- 2 Ekim 2015
- 680
- 561
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.701
Allah yardımcım olsun canım. Buarada sezeryan olan arkafaslar benim dikiş yerlerim sızlıyor bikaç gündğr sizde de oluyor mu buntatz seylerTesekkur ederim evet cnm erken bu nedenle iste bazi surulen seyler oluyormus onlari suremiyoruz rahatlatacak bir sey veremiyoruz kendi kasiyamadigi icin de bazen benim parmagimla kasimam gerekiyormus bakalim cikacak mi diş
Biz esimle evliligimizi cok arzu ettik. Ilk baslarda mezhep farkliliklarindan dolayi zora soktu esimin ailesi ama esim razi etti onlari. Cok basit hayaller kurdum ben, esimle uyanmak, aksam yani basinda tv izlemek gibi.. Gunluk hayatimda onu istedim yanimda sadece. Ben uniden mezun oldugumdan beri calisiyorum hic ev cekip cevirmedim cok zorlandim o yuzden. Bir anda sorumluluklarim artti. Ama esim beni o yonden uzmedi hic, yormadi. Kavga ettik mi, tabi ki ettik ama hic buymedi. Evlenirken ailelerimiz destek oldu ama sonrasinda hep biz napabildiysek ona kanaat ettik.Tvdeki aşklarda evlilik görmedim yani evli iki kişinin aşkını işleyen bir dizi görmedim ben :) hep imkansız aşklar :) o yüzden öyle yaşanması o duyguların olması normal. Ve geçim derdi yok hiç :) hep zengin ve aşıklar :) ve evli değiller. Evli olup da hala öyle her gün aşkı dolu dolu yaşayabilen varsa ne güzel. Ama zor bence. Her gün olması zor. Hem belki kimimizin mutsuzluğunun sebebi o dizilerdir. Oradaki gibi aşk oradaki gibi eş beklentisinde olmamızdır.
Benim kardesim bebeginde kullandi. Ozellikle dis cikarma doneminde cok faydasini gordugunu soyledi.Kızlar kehribar kolye alan yada alcak olan varmı sanirim ben alcam ama tam karar veremedim
Gunduz ne siklikta emiyo mesela?Canım aynen öyle. Süt olgunlaştı ve miktarı bebeğin ihtiyacına göre regüle oldu. Ben ilk kez dün sağdım ve boş hissetmeme rağmen çıkan süte çok şaşırdım. İlk günlerdeki şişlik lenf ve kan birikmesi sebebiyle oluyor. Şimdi sadece kaliteli süt var. Daha seyrek emiyor benimki de. Ama her gören 2 günde bile büyüdüğünü söylüyor. Ben de aç mı piakolojisindençıkamadığım için uyuyan bebeği uyandırıyordum sürekli. Dün uyandırmadım. Çok Mutlu kalktı. Açlıktan ölmüyordu kalktığında. Sakin sakin emdi.
Sagol canim cok sukur bugunumuze :)Harika canım kilo alımı tebrik ederim çok iyi beslemişsin :)
Her evlilikte bir dönem bu tarz şeyler oluyor sanırım.2 yıl önce biz de ayrılma aşamasına gelmiştik.Bu taarruz şeyler insanı olgunlaştırıyor.Çok şükür şimdi çok mutluyuzBen de evliliğimizin ilk 6 ayında büyük hayal kırıklığına uğradım. Evlenmeden önce gayet mutlu bir hayatım vardı evlenince kabusa dönüştü. Eşim asabi, dar görüşlü, ailesinin etkisinde kalan birisi çıktı. Ayrılmaya karar vermiştim, ailem de destekliyordu ama eşime bir şeyler dank etti ve kendini toparlamaya başladı. Ailesinin etkisinden çıktı, o taraftan gelen hiç bir şeyi bana yansıtması, bana karşı çok yumuşak, sevgi dolu ve yardımcı birisine dönüştü. Bir süre acaba rol mü yapıyor, eskiye dönecek mi diye bekledim ama 5 yıl oldu dönmedi çok şükür. Arada çok üzücü şeyler yaşadık, onlar da iyice olgunlaştırdı. Şimdi 36 yaşında. Yaşın da etkisi var.
