2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yorgunluktan bacagim ağrıyor doktora gittim.ilaç yazdı özellikle sordum emzirdigimi söyledim ona göre ilaç yazdım dedi ilacı aldım evde reçetesini okudum emziren anneler kullanmamalı diyo napıyım ben şimdi ?

Biz de eşimle 3 seneye yakın sevgiliydik ayrılıklar dahil tabi :) beni çok seven alttan alan ılımlı dünya iyisi bi adamdı evlendim hala öyle ama birsey hariç esisi gibi alttan almiyo :) bana çok yardımcıdır ben bişey yapmıyorum hatta evde bebekten dolayi kv De de geldi şimdi herseye o yetişir beni düşünür gezdirir ama son zamanlar asabiyet geldi adama cevap verirken sinirleniyo ve hep bu yüzden kavga ediyoruz artık zamanında çok sıktım adamı belki patlama yaşıyor bilmiyorum :)

Kızlar azıcık da oyun oyniyak :) karakter analizi yapmaca :) mesela ben sizleri okurken bazilariniz hakkında düşüncelerim oluşuyor mesela R r0s3n ılımlı uysal pozitif biri PembeLokum sevecen neşeli hayat dolu kıpır kıpır @diefraunamense sanki biraz insanlara karşı mesafeli 9ay bilgili mukemmelliyetci emy0364 dost arkadaş canlısı evine esine düşkün sıcak kanlı superselma zaten süper lafa gerek yok :)

Ben de doğum yaptığım hafta majezik vermişti doktorum, prospektüse göre emzirenler kullanamıyor ancak doktora tekrar sordum emin misiniz diye evet dedi, süte geçişi çık düşük ve yapılmış çalışmalar var dedi ben de kullandım. Herşey prospektüs değil yani anlayacağın canım

Eheh oyle valla cnm kıpır kıpırım:))

Hmmm bnm su an gece gece aklima gelenleri yazayim

R r0s3n kavgaci bi tip degil kesinlikle ilimli:)
9ay detayci, arastirmaci ve endiseli :)
superselma mucadeleci, yardimsever vee paylasimci
seker000 evhamli sanki biraz bir de cok canayakin
@diefraunamense her konuya hakim

Gece gece baska aklima gelmiyor:)

Bebek uyutuldu
Yatsi namazi kilindi
Bulasiklar yikandi mutfak toplandi
Camasirlar serildi

Ben artik yatiyoeum iyi geceler :)

Tamam cnm teşekkür ederim

88günlük canim ama dönem dönem cok degisiyo benimki hala dalamiyo tam hep bi çakal uykusu anca biraz ugrasirsam uyandigi gibi sallıyorum tekrar. Seninki kac gunluk?
71 günlük canım. Daha küçükmüş benimki. Geçicidir diye düşünüyorum ben de. Bir de artık etraftakileri ayırt edebildikleri için dikkatleri dağılıyor daha zor uykuya dalıyorlarmış.

Evet doğru tespit yapmışsın benimle ilgili canım :):)

Arkadaşlar uyku arkadaşı almayı düşünen var mı nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz?
Şu an benimki emzikle uyuyor ama ilerleyen aylarda emzikle uyumayı bırakabiliyorlarmış. O yüzden uyku arkadaşı almayı düşünüyorum.

Estağfurullah canım
Seni de hep tarihçi diye okuyorum ve senin monotonlugu sevmeyen bir yapın var sanırım

Ben de sana katılmakla birlikte sıralamada rastgele,

R r0s3n yu okurken Gülnur diye okuyorum, mantıklı duygularını yönlendirebilen biri, bayan makale
emy0364 "cc mühendis emine" diye okuyorum
@mystreious " gizem" diye gizlifidan'dan
@gm22 "kafamı kızdırmayın tepiklerim güm güm" :)
@diefraunamense almancı fransız müşavir diye okuyorum :) "die" takısı almancandan, 'di fransız' yani
B bicocukbianne "bi duralım"
seker000 avatar resminden dolayı çekingen ya da kimseyi kirmamaya çalışan biri
N Nooneknows kimse bilmezzz
HK77 HKdan hukukçu gibi çağrışım yapıyor, mesafeli, mantıklı
PembeLokum seven sevilen biri, samimi
zeyzey3428 avatar resmini bakınca matrak biri
9ay bir masum mor menekşe :) araştırmacı, gayretli, pes etmeyen, hassas fedakar anne, samimi
gebito bildiğinden şaşmayan, emin adımlar atan
Sunny-day "sahildeyim"
semurcan uzaklardan "semra murat nurcan"
B biyologmerve basaksehirin gülü
m_rv_ sadeliği sever gibi
K Kelebekkizzz çok nariniimm
@Dorabusra0172 saf niyetlim
@taze_anneee kuşadası
Şimdilik bunlar aklıma geldi
vorones nasıl unuturum. :) bayan drama... Angaralıı

Azıcık eğlence katalim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…