- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.741
Neden acaba doktora fitmeye sormaya da bıktımBenim de sol taraf batıyor ve sızlıyor bazen de yanma oluyor
Daha bebişlermiz cook küçükYorgunluktan bacagim ağrıyor doktora gittim.ilaç yazdı özellikle sordum emzirdigimi söyledim ona göre ilaç yazdım dedi ilacı aldım evde reçetesini okudum emziren anneler kullanmamalı diyo napıyım ben şimdi ?
Ben de doğum yaptığım hafta majezik vermişti doktorum, prospektüse göre emzirenler kullanamıyor ancak doktora tekrar sordum emin misiniz diye evet dedi, süte geçişi çık düşük ve yapılmış çalışmalar var dedi ben de kullandım. Herşey prospektüs değil yani anlayacağın canımYorgunluktan bacagim ağrıyor doktora gittim.ilaç yazdı özellikle sordum emzirdigimi söyledim ona göre ilaç yazdım dedi ilacı aldım evde reçetesini okudum emziren anneler kullanmamalı diyo napıyım ben şimdi ?
Kızlar azıcık da oyun oyniyak :) karakter analizi yapmaca :) mesela ben sizleri okurken bazilariniz hakkında düşüncelerim oluşuyor mesela R r0s3n ılımlı uysal pozitif biriPembeLokum sevecen neşeli hayat dolu kıpır kıpır @diefraunamense sanki biraz insanlara karşı mesafeli 9ay bilgili mukemmelliyetci emy0364 dost arkadaş canlısı evine esine düşkün sıcak kanlı superselma zaten süper lafa gerek yok :)
Tamam cnm teşekkür ederimBen de doğum yaptığım hafta majezik vermişti doktorum, prospektüse göre emzirenler kullanamıyor ancak doktora tekrar sordum emin misiniz diye evet dedi, süte geçişi çık düşük ve yapılmış çalışmalar var dedi ben de kullandım. Herşey prospektüs değil yani anlayacağın canım
Valla yorgunluktan oluyo işte hep bunlar bugün eşim kV e diyo ki ayakta çok kalıyo ondandir o da diyo ki yoo ne zaman ayakta kaldı ki gel de isyan etmeDaha bebişlermiz cook küçükdayan annesi kullanma
Noldu canım hayırdırOff kabuslar görüyorum, bebeğim yanımda uyuyor. Onu bile gördüm kabuslarda. Yaktım ışıkları oturuyorum
7 kg canimKaç kilo benimki 6kusur ben 3 kullanıyorum premium care tam oluyo
Bende dık duramiyorum kambur oldum iyiceBen de dik duramıyorum..
Mutlaka haber ver canım9ay kızlar ben dik duruş korsesi aldım yarın gelecek bi deneyim size bilgi veriyim yoksa kambur olcam. eşim uyarıp duruyo :)
Bilmem ki. Kalktım şimdi ama pert oldum. Korktum baya hayırdır inşallahNoldu canım hayırdır
71 günlük canım. Daha küçükmüş benimki. Geçicidir diye düşünüyorum ben de. Bir de artık etraftakileri ayırt edebildikleri için dikkatleri dağılıyor daha zor uykuya dalıyorlarmış.88günlük canim ama dönem dönem cok degisiyo benimki hala dalamiyo tam hep bi çakal uykusu anca biraz ugrasirsam uyandigi gibi sallıyorum tekrar. Seninki kac gunluk?
Evet doğru tespit yapmışsın benimle ilgili canım :):)Kızlar azıcık da oyun oyniyak :) karakter analizi yapmaca :) mesela ben sizleri okurken bazilariniz hakkında düşüncelerim oluşuyor mesela R r0s3n ılımlı uysal pozitif biriPembeLokum sevecen neşeli hayat dolu kıpır kıpır @diefraunamense sanki biraz insanlara karşı mesafeli 9ay bilgili mukemmelliyetci emy0364 dost arkadaş canlısı evine esine düşkün sıcak kanlı superselma zaten süper lafa gerek yok :)
Kızlar azıcık da oyun oyniyak :) karakter analizi yapmaca :) mesela ben sizleri okurken bazilariniz hakkında düşüncelerim oluşuyor mesela R r0s3n ılımlı uysal pozitif biriPembeLokum sevecen neşeli hayat dolu kıpır kıpır @diefraunamense sanki biraz insanlara karşı mesafeli 9ay bilgili mukemmelliyetci emy0364 dost arkadaş canlısı evine esine düşkün sıcak kanlı superselma zaten süper lafa gerek yok :)
hayrolsun bol bol okuOff kabuslar görüyorum, bebeğim yanımda uyuyor. Onu bile gördüm kabuslarda. Yaktım ışıkları oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?