- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.781
Kızlar ben çok hastayımAnnemi çağırdım ilk uçakla gelecek. 3 gün önce gece mide bulantısı ile uyandım. Şimdi de başım ağrıyor, koku alamıyorum, sürekli hapşırıyorum, mide bulantım devam ediyor ve çok yorgunum. Bebeğime geçmez inşallah. Bol bol emziriyorum. Muhtemelen üşüttüm. Vücudum buz gibi.
superselma çevresini çekip çeviren, idare eden, öz disiplin ve kontrol sahibi, süper enerjik ve süper zeki, uzun uzun sohbet edilesi
PembeLokum genç aşık; yaşama, bebeğine, kocasına (Allah bozmasın maşallah)
@history1985 tarih öğretmeni :) azimli, eğlenceli ama ciddi
@emy0364 sosyal emine :)
@Ysmnvlkn yasemin ve volkan
@diefraunamense Tr'de biliyorum ama hep bana sanki Almanya'dan yazıyor gibi geliyor
falling_water suyu seviyor :) okuyan, araştıran biri
Kızlar daha da var aklımda ama enerjim bitti. İlk fırsatta yazacağım :)
@diefraunamense yi hep diyafram diye okuyuveriyorum :):):)
@history1985 bana lovestory anımsatıyor. Ve sanırım 1985 doğumlu
PembeLokum aynı doktora gittiğimiz için evde de adı bol bol geçen daha doğrusu nicki bol bol geçen. Kısaca Lokum. Eşim de bir şey oldu mu lokuma sordun mu ona ne demiş doktor der.
superselma insanları akışına bırakmış. Kendini ve çocuklarını mutlu etmeyi bilen, önemseyen. Hoş sohbet.
Sunny-day sıcak yaz günlerini anımsatıyor böyle hafif ılık esintili.
9ay mükemmeliyetçi. Ama bebeği konusunda. Onu çok bekledi. O yüzden mutlu huzurlu olsun istiyor.
Resimdeki kuzucukda cok tatliymis. Yumusak tatli bi hayvan olmasi yeterli bence uyku arkadasi olmasi icin.
Haziran anneleri dogum yardımı parasi icin başvuru yaptinizmi?
Ben aldim bile ilk cocuk 300 tl.hatta o para ile akikasini kestik Allah kabul etsin.
Aynen canım baya ni evhamlıyım:)) srn de çok canayakınsınEheh oyle valla cnm kıpır kıpırım:))
Hmmm bnm su an gece gece aklima gelenleri yazayim
R r0s3n kavgaci bi tip degil kesinlikle ilimli:)
9ay detayci, arastirmaci ve endiseli :)
superselma mucadeleci, yardimsever vee paylasimci
seker000 evhamli sanki biraz bir de cok canayakin
@diefraunamense her konuya hakim
Gece gece baska aklima gelmiyor:)
Bebek uyutuldu
Yatsi namazi kilindi
Bulasiklar yikandi mutfak toplandi
Camasirlar serildi
Ben artik yatiyoeum iyi geceler :)
Nereye nasıl başvuru yapılıyor? O da ziraat bankasından mı çekiliyor..Ben aldim bile ilk cocuk 300 tl.hatta o para ile akikasini kestik Allah kabul etsin.
Bende aklina ne geliyo nasil tahmin ediyosun@diefraunamense yi hep diyafram diye okuyuveriyorum :):):)
PembeLokum aynı doktora gittiğimiz için evde de adı bol bol geçen daha doğrusu nicki bol bol geçen. Kısaca Lokum. Eşim de bir şey oldu mu lokuma sordun mu ona ne demiş doktor der.
superselma insanları akışına bırakmış. Kendini ve çocuklarını mutlu etmeyi bilen, önemseyen. Hoş sohbet.
9ay mükemmeliyetçi. Ama bebeği konusunda. Onu çok bekledi. O yüzden mutlu huzurlu olsun istiyor.
300 tl ptt den cekiliyo dogum parasi olarak cekiyosun. Kimliginle gitmen yeterli cnmNereye nasıl başvuru yapılıyor? O da ziraat bankasından mı çekiliyor..
Allah kabul etsin inşallah bende öyle düşünüyorum ins alabilirimBen aldim bile ilk cocuk 300 tl.hatta o para ile akikasini kestik Allah kabul etsin.
Aile sosyal basvuruyirsun pttden cekiyormussun.Nereye nasıl başvuru yapılıyor? O da ziraat bankasından mı çekiliyor..
@diefraunamense veBende aklina ne geliyo nasil tahmin ediyosun
Nereye nasıl başvuru yapılıyor? O da ziraat bankasından mı çekiliyor..
Allah razi olsun cnm.alirsin tabi basvuru yapAllah kabul etsin inşallah bende öyle düşünüyorum ins alabilirim
@diefraunamense yi hep diyafram diye okuyuveriyorum :):):)
Haziran anneleri dogum yardımı parasi icin başvuru yaptinizmi?
R r0s3nPembeLokum ay ben nasilm acep .. kız fal gibi insan merak edio. .
Bu arada bişi sorcam ben bebemi kucakta tutarken sofrada falan hep oturur pozisyon da tutuyorum annem zararlı oturtma dio ama sizce de öyle mı hani dizim le destek yapiom beline sirTina ama oturuyor iste
@diefraunamense vedlrsordn kardesmis gibi gelip bana ikisi de çok bilgili demirbas gibi superselma 3 bebeli süper yetenekli anne gibi anne kendinden vazgeçmiş ayrinticı klavyesi güçlü seker000 çekingen kırılgan sevimli endişeli çok tecrübeli olmayan R r0s3n gülnu iyi biri yardımsever hayatı abartısiz yaşayan biri Sunny-day yaz kızı tatilı hatırlatan. Keyfine bebsini büyüten endişelerini caktirmayan PembeLokum kaliteli kadin vesselam ayrinticı kendi ve bebesi için yapamayacagi şey yok. Çevresinde Çok sevilen biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?