2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Geçmiş olsun Canım
Hemn toparlan bol bol uyu bebeginle
Bebeğine geçmez merak etme
Aksine senden antikor gider ona bağışıklıgi güçlenir

Ben de @diefraunamense hep fransadan yazıyor gibi geliyor.
semurcan fransadaydi sanki
falling_water okurken bakalım şelale hanım ne yazmış diyorum :)
Sirinemm_lina bunun sonunu hep lila diye okuyorum
baldamlasxixmelis nazardan korkan biri kızının adı melis olsa gerek

Diyaframa çok güldüm. Lokum da iyiymiş
Resimdeki kuzucukda cok tatliymis. Yumusak tatli bi hayvan olmasi yeterli bence uyku arkadasi olmasi icin.

R r0s3n _peri_
Bizimkilerin uyku arkadaşı babaları:)
Bi de ayaklarını dayarlar adama.
Bebegimle beraber yattığımız için
Henüz babasını o yönde keşfetmedi

Ablam ve kuzenim kendi kokusuna alıştırmıştı. Bi bluzunu veya yazmasını veriyor tutup koklayip uyuyordu çocukları.
Haziran anneleri dogum yardımı parasi icin başvuru yaptinizmi?

Eşim başvurmuştu. Geçen hafta çektim

Ben aldim bile ilk cocuk 300 tl.hatta o para ile akikasini kestik Allah kabul etsin.

Allah kabul etsin
Iskembeyi naptınız ayol?

Aynen canım baya ni evhamlıyım:)) srn de çok canayakınsın

Bende aklina ne geliyo nasil tahmin ediyosun

Bende aklina ne geliyo nasil tahmin ediyosun
@diefraunamense ve dlrsordn kardesmis gibi gelip bana ikisi de çok bilgili demirbas gibi superselma 3 bebeli süper yetenekli anne gibi anne kendinden vazgeçmiş ayrinticı klavyesi güçlü seker000 çekingen kırılgan sevimli endişeli çok tecrübeli olmayan R r0s3n gülnu iyi biri yardımsever hayatı abartısiz yaşayan biri Sunny-day yaz kızı tatilı hatırlatan. Keyfine bebsini büyüten endişelerini caktirmayan PembeLokum kaliteli kadin vesselam ayrinticı kendi ve bebesi için yapamayacagi şey yok. Çevresinde Çok sevilen biri.

İstanbul için Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Fatih'teki adresine mi başvuru yapılıyor yoksa ilçelerde de kaymakamlıkta filan başvuru merkezleri var mı acaba?

Allah kabul etsin
Iskembeyi naptınız ayol? [/QUOTE]

Allah razi olsun canim..iskembe cope gitti tabii :) :)

Ama senden ogrendigim taktikler ile kv ile haftasonum sorunsuz gecti cok sukur..

dlrsordn hep dilara sordun diye okuyorum seni ama bilmiyorum ne kadar doğru. Yani öyle kodladım sanırım nickin aklımda kalması için.
vorones yunan mitolojisinden gibi :):)
İkiniz de sevecensiniz. Kız sorunca aklıma gelmedi çok yazacak bir şey bak :):) iyisiniz tatlısınız. Kalp kırıcı değilsiniz. İyi niyetlisiniz. normalde msj yazdıkça filan insan fikir ediniyor ama şu an aklıma çok gelmiyor.

Çok gerekiyorsa Bacaklarını bükmeden oturtuyorum ben. Yan oturuyor mesela. Bacaklar aşağı sarkıyor.

Ahahaha canim ya cok guldum valla cok hossunuz :))))

Canim sen de biraz endiseli bi insan gibisin bana oyle geliyor :)

Benim bebegim de oturuyor kucakta yaa kendi oturuyor yatirsan da yatirmiyor oturmayi cok seviyor dum duz tutsam da cocugu ille kafayi ve govdeyi one atiyor bir sekilde oturmaya calisiyor mutlaka

Ay cnm utandim ya cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…