Maşallah cnm.Bu aylarda 15-16 saat uymaları gerekmiş ama benim kız en fazla 12 saat uyuyorKızlar ya bugün bebişim çok uyuyor. Öğlen deliksiz 2.5 saat uyudu. Uyandı 1.5 saat sonra tekrar uyudu. Bu gece de kaldırmadım. 7 saat bir uyudu uyandı emzirdim. üstüne 3.5 saat daha uyudu
Maşallah çok güzel gelişimiSelamlar
77 günlük oldu kızım doktora gittik bugun
57 cm boy ve 5.200 gr kilo ölçüldü (46 cm ve 2.780 gr ile doğmuştu)
Diş çıkarma belirtileri gösteriyormuş kızım, kendi kaşıyamadığı için ben kaşıyacakmışım
Ara ara benim de batıyor gibi oluyor ama çok sürmüyor, bu aralar iyiAllah yardımcım olsun canım. Buarada sezeryan olan arkafaslar benim dikiş yerlerim sızlıyor bikaç gündğr sizde de oluyor mu buntatz seyler
Kızlar bi ara mama konusu geçmişti aranızda çok okuyamadım aptamil kullanıyorum değiştireceğim sma mı smilac mı öneriyorsunuz
Siz neler kullanıyorsunuz
Yok bugün de uyumuyor. Ne oldu bu çocuğa bir sıkıntısı mı var acaba :/ aşıdan önce gündüz yatınca 1 2 saat uyuyan çocuk. Artık uyuyunca 5 dk bile sürmüyor.ne oldu ne yapcam bilmiyorum. Uykusunu alıyor olsa dert etmicem ama mızır mızır ağlıyor
Kizlar bebeginizin yatagi nasil yastik kullaniyormusunuz yastigi hic sevmiyor. Dümdüz yatakta yatio yuzunu ya sağaya sola tam çevirip yatioboynu aciyacak die korkuyorum. Sürekli hapsiriyo. Yemesi iyi ateşi yok... birde yatağında sadece gece yatio gündüz napacagimi şaşırıyorum. Salincak hangisini öneriyorsunuz
O tvlerdeki aski yasayan var mi ki evliliginde var mi kizlar gercekten yoksa kimsede mi yok
Ben insanlarin hercekten istedigi zaman degisebilcegine inandim ki eskiden hic inanmazdim ama esimde gorunce dedimki isteyince degisemicwk insan yok. 8yil sevgiliydik 9.yıl ayrildik 10.yıl evlendik :) 2yıldir evliyiz ve eskisi gibi degil. Zaten baristiktan sonra ikimizde namaza basladik ben kapandim. İkimizde besyo okuduk cok eglence dolu hayattan suanda tam tersi bi hayatimiz var daha huzurlu ve mutluyum. Hani bi laf varya 'Huzur İslamda'cok cok dogru
Tvdeki aşklarda evlilik görmedim yani evli iki kişinin aşkını işleyen bir dizi görmedim ben :) hep imkansız aşklar :) o yüzden öyle yaşanması o duyguların olması normal. Ve geçim derdi yok hiç :) hep zengin ve aşıklar :) ve evli değiller. Evli olup da hala öyle her gün aşkı dolu dolu yaşayabilen varsa ne güzel. Ama zor bence. Her gün olması zor. Hem belki kimimizin mutsuzluğunun sebebi o dizilerdir. Oradaki gibi aşk oradaki gibi eş beklentisinde olmamızdır.
Bizim gibisiniz :) biz de toplamda 6 yıl birlikteydik 2yıl kadar ayrı kaldık barıştık evlendik. 3 yıldır evliyiz. Ben de evlendikten bir sene sonra kapandım. Ben evlendikten sonra başladım namaza eşim öncesinde. Ama okuduğumuz dini kitaplar vs. Eviliğe aileye Bakış açımız değişti tabi ki. Her şeyde Allah rızasını gözetmeye başlayınca daha huzurlu oluyor insan. Ben hata yaptıysam eşim sabretti o yaptıysa ben.insanda Allah korkusu olmalı ki karşısındakine iyi davranabilsin.
Kızlar ya bugün bebişim çok uyuyor. Öğlen deliksiz 2.5 saat uyudu. Uyandı 1.5 saat sonra tekrar uyudu. Bu gece de kaldırmadım. 7 saat bir uyudu uyandı emzirdim. üstüne 3.5 saat daha uyudu
Aslinda hic dizi izlemem de hani dizilerdeki aski yasiyoruz falan derler ya ordan yola cikarak soyledim sadece bi sene boyunca harika bi evliligim vardi simdi yine oyle bi sorunumuz yok cok sukur sadece cok siradan ne biliym iste
Allah yardımcım olsun canım. Buarada sezeryan olan arkafaslar benim dikiş yerlerim sızlıyor bikaç gündğr sizde de oluyor mu buntatz seyler
Her evlilikte bir dönem bu tarz şeyler oluyor sanırım.2 yıl önce biz de ayrılma aşamasına gelmiştik.Bu taarruz şeyler insanı olgunlaştırıyor.Çok şükür şimdi çok mutluyuz
Maşallah cnm.Bu aylarda 15-16 saat uymaları gerekmiş ama benim kız en fazla 12 saat uyuyor
Maşallah çok güzel gelişimi
Ara ara benim de batıyor gibi oluyor ama çok sürmüyor, bu aralar iyi
superselma akıllı kadın çocuğa babayı sevdirir rahat edermiş, senin ki de o hesap.Benim kızım da babacı, bana öyle söylerdi arkadaşlar.bana göre de,baba seviyor ki çocuk da babayı seviyor.baba sevmese, ilgilenmese sen istediğin kadar sevdirmeye çalış
