçesine ya da çarşıya alışverişe
Bazen kızarım, nafakamizi başımıza mi kakıyorsun derim.
çocuklarım büyüyünce çalışacağım dedim ona ama o zaman da eve gelince senden yemek temizlik bekleyecegim diyorum
Böyle konuşan hakkını savunan özgür düşünmeye çalışan bi kadın modeli ailesinde gormedigi için hayretle bakıyor.
Öyle meyveyi soyup ağzına verirdim eskiden baktım onun soyduğu meyveden bi dilim isteyince söyleniyor bıraktım.
Eskiden hamileyken oruç tutmasam da gece sahur hazırlardım baktım kıymet bilmiyor tutmayacagim zaman kalkmadim bi daha.
Bizim buranın insanına göre kadın, gelin saygılı olmalı ama onların zannettiği saygı değil itaat
saygı karşılıklı olmalı bence
Ben de kavga etmeden hatta tartışmadan konular değiştire değiştire gün geçiriyorum.
Beni tanıdiğında yıllar geçmiş olacak. Gittikçe düzeliyor.
Ben ona şunu dograr mısın desem de o keyfi isterse yapar, istemezse yapmaz.
İlk 4sene yaptı
Haftada bir cam silerdi bile
sonra iyi tembihlendi canım
Annesi abisi vs
Ne oldu da tembihlediler diyeceksin
Kp kanser tedavisi oldu, bizde 2ay kaldılar
O zaman gördüler eşimin eve düşkünlüğünü kıskandilar
geleceği olduğumun farkında değil henüz
Ona göre muamele ederim ben de
Cnm sen bebeğini baya çalıştırıyon bence isyan etmişKızlar ben bebeğime egzersiz yaptırmak isterken o resmen benimle bilek güreşi yapıyor. Kolunu kendi isterse açıyor, istemeze izin vermiyor. Bacaklar da aynı.
Kızlar ben bebeğime egzersiz yaptırmak isterken o resmen benimle bilek güreşi yapıyor. Kolunu kendi isterse açıyor, istemeze izin vermiyor. Bacaklar da aynı.
Dimi ya ne kadar kuvvetliler aslindaKızlar ben bebeğime egzersiz yaptırmak isterken o resmen benimle bilek güreşi yapıyor. Kolunu kendi isterse açıyor, istemeze izin vermiyor. Bacaklar da aynı.
Cnm biz kültür de yaptırdık daha doktora gistermedik ama netten baktım bakteri izole edilmemiştir yazıyordu bu temiz demek sanirimH history1985 mayıs annelerinde tlyozgr rumuzlu arkadaşın çocuğu seyrek ve az emiyormus. Idrar tahlili temiz çıkmış ama idrar kültüründe 3gün sobra bakteri çıkmış, ateşi falan yokmuş. Enfeksiyon var diye tedavi oluyormuş
Bu aylarda hepsi aynı cnm.ilk kızım da öyleydi, bu da öyleKızlar ben bebeğime egzersiz yaptırmak isterken o resmen benimle bilek güreşi yapıyor. Kolunu kendi isterse açıyor, istemeze izin vermiyor. Bacaklar da aynı.
Cnm sen bebeğini baya çalıştırıyon bence isyan etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?