Inan bana tvlerdeki aşkı yaşamak istemezdim, geçenlerde TV'yi zaplatken bi diziye dk geldim , adam kadına öp beni diyor ! Eşim bana öp beni diyecek ayakta dururken gülmekten yerlere yatarım heralde, bu sabahta bir dizinin fragmanında "seviyprum seni , hem valla hem billa " diyor , ya bu senaristler boş Beleş yada ben fazla realistim :)) nerede Leyla ile mecnun , İsmail abi , ahh onlar süperdi bak :))O tvlerdeki aski yasayan var mi ki evliliginde var mi kizlar gercekten yoksa kimsede mi yok
Be işe yarıyor canım ?Kızlar kehribar kolye alan yada alcak olan varmı sanirim ben alcam ama tam karar veremedim
Canım bizimkide öyle , bugun çok güzel uyudu , birde ben öğlenin sıcağında cafeye götürdüm kızımı :)) Şort giydirmiştim , baldırlarının kıvrımları pişmiş :)))2 saat durduk market alışverişi yaptık , hep uyudu , arabada huzursuzdu biraz bende arabayı arkadaşa verdim :) bebeğimi pışpışkadım , eve geldim yarım saat emme mücadelesinin sonunda galip geldim ve emzirip uyudu , 1 saattir uyuyor , Güneş çarpmamıştır inşaallahKızlar ya bugün bebişim çok uyuyor. Öğlen deliksiz 2.5 saat uyudu. Uyandı 1.5 saat sonra tekrar uyudu. Bu gece de kaldırmadım. 7 saat bir uyudu uyandı emzirdim. üstüne 3.5 saat daha uyudu
Canım dışarıda gezdir, ben bebeğimi be zaman dışarı çıkarsam süper uyuyor :) kolay gelsin .Bırakmıyorum zaten canım uyku açılmasın diye uğraşıyorum ama uyumuyor. 10 dk uyudu uyandı. Senin bebiş kaç günlük?
Canım ben doğduğundan beri sma kullanıyorum , bi ara gölden goat keçi Sütlü mamaya geçtim , meme reddini had safhada yaşadım , TADI gerçekten çok güzel benim içesim geldi , 5. Aydan itibaren ona geçeceğim , çok gaz yapmıyor , bebeği çok uyutuyor , o Yüzden şimdilik sma ya geri döndüm , ek gıdalardan itibaren gölden goat kullanacağım ...Kızlar bi ara mama konusu geçmişti aranızda çok okuyamadım aptamil kullanıyorum değiştireceğim sma mı smilac mı öneriyorsunuz
Siz neler kullanıyorsunuz
Benimde kaşımtı oluyor , doktoruma gideyim sorayım dedim randevu alacaktım izine çıkmışAllah yardımcım olsun canım. Buarada sezeryan olan arkafaslar benim dikiş yerlerim sızlıyor bikaç gündğr sizde de oluyor mu buntatz seyler
Allah yardımcım olsun canım. Buarada sezeryan olan arkafaslar benim dikiş yerlerim sızlıyor bikaç gündğr sizde de oluyor mu buntatz seyler
Kurt mu? Benim bi kere Migros'tan aldığımda , topak topak olmuş hava almış gibiydi , attım , hepsiburada dan alıyorum taze oluyor son Kullanım tarihi 2018 geliyor@mystreious canım golden goat keçi sütü bazlı ben ilk hafta sarılık olmadın diye vermiştim bi yakınım sürekli kullanıyor aptamilden uzak dur zaten en vasatı oymuş smayla ilgili de çoook şikayet var kurt cıkmış biçok paketten
Ne guzel canim Allah mutlulugunuzu bozmasin. Ben ise bazen esimin ailesi yuzunden cok huzursuz oluyorum ve esime yansitiyorum.Biz de 6 yıl 3 ay flört ettikten sonra evlendik lise aşkıydıkBen 22 eşim 24 yaşındaydı evlendiğimizde
Ben evlenmeyi o kadar çk istedim ki adım çıktı yani kuduruk dedi herkes bana valla evlenecem de evlenecem diye tutturdum
Kv kp gorumce sacmaliklari haric ay nisanimda kinamda dugunumde bimutluydum bi mutluydum gormeniz lazim cok dedikodumu yapmislar valla ne koca meraklisiymis bu diye
Evliligimizde de yine kv kp gorumce 3lusu haric mutluyuz
Bebegimle vaktim doldugu icin onlara takacak vaktim de olmuyor o kdar etkilemiyor artik beni sacmaliklari
Biz sevgililik doneminde birbirimizi iyi tanimisiz 6 yilimiz kavga ile gecti tam iliskimiz oturdu birbirimize alistik oyle evlendik gibi oldu yani o 6 yil muthis kavgalarla gecti amaCok agladim sevgiliyken
Huzur bizim icin evlilikteymisEsim aile evinden kendi evine gecince daha sakin daha huzurlu daha mutlu bi insan oldu ailr evinde mutlu degildi cok asabi sinirliydo beni cok uzuyordu ailesinin etkisinden kurtuldu biz de huzuru bulduk
Nisanliyken de beni cok uzdu annesi yuzunden ama cok sukur evlenince adami kendime bagladim
Allah daim etsin
Allah yuvalarimizi huzurla doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?